وقت‌سحر با آیتم‌های متعدد و گفت‌وگو با کارشناسان برای روزه‌داران روی آنتن می‌رود.

 

به گزارش اقتصادرسا ؛سال هاست رسانه ملی در ماه مبارک رمضان با ساخت سریال، برنامه های سرگرمی و ترکیبی خصوصا در زمان افطار و سحر به دنبال رضایت مخاطبین خود در این ایام ویژه بوده است.  در میان شبکه افق هم برنامه‌های متنوعی را برای ماه مبارک رمضان تدارک دیده است. «وقت‌سحر» ویژه‌برنامه سحرگاهی ماه مبارک رمضان است که با اجرای حامد عسکری و محمد قاسمی و با حضور حاج‌حسین یکتا، حجت‌الاسلام طباخیان و دکتر علی غلامی از ابتدای ماه مبارک رمضان برای روزه‌داران پخش می‌شود. وقت‌سحر با آیتم‌های متعدد و گفت‌وگو با کارشناسان برای روزه‌داران روی آنتن می‌رود.  این برنامه به علت مهمان های خاصی که داشته است در شلوغی برنامه های ویژه سحر مخاطب قابل توجهه ای را جذب کرده است.

علیرضا کاردان امین تهیه کننده برنامه وقت سحر در گفتگو با ... معتقد است که  برنامه های ویژه سحر شبکه افق همیشه جزو پربیننده‌ترین ها بوده است و برنامه وقت سحر در سال های گذشته جزو سه برنامه اول پرمخاطب بوده است و امسال هم مانند سال گذشته بازخورد خوب طبق نظر سنجی ها گرفتیم. به ویژه که مباحث اعتقادی، علمی و تاریخی در برنامه توسط کارشناسان مطرح شده است.

کاردان امین گفت: برنامه وقت سحر در بخش‌های متنوعی روی آنتن می‌رود ما سه کارشناس در برنامه داریم که مباحث شان با اقبال هم مواجه شده است و سعی کردیم این برنامه سحرگاهی حس و حال خوبی داشته باشد.


وی در ادامه بیان کرد: حاج حسین یکتا راوی دفاع مقدس به مدت 20 شب یک بحث عرفانی درباره شهدا را بازگو کردند که ظهور و بروز آن در رزمندگان دفاع مقدس، مدافع حرم و مدافع امنیت بود.

تهیه کننده برنامه وقت سحر توضیح داد: حجت الاسلام طباخیان استاد حوزه و دانشگاه و پژوهشگر تاریخ دیگر کارشناس برنامه است که به مباحثی در زمان حکومت حضرت علی (ع) می‌پردازد. ما در این مباحث به حکومت امیرمونان علی علیه السلام را بررسی می‌کنیم؛ آن دوره چند رکن اصلی دارد از جمله دشمن خارجی، شخصیت حضرت امیر و مردمی که حضرت بر آنها حکومت می‌کند که به همه اینها می‌پردازیم.


کاردان امین خاطرنشان کرد: دکتر علی غلامی عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق یکی از کارشناسان است که با محور اخلاق اجتماعی سراغ موضوعات می‌رود و به مسائلی می‌پردازد که یا خودشان اجتماعی هستند و یا نمود و تداوم اجتماعی دارند.


کاردان امین در بخش دیگر یه پلاتوهای حامد عسکری معروف به نقره خانم اشاره کرد و گفت: اینها نامه‌های فردی است به همسرش نقره خانم که نویسنده این نامه‌ها خود حامد عسکری است که در دوسال گذشته در فضای مجازی خیلی بازتاب پیدا کرد. این نامه‌ها زبان و بیانی قدیمی و تاریخی دارد و در همان فضا سعی دارد درباره شرایط سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی و… صحبت شود.


وی با اشاره به حضور محمد قاسمی در  بیت خانواده شهدا، اظهار داشت: محمد قاسمی در بخشی از برنامه وقت سحر با حضور در بیت شهدای گرانقدار اسلام به طور زنده با خانواده شهدا به گفتگو می پردازد. البته بخش متنوع دیگری هم در این برنامه وجود دارد و آن هم مناجات خوانی زنده استاد شیخ زاده می باشد.

روتیتر: دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی:

حجت الاسلام علی کشوری با تأکید بر اینکه برخی مسئولان که سخنان آنها رنگ و بوی ادبیات انقلاب دارد راه حل مشکلات کشور را تنها از طریق برنامه‌ها و نظریات توسعه غربی و اسناد بین المللی بیان کرده اندگفت: یکسان انگاری مفاهیم غربی و مفاهیم اسلامی سر منشاء بسیاری از مشکلات است و اگر علاجی برای این مساله ارائه نشود، تئوری های غربی به نام اسلام اجرا و ناکارآمدی اجرای این تئوری ها به اسم اسلام و نظام نوشته می شود.

 

به گزارش اقتصادرسا ؛نشست تخصصی «الگوی مردم پایه مشاغل برتر » در مقایسه با الگوی معیوب Sme، در راستای شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردمی) و فرامین مقام معظم رهبری در دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد کشور با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین علی کشوری، دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی و حضور جمعی از مسئولان و دست اندر کاران عرصه فرهنگ و اقتصاد کشور برگزار شد.

از آنجا که الگوی مردمی مشاغل برتر یکی از نظریات فقهی مطرح در اولین نقشه الگوی پیشرفت اسلامی است، در این نشست تخصصی، ۸ تصمیم ارتباطی، ۴ تصمیم زیرساختی و ۳۰ تصمیم مشارکتی برای مردمی کردن اقتصاد تبیین شد.

