روتیتر: بیستمین نمايشگاه بین المللی شیرینی و شکلات به پایان رسید؛

همزمان با اختتامیه بیستمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات، غرفه شرکت شیر پاستوریزه پگاه تهران غرفه برتر این رویداد انتخاب و معرفی شد.

 

به گزارش اقتصادرسا  به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، طی مراسمی، غرفه شرکت پگاه تهران با در نظر گرفتن استفاده بهینه از فضای تعلق گرفته، رعایت نظم و قوانین نمایشگاهی، ایجاد تعامل و ارتباط دوسویه و کسب رضایت بازدید کنندگان به‌عنوان غرفه برتر معرفی و از سید جعفر میر مدیرعامل این شرکت تقدیر شد.

در این مراسم جمشید مغازه‌ای مجری برگزار کننده این نمایشگاه، تصریح کرد: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی ضمن معرفی فعالان صنعت، پل ارتباطی میان صنایع ایجاد می‌کند و با شناخت و تعاملات بوجود آمده، چشم انداز درخشانی برای صنعت شیرینی و شکلات کشور پیش بینی می‌شود.

مدیرعامل پگاه تهران نیز گفت: این شرکت به‌عنوان یکی از تولید کنندگان شیر خشک، پودر آب پنیر، انواع پودر کیک و سایر نوشیدنی‌های پودری در نظر دارد از تمامی فعالان این صنعت دعوت کند تا با بازدید از روند تولید محصولات در این شرکت و برگزاری جلسات مشترک، به توانمند سازی تولیدات داخلی کمک کند.

او افزود: غرفه پگاه تهران علاوه بر درنظرگرفتن ایجاد فضای مراوده‌ای تجاری با شرکت‌ها و بازدیدکنندگان، سمپل محصولات تولید شده جدید به منظور معرفی و عرضه در بازار، نسبت به اهداف سلامت محوری و مسئولیت اجتماعی خود نیز اقدامات موثری صورت داد و با برپایی ایستگاه‌های مشاوره سلامتی و همچنین نقاشی کودکان، در رونق هرچه بیشتر این رویداد تاثیرگذار بوده که با استقبال بازدیدکنندگان نیز مواجه شد.

گفتنی است، غرفه پگاه تهران طی ۴ روز برگزاری، میزبان عبداله قدوسی مدیرعامل صنایع شیر ایران، نمایندگان مجلس و جمعی از مدیران عامل شرکت‌های تابعه، نمایندگان مجلس بود.

 

روتیتر: در راستای حق مالکیت معنوی پگاه انجام شد:

علائم تجاری «پودر کیک پرتقالی پگاه» و «lactomom» به نام شرکت صنایع شیر ایران، ثبت شد.

 

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، رضا طاهری مدیر امور حقوقی و املاک شرکت صنایع شیر ایران خبر داد: نشان‌های تجاری «پودر کیک پرتقالی پگاه» و «lactomom» به رنگ طلائی، تحت مالکیت پگاه، درآمد.

او تصریح کرد: این علائم تجاری در ۷ طبقه از جمله بسته بندی، توزیع و صادرات به ثبت رسیده است.

 

روتیتر: به مناسبت فرا رسيدن هفته دفاع مقدس برگزار شد:

اقتصادرسا_با حضور رضا رحیمی نسب مدیرعامل مرکز توانمند سازی ایثارگران کشور و مدیرکل امور مجلس و لوایح و مشاور وزرا در امور ایثارگران اولین گردهمایی سراسری خانواده ایثارگران پگاه، برگزار شد.  

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، در این مراسم عبداله قدوسی مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک این ایام گفت: شهدای مدافع حرم سلامت نشان دادند، روحیه ایثار و شهادت در کشور ما باقی و جاریست.

وی با اشاره به خاطرات دلاوری‌ها و رشادت های رزمندگان در ۸ سال جنگ تحمیلی افزود: دفاع مقدس سرنوشت سازترین مرحله برای کشور و افتخاری عظیم است و همه ما باید پیرو تفکر این مکتب در همه امور باشیم.