ابتدا در این نشست ۶ سرفصل در پاسخ به ۶ پرسش مهم مطرح شد:

۱- یکسان انگاری مفاهیم اسلامی با مفاهیم غربی

۲- نقد و بررسی دلایل تئوریزه شدن ایده های Sme ها (بنگاه های کوچک و متوسط) در کشور که از قضا به صورت جدی در بخش اول سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ به آن پرداخته شده است.

۳- بررسی ۵ دلیل مهم در راستای مخالفت با مدل ایده Sme

۴- بررسی ارکان مهم الگوی مردم پایه مشاغل برتر

۵- بررسی بیش از ۴۰ اقدام و تصمیم در راستای مردمی شدن زیست بوم اقتصاد کشور توسط حاکمیت و مردم با عناوین: ارتباطی، زیرساختی و مشارکتی.

۶- پاسخ به این سوال که چرا به ارزیابی اقتصاد کشور براساس معیارها و شاخص های اقتصاد کلان، خدشه وارد است؟

حجت الاسلام و المسلمین علی کشوری دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی، ابتدا با بیان اینکه در طول ۴۵ سال گذشته وقتی یک ایده اسلامی در کشور مطرح شد، جریان هایی آن را به نفع ایده های غربی تفسیر کردند، گفت: وقتی کتاب های برخی مسئولان مهم کشور که از نیروهای انقلاب محسوب می شوند و سخنان آنها رنگ و بوی ادبیات انقلاب دارد را بررسی می کنیم، متوجه می شویم که چاره حل مشکلات کشور را تنها از طریق راه حل های توسعه غربی و اسناد بین المللی بیان کرده اند.

وی با بیان اینکه اغلب کارشناسان مفهوم مردمی کردن اقتصاد را جز از طریق بنگاه های کوچک و متوسط درک نمی کنند، گفت: بحث یکسان انگاری و تحریف به قدری در کشور جمهوری اسلامی ایران غلیظ شده است که برای مثال از آیه کَنْز * که طبق روایات معنای دیگری دارد، برای ترغیب مردم در جهت در اختیار قراردادن ثروت هایشان در بخش تولید صنعتی استفاده می شود. این در حالی است که بخش تولید صنعتی اشکالات فراوانی دارد.لذا مشکل اصلی کشور جمهوری اسلامی ایران، یکسان انگاری مفاهیم غربی و مفاهیم اسلامی است و اگر علاجی برای این مساله ارائه نشود، تئوری های غربی به نام اسلام اجرایی می شود و ناکارآمدی اجرای این تئوری ها به اسم اسلام نوشته می شود.

ناکارآمدی در پرداخت حقوق کارگران به بهانه افزایش نقدینگی برخلاف قانون است

حجت الاسلام و المسلمین علی کشوری با بیان اینکه تا چه زمانی باید طلسم یکسان انگاری مفاهیم غربی و مفاهیم اسلامی ادامه پیدا کند؟ گفت: برای مثال ناکارآمدی در پرداخت حقوق کارگران که برخلاف نص صریح قانون کشور حداقل باید معادل تورم افزایش یابد، دو سال است که مسئولان و کارشناسان توسعه گرا به بهانه غلط افزایش نقدینگی آن را ذیل خط تورم و فقر به کارگران پرداخت می کنند. این درحالی است که وقتی زندگی کارگران به چالش کشیده می شود، هیچ کسی نمی گوید که تئوری نقدینگی باعث این تصمیمات شده است و در تبلیغات به نام حوزه علمیه، ولی فقیه و دین تمام می شود.

وی ادامه داد: بحث یکسان انگاری را خطر بزرگی برای کشور می دانم و ای کاش غرب گرایان کشور این شهامت را داشتند که به مردم بگویند که تئوری هایشان منشاء این ناکارآمدی ها است اما حتی حاضر نیستند تبعات منفی اجرای تئوری های مطرح در سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ را بپذیرند.

دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی درخصوص ایده Sme ها (بنگاه های کوچک و متوسط) گفت: درخصوص حمایت از بنگاه های کوچک و متوسط باز توزیع ثروت و درآمد، فقرزدایی، ایجاد اشتغال، افزایش درآمد، تجمیع پس اندازهای خرد، انضمام بخش غیر رسمی اقتصاد (که منتهی به تولید و خدمات نمی شود) به بخش مولد و تولید متنوع کالا و خدمات و ایجاد رقابت را مطرح می کنند و براساس تعریف بانک جهانی با سه متغیر؛ مبلغ فروش
سالانه، میزان دارایی ها و تعداد کارکنان، بنگاه های خرد، کوچک و متوسط را از هم تفکیک می کنند.

حجت الاسلام و المسلمین علی کشوری با بیان اینکه در حال حاضر ایده Sme ها توسط جریان های انقلابی در کشور ترویج می شود و همه دولت های ایران کم و بیش تجربه حمایت از این ایده را دارند که در نهایت به شکست انجامیده است، گفت: اشکالات وارد به این ایده، همان اشکلات وارد به تولید صنعتی با صنعتی شدن جوامع است. ایده Sme ها هم مانند بنگاه های بزرگ مشکلاتی را برای بشر ایجاد کرده است که از مهم ترین آنها بی عدالتی، گسترش فاصله طبقاتی، توجه به اصل استخدام ( نه مشاغل مستقل و غیراستخدامی)، تضعیف معیشت خانواده، ضدسلامت بودن بخصوص در حوزه غذا، افزایش بیماری های گوارشی، آلودگی های متعدد زیست محیطی، آلودگی آب و هوا، افزایش زباله، پسماندها و افزایش تولید بسته بندی های پلاستیکی و فلزی است و طبق پیش بینی سازمان ملل، بشر تا سال ۲۰۶۰ زیر زباله دفن خواهد شد.

وی مهمترین اشکال ایده Sme ها را نحوه تامین مالی این بنگاه ها دانست و گفت: تامین مالی این بنگاه ها، ربوی و غیرشرعی است و یا از طریق بورس است که باعث جهالت و غرر ** در معامله می شود. جانمایی غلط واحدهای تولیدی و فاصله محل کار از محل زندگی مشکل دیگر این بنگاه ها است که باعث دور شدن از خانواده و عدم توزیع وقت مناسب برای مردم و از سوی دیگر با گسترش حمل و نقل، ناترازی سوخت در کشور افزایش می یابد. بنابراین وقتی از مردمی شدن اقتصاد صحبت می کنند، همان گسترش ایده Sme ها است.

 

مریم اردبیلی مشاور شهردار و مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران اظهارداشت:در این دوره نمایشگاه سه گروه تولید کننده؛ شامل برندها ، ستاد توانمند سازی کوثر و مشاغل خانگی با بیش از 3600 تولید کننده و 864 کسب و کار از 16 تا25 اسفندماه سال جاری که در بوستان گفتگو برگزار می شود دعوت شدند و حضور پیدا کردند.



به گزارش اقتصادرسا ؛مریم اردبیلی مشاور شهردار و مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار جامعه ایده آل در خصوص برگزاری  بیستمین نمایشگاه  «زنان و تولید ملی» اظهارداشت:در این دوره نمایشگاه  سه گروه تولید کننده؛ شامل برندها ، ستاد توانمند سازی کوثر و مشاغل خانگی با بیش از 3600 تولید کننده و 864 کسب و کار از 16 تا25 اسفندماه سال جاری که در بوستان گفتگو برگزار می شود  دعوت شدند و حضور پیدا کردند.

وی افزود :تمام تولیدات این نمایشگاه، دست آفریده بانوان کارآفرین سرپرست خانوار شهر تهران است. بازدیدکنندگان از اين نمايشگاه می توانند از محصولات متنوع غرفه داران از جمله پوشاک زنانه، مردانه و کودکانه، صنایع دستی،تابلوهای فرش،محصولات چرم، کیف، کفش، اسباب بازی، کتاب و موادغذایی  بهره ببرند. همچنین در فضای نمایشگاه بیستم برای رفاه حال مادران، اتاق مادر و کودک و  همچنین فضای بازی برای کودکان نیز  در نظرگرفته شده است.  اورژانس و ایستگاه آتش نشانی در این نمایشگاه به طور دائم مستقر هستند.
وی بیان داشت :شیوه انتخاب و گزینش برای حضور در نمایشگاه براساس کیفیت  تولیدات اجناس و محصولات و کالاهای آنان انجام می شود.در این نمایشگاه که بصورت سالانه برگزار می شود براساس تیراژ تولید و توانمندی های کارآفرینان فضای نمایشگاه ی قرار داده  و همچنین نیروی کار به آنان معرفی می  شود تا پس از آموزش جذب شوند.