او با تاکید بر اهمیت ادامه راه شهدا در جبهه اقتصادی کشور گفت: اکنون همه ما موظف هستیم با حرکت در مسیر توسعه و خودکفایی کشور در ساخت تجهیزات، تولید مواد اولیه و در نهایت عرضه محصولات متنوع و با کیفیت در جبهه اقتصادی گام برداریم.

رضا رحیمی نسب نیز با اشاره به رشادت رزمندگان افزود: جنگ ایران در مقابل عراق، جنگ یک ملت و کشور در برابر ابرقدرت‌ها بود که جز با مجاهدت بی‌نظیر میسر نمیشد.

او با اشاره به ضرورت توانمندسازی ایثارگران گفت: تعهد همراه با تخصص لازمه پیشبرد امور است.

محمدعلی کارگر مطلق مشاور مدیرعامل در امور ایثارگران نیز تصریح کرد: با تاکید مدیرعامل صنایع شیر ایران تکریم خانواده بزرگ ایثارگران پگاه از الویت‌های این شرکت است.

در این مراسم که به‌صورت همزمان در شرکت‌های تابعه پگاه به اجرا درآمد، از ایثارگران و خانواده‌های ایشان تقدیر شد.

 

روتیتر: توسعه زیرساخت‌های پگاه در آذربایجان غربی کلید خورد؛

پروژه احداث کارخانه تولید شیرخشک و محصولات پودری شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان غربی، آغاز شد.

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، سید فضل اله قریشی مدیرعامل پگاه با اعلام این خبر گفت: این کارخانه در زمینی به مساحت ۲۵۰۰ متر مربع همجوار با سالن تولید فعلی با ظرفیت دریافت ۱۰ تن شیر در ساعت، به بهره‌برداری می‌رسد.

او در بازدید مدیریت شعب بانک ملت استان با اشاره به اینکه این پروژه در مرحله بتن‌ریزی و فوندانسیون است، افزود: اعتبار مورد نیاز این احداث بالغ ‌بر ۳۰۰ میلیارد ریال است که در صورت تامین منابع پیش‌بینی می‌شود تا پایان سه ماهه اول سال ۱۴۰۱ به بهره‌برداری برسد.

وی تصریح کرد: افزایش صادرات، افزایش ظرفیت دریافت شیرخام، تکمیل زنجیره تولید شرکت، ایجاد ارزش افزوده و سودآوری از اهداف این پروژه است و علاوه بر این، با راه اندازی این مجموعه، برای ۱۵ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی ایجاد می‌شود.

قریشی اضافه کرد: پگاه ارومیه یکی از مجموعه‌های پیشرو در زمینه تولید و تامین انواع محصولات لبنی مورد نیاز استان است، افزود: تولید انواع شیرخشک کم‌چرب و پرچرب و پودرهای پروتئین، خامه و آب پنیر، از جمله محصولات تولیدی این کارخانه خواهد بود.

مهدی مونسی مدیریت شعب بانک ملت استان نیز بر آمادگی بانک ملت در جهت افزایش همکاری با شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان غربی تاکید کرد.

 

روتیتر: با هدف معرفی محصولات پودری پگاه رخ داد:

شرکت شیر پاستوریزه پگاه تهران با رویکرد معرفی و ارائه محصولات پودری خود در بیستمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات حضور یافت.

 


به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، در روز اول این نمایشگاه مدیرعامل شرکت ماندگار تجارت شیرین بعنوان مجری برگزار کننده این نمایشگاه میزبان عبدالله قدوسی مدیرعامل صنایع شیر ایران و سید جعفر میر مدیرعامل پگاه تهران بود.

در نشستی که به منظور تعامل بیشتر مدیران ارشد تولید کننده صنایع شیرینی و شکلات روی داد، مدیرعامل پگاه تهران هدف از حضور در نمایشگاه را معرفی محصولات پودری و جذب مشتریان بالقوه داخلی و صادراتی اعلام کرد و افزود: برگزاری چنین نمایشگاههایی عامل شناخت و ارتباط شرکت های تولیدی با بازار است.

وی افزود: شرکت پگاه تهران علیرغم تولید محصولات لبنی و شیرخشک با کیفیت و شناخته شده در بازار ، گام دیگری در زمینه تولید مواد اولیه پودر آب پنیر ، روغن حیوانی، تولید پودر کیک و سایر محصولات پودری نوشیدنی و مکمل های بدنسازی نیز برداشته است.

مدیرعامل پگاه تهران درباره اطمینان صنعت شیرینی و شکلات در مورد کیفیت مواد اولیه تولیدی گفت: با توجه به اینکه برند پگاه نامی شناخته شده است و سالیان سال است که فعالیت درخشانی در کشور دارد، به همین علت آمادگی ایجاد تعامل نزدیک را با صاحبان تولید و همچنین بازدید فعالان صنعت شیرینی و شکلات از روند تولید محصولات پگاه را برای این صنعت دارد و این در حالیست که پگاه تهران با رعایت کامل مسائل بهداشتی و کیفی و استانداردها و همچینین گواهینامه های کسب شده این اطمینان را به مشتریان می دهد که قطعا می‌توانند این روند را رصد کنند.

در حاشیه این جلسه با حضور مدیرعامل صنایع شیر ایران و مسئولان پگاه تهران در ستاد برگزاری، کیک آیین افتتاحیه بیستمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات با حضور پرویز بیوک مدیرعامل شکلات شونیز و همچنین جمشید مغازه ای، رئیس انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات و تعدادی از فعالان صنعت برش خورد.

این نمایشگاه تا ۳ مهرماه به مدت ۴ روز از ساعت ۱۰ الی ۱۸ میزبان بازدیدکنندگان تخصصی و فعالان مرتبط خواهد بود.

 

 

روتیتر: با پیگیری۷ساله یک پرونده حقوقی رخ داد؛

با پیگیری‌های مستمر ۷ ساله، پرونده حقوقی اراضی کشت و صنعت و دامپروری صنایع شیر ایران به نفع پگاه مختومه شد.


به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی وامور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، روزبه کوشکی مدیرعامل شرکت کشت و صنعت صنایع شیر ایران (پگاه) با اعلام این خبر گفت: شش دهم هکتار از شش دانگ یک قطعه زمین به مساحت ۶هزار و۴۰۰مترمربع واقع در ملاسرا شهرستان شفت که سال‌ها درگیر یک پرونده حقوقی شده بود با پیگیری قانونی به شرکت بازگردانده شد.

او ضمن اشاره به اقدامات موثر حقوقی و املاک صنایع شیر ایران در این پرونده افزود: این اراضی در مجموع ۵۰ هکتار بود و در سال ۸۸ خریداری اما بخشی از زمین از سال ۱۳۹۴ درگیر پرونده حقوقی تصرف غیرقانونی بود که خوشبختانه هم اکنون به صورت قانونی به پگاه برگردانده شد .

کوشکی تصریح کرد: ارزش این اراضی حدودا ۳۰۰ میلیارد ریال برآورد می‌شود.

رفع موانع صادراتی و تسریع در صدور مجوزها، به جهش صادرات و ارز آوری کشور منجر می‌شود.

 

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، عبداله قدوسی مدیرعامل صنایع شیر ایران در حاشیه بازدید از غرفه پگاه تهران در نمایشگاه شیرینی و شکلات ضمن اعلام این مطلب افزود: در سال جدید پگاه گام‌های موثری در توسعه صادرات حوزه اوراسیا برداشته است.

او ضمن اشاره به اقدامات شرکت در حمایت از مصرف کنندگان و افزایش سرانه مصرف لبنیات تاکید کرد: افزایش قیمت بسته بندی و شیرخام منجر به افزایش قیمت لبنیات می‌شود که امیدواریم با اقدامات موثر مسئولین امر در کنترل این اقلام شاهد کاهش قیمت تمام شده محصولات لبنی باشیم.

قدوسی تصریح کرد: کم شدن واسطه‌ها در تامین نهاده‌های دامی باعث کنترل قیمت شیرخام که ماده اولیه صنایع لبنی است خواهد شد.