اردبیلی گفت :اداره امور بانوان در طول سال در مناسبت و دهه  های مختلف  تقویمی کشور با حضور بانوان فعال و کارآفرین ایجاد بازارچه  در جهت خود اشتغالی زنان سرپرست خانوار در فضایی مانند پارک و بوستان ها و فضای پرتردد برگزار می کند.
وی با بیان اینکه ؛در مجموع حدود ۷۰۰ نفر از بانوان کارآفرین در ارتباط با معاونت امور بانوان شهرداری تهران هستند اظهارداشت :درنظر داریم برای مراسم اختتامیه براساس کیفیت تولیدات و فعالیت های کارآفرینان برگزیده هم داشته باشیم.
معاون اموربانوان شهرداری گفت :یکی از تفاوت ها و ویژگی این دوره با دوره های قبل حضور پررنگ تر مشاغل خانگی است که سال های قبل در حد میز صنایع دستی بود اما امسال غرفه دراختیار شان قرار گرفته است.در بیستمین نمایشگاه تولید ملی هم کیفیت تولیدات بالا بود هم فضای بیشتری دراختیار کارآفرینان قرار گرفته است.
مشاور شهردار تهران  درخصوص آمار بازدید از نمایشگاه بیستم، گفت :استقبال نسبت به سال گذشته بیشتر بود و طبق آمار بازدید هایی که داریم حدود ۸۰ هزار نفر تا این لحظه عصر روز پنج شنبه ۲۴ اسفند  بازدید داشته اند و پیش بینی ما تا روز آخر و ساعات پایانی ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار نفر است .
مریم رحیم یزدی تولید کننده برند" افرا_حنیفا جامه" نیز در خصوص حضور و ارزیابی خود از نمایشگاه  بیستم می گوید: ما کارآفرین شرق تهران هستیم و ۲۵ مدل از تولیدات پوشاک بچه گانه  خود  را با تخفیف ویژه  در این نمایشگاه عرضه کردیم.
 وی افزود : برندهای خوبی دراین نمایشگاه حضور دارند ، ماهم هرسال حضور داریم و همه جا هم  اطلاع رسانی و تبلیغات کردیم که  مردم  از این نمایشگاه خرید کنند.یکی از مشکلات موجود مشکل پارکینگ نمایشگاه است که نیازمند تدبیر مسولان است.
محسن احمدی مسول غرفه" وکو" میگوید: ما تولید کننده مانتو های اداری هستیم که سعی کردیم تولیدات و اجناس با کیفیتی را در این نمایشگاه  عرضه کنیم .
وی افزود: ۴۰ مدل مانتو در این نمایشگاه عرضه کردیم که مورد استقبال واقع شد  و فروش خوبی هم داشتیم البته باید گفت مردم توان خرید کمتری دارند.
محمد مهدی هدایتی مسول غرفه  برند "مانیکاهوم _هـیرتا" نیز می گوید :اگرچه قدرت خرید مردم بخاطر افزایش قیمت دلار پایین‌تر آمده ولی در مجموع استقبال و فروش خوب بوده است.
وی درخصوص عملکرد اداره امور بانوان شهرداری تهران نیز گفت:عملکرد قابل قبولی بوده و یکی از اقدامات خوبشان این است که نیرو معرفی می کنند جهت توانمند سازی و برندها جذب می کنند آموزش می دهند و بکار می گیرند.
وی افزود :نیروهای کارآفرینان باید آموزش های  در حوزه های مختلف مانند آموزش های مالی،برخورد بامشتری و مواردی از این دست ببینند تا هر دوره نسبت به قبل بهتر از قبل بشوند.
وی ادامه داد:مشاغل خانگی کسب و کار های خردی هستند که بخاطر عدم آموزش کافی رشد کافی ندارند .پیشنهاد ما این است که به آموزش افراد کسب و کار های خرد اهمیت داده شود تا بتوانند رشد کنند و همینطور روی برندسازی محصولات خود کار کنند.
وی گفت:ما حدود هزار قلم کالا داریم  و روز به روز نیز بدنبال بهبود کسب و کار خود بودیم و رشد چشمگیری هم داشتیم.
هدایتی درخصوص چالش های موجود برسرراه تولید گفت :اگرچه تولید کار سختی است اما موانع زیادی بر سر راه تولید کننده وجود دارد مشکلاتی مانند تعددقوانین متناقضی در بخش بیمه و مالیات و اخذ ارزش افزوده توسط دولت که برای کارآفرین چالش‌های زیادی فراهم آورده است.
وی همچنین انتقاداتی از معاونت مالی شهرداری تهران در خصوص عدم تخصیص بودجه کافی و به موقع تسهیلاتی مانند بن خرید به کارکنان شهرداری  و همینطور انتقاداتی به  امور اصناف نمایشگاه مطرح کرد.
فاطمه گلرومنفرد مدیر برند "سه گل "نیز در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: پانزده سال است که با اداره امور بانوان شهرداری همکاری داریم و امسال هم حمایت کردند و  با توجه به اینکه تبلیغات و اطلاع رسانی برگزاری نمایشگاه زودتر از موعد انجام شد متفاوت بود و باکیفیت برگزار شد ،ماهم رضایت داشتیم.
وی افزود: تولیدات ما چادر و چادرنماز و چادر محلی است و ۱۵ مدل از تولیدات خود را نیز با تخفیف ۳۰ درصدی دراین نمایشگاه عرضه کردیم و استقبال خوبی داشتیم.مشتریان خاص خودمان را داریم که هرسال در همین نمایشگاه خرید می کنند.
گلرومنفرد گفت : تولید سخت اما شیرین است اگر بروکراسی های اداری  را بردارند راحت تر می توانیم تولید کنیم.
وی افزود؛نیرویی که یک روز است آمده وزارت کار می گوید بیمه شود درحالی که ما هنوز نمی دانیم نیروی کار چقدر توانمند است و همین طور مشکل مالیات...که یکی  از چالش‌های اصلی ماست.

بنابراین گزارش ؛ بیستمین نمایشگاه «زنان و تولید ملی» واقع در بوستان گفتگو  تا 25 اسفند ماه 1402 از ساعت 10 صبح تا 21 میزبان شهروندان است.

«می‌گویند: مگر با توزیع غذا، مشکل سیل‌زدگان حل می‌شود؟ بله. می‌شود. در روزهای اول بعد از بحران، به مجموعه‌ای از کمک‌رسانی‌های اولیه نیاز است تا شرایط منطقه به حدی از ثبات برسد تا بعد بتوان برای احیای زیرساخت‌ها اقدام کرد.» به گفته مدیرعامل جمعیت امام رضایی‌ها، با وجود گذشت بیش از یک سال از زلزله خوی، این نهاد مردمی هنوز آنجا حضور دارد و مشغول مدرسه‌سازی است.



«کنارتم هموطن»؛ امام رضایی‌ها در سیستان و بلوچستان چه ماموریتی دارند؟

«می‌گویند: مگر با توزیع غذا، مشکل سیل‌زدگان حل می‌شود؟ بله. می‌شود. در روزهای اول بعد از بحران، به مجموعه‌ای از کمک‌رسانی‌های اولیه نیاز است تا شرایط منطقه به حدی از ثبات برسد تا بعد بتوان برای احیای زیرساخت‌ها اقدام کرد.» به گفته مدیرعامل جمعیت امام رضایی‌ها، با وجود گذشت بیش از یک سال از زلزله خوی، این نهاد مردمی هنوز آنجا حضور دارد و مشغول مدرسه‌سازی است.