 

علائم تجاری «شیر کم چرب عروسکی پگاه» و «دوغ آبی پگاه»، به نام شرکت صنایع شیر ایران ثبت شد.


به گزارش اقتصادرسا  به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، رضا طاهری مدیر امور حقوقی و املاک شرکت صنایع شیر ایران خبر داد: این نشان‌های تجاری در رده‌های شیر و دوغ به مالکیت پگاه درآمد.

این دو محصول شیر کم‌چرب و دوغ در ۵ طبقه بسته بندی، نگهداری، توزیع، صادرات و تبلیغات، ثبت شده‌اند.

اقتصادرسا _جمعی از معاونین و مدیران گروه صنعتی میهن به نمایندگی از همکاران گرامی، خدمت حاج آقای پایداری بنیان گذار گرامی گروه میهن رسیده و ضمن ارایه گزارشی از روند واکسیناسیون، از پیگیری و تلاش ویژه ایشان برای انجام این مهم به عنوان یکی از اولین مجموعه های بخش خصوصی کشور با اهدا سبد گل و لوح تقدیر قدردانی نمودند.

 

به گزارش اقتصادرسا ؛جمعی از معاونین و مدیران گروه صنعتی میهن به نمایندگی از همکاران گرامی، خدمت حاج آقای پایداری بنیان گذار گرامی گروه میهن رسیده و ضمن ارایه گزارشی از روند واکسیناسیون، از پیگیری و تلاش ویژه ایشان برای انجام این مهم به عنوان یکی از اولین مجموعه های بخش خصوصی کشور با اهدا سبد گل و لوح تقدیر قدردانی نمودند.
در این دیدار صمیمانه جناب آقای مهندس مظفری اعلام کردند که نزدیک به ۵ هزار نفر از همکاران تا کنون واکسینه شده اند و این فرایند با دقت و سرعت لازم همچنان تداوم خواهد داشت.

در پایان این نشست، حاج آقای پایداری کارت های هدیه ای نیز  برای تشکر از زحمات دست اندرکاران و مجریان پرتلاش این پروژه اختصاص دادند که به نمایندگی از این عزیزان به آقای مظفری  تحویل شد.

 

اقتصادرسا _مهندس ابوالفضل پایداری با اشاره به اینکه سجاد گنج زاده اهل شهر اسلامشهر است ابراز امیدواری کرد که این موفقیت بزرگ برای جوانان این منطقه و همچنین سراسر کشور انگیزه بخش باشد.

 

به گزارش اقتصادرسا ؛ مراسم تجلیل از سجاد گنج زاده قهرمان المپیک و برنده مدال طلای رشته کاراته در سالن اجتماعات کارخانه پاندا میهن برگزار شد.

در این مراسم که حاج ایوب پایداری بنیان گذار گروه صنعتی میهن،مهندس ابوالفضل پایداری مدیرعامل این گروه و همچنین استاد سید شهرام هروی سرمربی توانمند رشته کاراته ، سجاد گنج زاده قهرمان المپیک و موسی گنج زاده مربی باسابقه کاراته اسلامشهر حضور داشتند با اهدای هدایا و لوح تقدیر از این قهرمان افتخار آفرین و سرمربی پرتلاش ، توسط حاج ایوب پایداری تقدیر و تجلیل شد.
در این مراسم سجاد گنج زاده گفت : " به خاطر شاد کردن دل مردم عزیز ایران خدا را شاکرم و شایسته می دانم که از حمایت های همیشگی حاج آقا پایداری و جناب مهندس ابوالفضل پایداری قدردانی نمایم، داشتن یک سرمربی دلسوز و یک حامی ارزشمند در این مسیر همیشه برای من اثر بخش بوده است. لطف خدا و دعای پدر و مادرم موجب شد تا بتوانم از این رقابت های سنگین دست پر بازگردم."
در ادامه این مراسم حاج ایوب پایداری تاکید کردند که در همه موفقیت ها مهم ترین عامل خواست خدا و اراده الهی است و بر این اساس است که می توان نتایج بزرگ را بدست آورد .
مهندس ابوالفضل پایداری نیز با اشاره به اینکه سجاد گنج زاده اهل شهر اسلامشهر است ابراز امیدواری کرد که این موفقیت بزرگ برای جوانان این منطقه و همچنین سراسر کشور انگیزه بخش باشد تا با تلاش و همت در مسیرهای مثبت و سازنده گام بردارند و آینده روشنی را برای خود ، خانواده و کشورشان رقم بزنند.