سیل جنوب استان سیستان و بلوچستان
به گزارش روابط عمومی جمعیت امام رضایی ها به نقل از خبرگزاری فارس، مریم شریفی نوشت: 6سال همراهی با هموطنان آسیب‌دیده در بیش از 43بحران بزرگ و کوچک در گوشه و کنار کشور، کمک‌رسانی داوطلبانه از اولین روزهای حادثه و تنها نگذاشتن آسیب‌دیدگان تا بازسازی زیرساخت‌های حیاتی، باعث شده هر وقت پاره‌ای از پیکر ایران عزیز با حادثه‌ای مثل زلزله و سیل، دردمند می‌شود، همه منتظر باشند در کنار نهادهای امدادی رسمی، نیروهای جهادی و داوطلب جمعیت امام رضایی‌ها هم در اولین فرصت، خودشان را به محل حادثه برسانند و مایه قوت قلب حادثه‌دیدگان باشند.سیل اخیر در استان سیستان و بلوچستان هم از این قاعده مستثنا نبوده و مردمان شریف و غمدیده مناطق سیل‌زده از اولین روزهای حادثه، طعم همدلی و کمک‌رسانی امدادگران امام رضایی‌ها را چشیده‌اند. برای اطلاع از شرایط مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان، اقدامات انجام‌گرفته و برنامه‌های پیش رو، با گفت‌وگوی ما با حجت‌الاسلام «داود صالحی»، مدیرعامل جمعیت امام رضایی‌ها که برای دومین بار در یک هفته گذشته به مناطق سیل‌زده سفر کرده، همراه باشید.
3روز بارش در سیستان و بلوچستان، بیش از بارش یک سال کشور!
«حجم بارندگی در جنوب سیستان و بلوچستان در 2، 3روز، بیش از 300میلی‌متر بوده درحالی‌که میانگین بارش سالانه کشور، کمتر از این میزان است! همین بارش شدید هم، باعث جاری شدن سیلاب در نقاط مختلف این استان ازجمله دو شهرستان بزرگ قصر قند و دشتیاری شده که هرکدام از آنها، صدها روستا را در خود جا داده‌اند.»مدیرعامل جمعیت امام رضایی‌ها با این مقدمه، به تشریح حال و هوای استان سیستان و بلوچستان بعد از بارش‌های گسترده اخیر می‌پردازد و درباره دلایل ایجاد خسارت‌های سنگین در تعداد زیادی از روستاها اینطور می‌گوید: «سیل مشابهی در سال98 در استان آمده بود اما مشکلات زیرساختی ایجاد نکرده بوده است. همین سابقه ذهنی، تلقی مشابهت این سیل با سیل سال98 را برای اغلب مردم و مسؤولان ایجاد کرد اما متاسفانه سیل اسفند ماه امسال، با خسارت‌های بسیار سنگین به‌ویژه در زیرساخت‌ها همراه بود؛ راه‌های ارتباطی تعداد زیادی از روستاها تخریب شد و آسیب زیادی به شبکه برق و آب، وارد شد. با تلاش‌های گسترده‌ای که انجام شده، خوشبختانه برق تمام روستاهای سیل‌زده، وصل شده و بخشی از راه‌های ارتباطی هم به صورت موقتی برقرار شده اما واقعیت این است که سیلاب، بخشی از جاده‌ها و پل‌ها را شسته و تخریب کرده است و بازسازی این زیرساخت‌ها، زمان‌بر خواهد بود.»
سیل، همه‌چیز را برد؛ حتی سرویس‌های بهداشتی را…
«از همه سخت‌تر در سیل اخیر، وارد آمدن آسیب شدید به خانه و کاشانه مردم بوده. در بسیاری از روستاها که در محاصره سیل قرار داشته‌اند، آب وارد منازل شده و با توجه به اینکه اغلب خانه‌های این مناطق، سنتی و گِلی ساخته شده است، حالا دیوارها نم کشیده و ریخته و متاسفانه عملاً دیگر قابل سکونت نیست. از طرف دیگر، تعداد بسیار زیادی از سرویس‌های بهداشتی مناطق سیل‌زده هم، غیرقابل استفاده شده است. با توجه به اینکه دفن فاضلاب در اغلب این مناطق در چاله‌هایی که به صورت دست‌ساز ایجاد شده بود، انجام می‌گرفته، حالا عملاً سیل اینها را شسته و برده و مشکل بزرگی برای اهالی سیل‌زده ایجاد شده است.»
حجت‌الاسلام داود صالحی مکثی می‌کند و در ادامه به تاثیر منفی سیل بر معیشت روستاییان می‌گوید: «روستاییان در استان سیستان و بلوچستان با روش‌های سنتی، سیل‌بند می‌زنند تا در زمان‌های بارش، آب باران جمع شود و با استفاده از آن بتوانند کشت دیم انجام دهند. حالا سیل شدید اخیر باعث شده آن سیل‌بندها از بین برود و زیرساخت‌های کشاورزی هم به شدت آسیب ببیند. در این شرایط، مردم مناطق سیل‌زده، عملاً منبع درآمد و گذران زندگی خود را هم از دست داده‌اند.»
سیل جنوب استان سیستان و بلوچستان
کنارتم هموطن
«کنارتم هموطن»؛ این شعار جمعیت امام رضایی‌هاست که مبنای حضور سریع و دلگرم‌کننده نیروهای داوطلب این نهاد مردمی در حوادث مختلف و امدادرسانی به هموطنان آسیب‌دیده در 6سال گذشته بوده. این روزها هم چتر حمایت و همدلی امام رضایی‌ها بر سر مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان باز شده و جهادگران این جمعیت با دست پر به یاری هموطنان سیل‌زده رفته‌اند: «این روزها ما در فاز یک کار امدادی در مناطق سیل‌زده، روی 3خدمت متمرکز شده‌ایم. اول، رساندن مواد غذایی به خانواده‌های سیل‌زده. با توجه به اینکه تعداد زیادی از روستاها از 5روز تا یک هفته در محاصره سیل بوده‌اند، به طور طبیعی، مواد غذایی و آذوقه خانواده‌ها تمام شده است. اینجا نیروهای ما، بسته‌های ارزاق به دست این عزیزان می‌رسانند. دومین خدمت، تامین غذای گرم برای خانواده‌های سیل‌زده است. در هر روستا، با هماهنگی دهیار و همکاری نیروهای امدادی بومی، تلاش می‌کنیم این کمک‌ها ابتدا به خانواده‌های نیازمندتر و محروم‌تر تقدیم شود.»
 