 

روتیتر: غذای محبوب با ماست یونانی؛

چیکن استراگانف، یکی از غذاهای محبوبی است که بیشتر مردم سراسر دنیا از آن استقبال می‌کنند. این غذا بسیار راحت و در مدت زمان کم، یعنی حدود ۳۰ دقیقه، درست می‌شود و غذایی ایده‌آل برای زمان‌هایی است که وقت کمی دارید.

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، چیکن استراگانف غذایی است پرکالری و پرانرژی که سرشارست از ویتامین‌ها و مواد معدنی فراوانی از جمله آهن، کلسیم، فولات و منیزیم و ویتامین C.
در ادامه مطلبی را با طرز تهیه چیکن استراگانف رژیمی آشنا خواهیم کرد که با جایگزین کردن ماست یونانی و پنیر خامه‌ای کم‌چرب به جای خامه به غذای سالم‌تری تبدیل شده است.

ماست یونانی به غذای شما طعم خوبی‌ می‌دهد و پنیر خامه‌ای کم چرب غلظت آن را بیشتر می‌کند. فقط مراقب باشید که حتما از ماست ساده بدون طعم استفاده کنید. می‌توانید این غذا را با پاستا یا برنج میل کنید.
مواد اولیه:

کره: ۲ قاشق غذاخوری
آرد ساده‌ی همه‌منظوره:۲ قاشق غذاخوری
ورقه‌ورقه شده: ۱/۵ فنجان قارچ تازه
ماست یونانی:۲ فنجان
پیاز خردشده:۱ عدد
پنیر خامه‌ای کم‌چرب، خرد شده:۱۰۰  گرم
آب مرغ:۲ فنجان
مرغ پخته و ریش‌ریش شده:۲۵۰ گرم
   

طرز تهیه

۱ کره را ابتدا درون ظرفی بریزید و روی حرارت متوسط روبه بالا، آب کنید. قارچ‌‌ها و پیازها را درون کره‌ی داغ بریزید و به‌مدت ۵ دقیقه آنها را تفت بدهید. قارچ و پیاز پس از حرارت دیدن، باید نرم و کاراملی شوند.
۲ اکنون یک فنجان از آب مرغ را درون ظرف بریزید و بگذارید به جوش آید. در همان حال مواد را با استفاده از یک قاشق چوبی کاملا هم بزنید و اجازه ندهید، مواد خوراکی که اکنون به رنگ قهوه‌ای درآمده‌اند به ته ظرف بچسبند.
۳ آرد ساده را به‌تدریج به مخلوط قارچ بیفزایید و آن را کاملا هم بزنید. رنگ آرد پس از ۳۰ ثانیه، قهوه‌‌ای خواهد شد. اکنون فنجان دیگر آب مرغ را به مخلوط قارچ اضافه کنید. بگذارید غذا به‌خوبی جوش بخورد و هرازگاهی آن را هم بزنید تا زمانی که سس غلیظ شود. این کار معمولا ۵ دقیقه طول می‌کشد.
۴ اکنون ماست یونانی را به سس اضافه کنید؛ پنیر خامه‌ای را هم بیفزایید و حدود ۲ دقیقه صبر کنید تا پنیر در مواد کاملا آب و مخلوط شود. حالا مواد غلیظ‌تر شده است. سپس مرغِ از قبل پخته و ریش‌ریش شده را به مواد اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر هم روی حرارت بماند. چیکن استراگانف شما حاضر است. نوش جان.

 

تبلیغات

کد اعلام وصول پایگاه خبری اقتصاد رسا

 کلیه حقوق اقتصادرسا محفوظ می باشد

پیاده سازی و طراحی توسط گروه نرم افزاری دیما

Back to Top