امام رضایی‌ها اما با استفاده از تجربیات حوادث گذشته، خوب می‌دانستند خدمت‌رسانی غذایی به حادثه‌دیدگان، به یک مکمل هم نیاز دارد: «سومین خدمت ما، تامین بسته‌های بهداشتی برای سیل‌زدگان است که شامل اقلام بهداشتی برای خانواده(مثل صابون، شامپو و مواد شوینده)، پوشک بچه و اقلام بهداشتی بانوان است. علاوه‌بر این سه خدمت، تامین زیرانداز را هم در اولویت خدمت‌رسانی‌مان قرار داده‌ایم. با توجه به اینکه زیراندازهای حصیری یا موکت‌های خانه‌ها در سیل اخیر از بین رفته، با کمک‌های مالی خیّران، تعداد زیادی روفرشی باکیفیت تهیه کرده‌ایم و در مناطق سیل‌زده میان خانواده‌ها توزیع می‌کنیم.»

 

«خوی» شهادت می‌دهد تا آخر، کنار حادثه‌دیدگان می‌مانیم
نکته مهمی در ذهن حاج آقا صالحی جرقه زده که مکث می‌کند و لحظاتی بعد ادامه می‌دهد: «شنیدم برخی افراد با انتقاد از روند کمک‌رسانی به سیل‌زدگان، گفته‌اند: مگر با توزیع غذا، مشکل سیل‌زدگان حل می‌شود؟ در جواب این دوستان باید بگویم: بله. در روزهای اول بعد از بحران، نیاز به یک آرامش روانی وجود دارد. نیاز است مجموعه‌ای از کمک‌های اولیه صورت بگیرد تا شرایط روحی و روانی حادثه‌دیدگان و شرایط منطقه به حدی از ثبات برسد تا بعد بتوان اقدام به فعالیت‌های لازم برای احیای زیرساخت‌ها کرد. بنابراین ما همچنان که در مناطق سیل‌زده به ارائه کمک‌های اولیه حمایتی مشغولیم، در حال بررسی و برنامه‌ریزی تخصصی هم هستیم تا ببینیم چه کارهای زیرساختی می‌توانیم انجام دهیم.این، روال امدادرسانی ما در تمام بحران‌هاست. برای مثال، بیش از یک سال از زلزله خوی می‌گذرد اما ما هنوز آنجا حضور داریم و مشغول مدرسه‌سازی هستیم. یا در سیل قبلی در همین منطقه دشتیاری در سال98 که حضور پیدا کرده بودیم، بعد از پایان امدادرسانی اولیه، چند دامداری و 2باب مدرسه برای اهالی منطقه ساختیم. بنابراین از کارهای زیرساختی هم غافل نیستیم اما در حال حاضر که هنوز یکی دو هفته از بحران سیل نگذشته و همچنان هشدار بارش و جاری شدن سیلاب داده می‌شود، زمان کار زیرساختی نیست.
وقتی همه برای سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان، کمک جمع می‌کنند!
حالا بیش از یک هفته از شروع امدادرسانی جمعیت امام رضایی‌ها به سیل‌زدگان استان سیستان و بلوچستان می‌گذرد و این نهاد مردمی برای تداوم کمک‌رسانی به هموطنان رنجدیده در مناطق سیل‌زده، چشم‌انتظار کمک‌های نقدی هموطنان خیّر است. به بهانه فراخوان جمع‌آوری کمک از سوی جمعیت امام رضایی‌ها، یک بحث قدیمی را یادآوری کرده و می‌پرسم: بعد از ماجراهای ناخوشایند در جریان جمع‌آوری کمک‌های مردمی در زلزله سرپل ذهاب، مقرر شده بود تنها مرجع جمع‌آوری کمک‌های مردمی در بحران‌ها، سازمان هلال احمر باشد. اما این روزها گروه‌ها و کانال‌های فضای مجازی پر است از اطلاعیه‌های جمع‌آوری کمک برای سیل‌زدگان از طرف گروه‌های جهادی و موسسات خیریه! مردم چطور باید به این گروه‌ها اعتماد کنند؟ و جمعیت امام رضایی‌ها برای اعتمادسازی در این زمینه، چه کرده است؟
مدیرعامل جمعیت امام رضایی‌ها که به‌خوبی با این دغدغه آشناست، در پاسخ می‌گوید: «نکته‌ای که اشاره کردید، کاملا درست است. متولی امر کمک‌رسانی در حوادث و بحران‌ها، هلال احمر است و جمع‌آوری کمک برای حادثه‌دیدگان بدون گرفتن مجوز از سازمان داوطلبان هلال احمر، غیرقانونی است و سازمان هلال احمر می‌تواند حساب مجموعه‌هایی که اقدام به این کار می‌کنند را مسدود کند. دقیقا براساس همین رویه قانونی، ما در جمعیت امام رضایی‌ها، برای حضور در بحران‌ها و امدادرسانی به حادثه‌دیدگان، با هلال‌احمر تفاهم‌نامه داریم. برای حضور در متن امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان و جمع‌آوری کمک برای این منظور هم، از هلال احمر مجوز گرفته‌ایم.»
می‌پرسم: «این به معنای یک‌جور تقسیم کار است؟ یعنی شما برای کمک‌رسانی به سیل‌زدگان، به مناطقی ورود می‌کنید که هنوز تحت پوشش امدادرسانی نیروهای هلال احمر قرار نگرفته؟ حاج آقا صالحی سری به حسرت تکان می‌دهد و می‌گوید: «متاسفانه هنوز چنین ساز و کاری در موضوع امدادرسانی بحران در کشور ما وجود ندارد؛ اینکه اتاق رصدی وجود داشته باشد و برای همه گروه‌ها و نیروهای امدادی، نقش تعریف کند. سال‌هاست ما چنین مطالبه‌ای داریم و همچنان گله‌مند هستیم که چرا چنین ظرفیتی وجود ندارد. اگر در مواقع بحران، اتاق رصدی وجود داشته باشد، ما هم قطعاً نیروها و امکانات‌مان را در نقاطی متمرکز می‌کنیم که از کمک‌های هیچ گروه امدادی بهره‌مند نشده باشد.»
گلایه‌ها، بحق است اما مراقب شیطنت‌ها باشیم
صحبت از حضور نهادهای امدادی رسمی و گروه‌های داوطلب برای کمک‌رسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان که به میان می‌آید، فرصت را غنیمت می‌شمارم برای طرح انتقادهایی که این روزها از قول برخی ساکنان مناطق سیل‌زده در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود؛ اینکه فرآیند امدادرسانی به سیل‌زدگان با تاخیر شروع شد و در ادامه هم، تمام امکانات مثل بالگردهای امدادی برای نجات مردم از محاصره سیل، پای کار آورده نشد. می‌پرسم و مدیرعامل جمعیت امام رضایی‌ها در جواب می‌گوید: «ابتدا باید تاکید کنم که در سیل اخیر، هم وسعت منطقه سیل‌زده، گسترده است و هم حجم خسارت‌ها، حجم قابل توجهی بوده. بنابراین طبیعی است که در چنین منطقه وسیعی، به افرادی هم، دیرتر رسیدگی شده باشد. با توجه به اینکه الان همه به اینترنت دسترسی دارند، کافی است هموطن عزیزی که نیروهای امدادی با تاخیر به کمک او رفته‌اند، فیلمی از خودش ضبط و در فضای مجازی منتشر کند. همین، می‌شود مبنای قضاوت درباره عملکرد نیروهای امدادی.

اجازه بدهید با دو مثال، موضوع را بیشتر توضیح دهیم. چند روز قبل که ما برای بازدید میدانی به یک روستا رفته بودیم، بالگرد هلال‌احمر فرود آمد و با اینکه آن روستا 300نفر جمعیت داشت، بیش از 200بسته غذایی 72ساعته به آنها دادند. در مقابل، به یک منطقه هم رفتیم که پل روستا تخریب شده بود و واقعاً مردم در زحمت بودند. بعد از یک هفته از سیل، هنوز راه ارتباطی روستا درست نشده بود و حتی برای انتقال بیماران به بیمارستان، راهی وجود نداشت. بنابراین، اینطور نیست که رسیدگی نشده باشد اما به طور طبیعی، ممکن است در فرآیند امدادرسانی به مناطق وسیع سیل‌زده در استان سیستان و بلوچستان، برخی از عزیزان با تاخیر کمک دریافت کرده باشند. ضمن اینکه براساس همان تصور مشابهت سیل امسال با سیل سال98 که ابتدا به آن اشاره کردم، پیش‌بینی می‌شد سیل امسال هم آسیب‌های زیرساختی نخواهد داشت. شاید همین تلقی هم باعث شد کمی در امدادرسانی تعلل صورت بگیرد.
البته در این میان، شیطنت‌ها را هم نباید نادیده گرفت. بالاخره بعضی‌ها بدشان نمی‌آید با سوءاستفاده از این شرایط بحرانی، برخی گسل‌های قومیتی و مذهبی نهفته در این منطقه را فعال کنند و ماهی خودشان را از این آب گل‌آلود بگیرند. درحالی‌که اگر نگاه منصفانه‌ای وجود داشته باشد، نهادهای امدادی درمجموع عملکرد خوبی پس از سیل داشته‌اند. اما خب، همیشه اینطور بوده که کارهای روی زمین مانده و گله‌مندی‌ها، دیده می‌شود اما حجم بالای کارها و خدمات انجام گرفته، به چشم نمی‌آید.
از ساخت پل و مدرسه تا ساخت سرویس بهداشتی؛
برای کارهای زیرساختی آماده‌ایمامام رضایی‌ها قول داده‌اند تا رو به راه شدن اوضاع در مناطق سیل‌زده، در کنار مردم سیستان و بلوچستان بمانند و به سهم خودشان، به احیای زیرساخت‌های آسیب‌دیده این مناطق کمک کنند. حجت‌الاسلام داود صالحی در پایان این گفت‌وگو، در تشریح این خدمت‌رسانی درازمدت می‌گوید: «یک گروه تخصصی را مامور کرده‌ایم که با بازدید میدانی از مناطق سیل‌زده، بررسی کنند ما بعد از یکی دو هفته بحرانی اولیه، در حد توان جمعیت امام رضایی‌ها، چه کار زیرساختی و مهندسی اساسی می‌توانیم انجام دهیم.
چند مورد به صورت پیش‌فرض غیرقطعی، برای خودمان فهرست کرده‌ایم؛ ساخت پل برای وصل کردن راه ارتباطی روستاها، بازسازی مدرسه آسیب‌دیده بنابر تشخیص و اعلام سازمان نوسازی مدارس، یا ساخت سرویس‌های بهداشتی که به‌شدت مورد نیاز است. ظرف یک هفته آینده، نتیجه بررسی‌های تیم تخصصی را به مخاطبان خیّر اعلام می‌کنیم تا در جریان باشند جمعیت امام رضایی‌ها قرار است چه طرح زیرساختی را در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان شروع کند.»
 

لینک پرداخت مستقیم
https://boon.emamrezaeeha.ir/payment?id=57

شماره کارت
5041721111658309

شماره شبا
IR 640700001000227888888010

پایان پیام/

#سیل_سیستان_و_بلوچستان #هلال_احمر #جمعیت_امام_رضایی_ها #کنارتم_هموطن

به نظر من اصلا مهم نیست که کاراکتر فقط در یک سکانس باشد و یا جزو بازیگرهای اصلی است. مهم چالش‌های دراماتیکی است که نقش دارد. همین چالش‌هاست که نقش را هم برای بازیگر و هم برای مخاطب، جذاب و به یاد ماندنی می‌کند.



به گزارش اقتصادرسا؛داریوش فائزی، بازیگر، عروسک‌گردان، کارگردان تئاتر، نمایشنامه‌نویس و نریتور متولد نیمه تیر ۱۳۵۴ در تهران است که در رشته‌های عمران (کارشناسی) و مدیریت توسعه (کارشناسی ارشد و دکترا) تحصیل کرده است. در ادامه گفتگوی ما را با این هنرمند می‌خوانید.

+ آقای فائزی، درباره ورودتان به حرفه بازیگری توضیح دهید.
- من در حقیقت اول مجذوب هنر تئاتر شدم و برایم مهم نبود چه نقشی داشته باشم؛ پشت صحنه یا روی صحنه! فقط می‌خواستم در فضای تئاتر نفس بکشم. در سال‌هایی که دوره‌های بازیگری را شروع کردم، تب بازیگری مثل الان نبود و در آن سال‌ها (۱۳۷۳) رشته‌های تحصیلی هنر مانند بازیگری، نمایش و تئاتر مخاطب نداشت. من به واسطه خانواده و دوستان تئاتر می‌دیدم و همیشه دلم می‌خواست طرف مقابل باشم نه در میان تماشاگران.

+درباره سینما چطور؟ میان سینما و تئاتر کدام را بر دیگری ترجیح می‌دهید؟
-اولین کار سینمایی من «گفتگو با سایه» ساخته خسرو سینایی بود. او من را از فایل خانه تئاتر که آن سال‌ها تازه درست شده بود، پیدا کرد. به نظرم سینما و تئاتر زندگی کردن در رویا است. رویاهایی که شاید ما در بازی‌های کودکی دوباره زندگی می‌کنیم؛ نقش‌های مختلف می‌گیریم و آن نقش‌ها را تجربه می‌کنیم.

سینما و تئاتر، هر کدام دنیای جذاب خودشان را دارند اما خانواده اصلی من تئاتراست؛ در تئاتر همه را می‌شناسم و به آن حس تعلق دارم.
+ اقتضائات بازیگری در تئاتر و سینما به دلیل نوع فرم و ارتباط با مخاطب تفاوت‌هایی دارد.
- بله! تجربه زیستن یک شخصیت دیگر از ابتدا تا انتها چالش است. چالشی که ذهن، دست و پا، عضالت و تارهای صوتی بازیگر را درگیر می‌کند. درک کاراکتر و حلول آن در ذهن و جسم هنرمند، یک چالش دیگر است. سینما یک نوع تجربه و برخورد با نقش را می‌طلبد و تئاتر نوع دیگری که هر دو جذاب است.

+ البته توسعه کاراکتر و عمق بخشیدن به آن، مخصوصا در شخصیت‌های برجسته‌ای چون صادق هدایت به نظر پیچیدگی‌هایی دارد که شاید ایفای نقش دیگری بودن را دشوار می‌کند.
- مطالعه، تحقیق و گفتگو با کسانی که تجربه زیستی و یا معاشرت با شخصیت‌ها را داشتند بسیار مهم است. این روزها با وجود شبکه‌های اجتماعی، موتورهای جستجو و دانشنامه‌های آنلاین، این کار بسیار راحت شده است. می‌توان با جستجو در اینترنت اطلاعات بسیاری پیدا کرد و با گرته‌برداری درست، یک نقش را پرورش داد.

+در کنار شخصیت‌های اصلی و برجسته، کاراکترهای فرعی هم بوده‌اند که به یاد ماندنی شده‌اند.
-به نظر من اصلا مهم نیست که کاراکتر فقط در یک سکانس باشد و یا جزو بازیگرهای اصلی است. مهم چالش‌های دراماتیکی است که نقش دارد. همین چالش‌هاست که نقش را هم برای بازیگر و هم برای مخاطب، جذاب و به یاد ماندنی می‌کند.

+داشتن انگیزه مهم‌ترین نکته برای هر ادامه هر مسیر است. ممکن است یک گروه دوره‌هایی در پروسه تولید با وقفه مواجه شود که انگیزه خلاقه اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.
-بله! کتاب، فیلم و سریال در این شرایط خیلی کمک کننده است که تخیل و کنش‌های هنری را فعال و زنده نگه می‌دارند.

+حتما در مسیر شما افراد تاثیرگذاری هم بوده‌اند...
-فکر می‌کنم آدم خوش شانسی بودم چون در زمانی که تئاتر را شروع کردم، یک نیروی جوان و پر انرژی در تئاتر در حال ایجاد تغییر، تحول و تجربه‌های نو بود. من با خیلی از بزرگان و هنرمندان تئاتر مانند استاد حمید سمندریان عزیز، دکتر علی رفیعی، رویا تیموریان، مسعود رایگان، شبنم مقدمی، پانته‌آ بهرام، علیرضا کوشک جلالی و ... کار کرده‌ام که تجربه‌هایی جذاب بود و هر کدام در مسیر هنری من تاثیر خود را داشته‌اند.

هر کارگردان و هر گروه تئاتر، یک دنیای کشف نکرده است که طی هر همکاری، دری از این دنیا به روی ما گشوده می‌شود. جنس همکاری در سینما و تئاتر، به هم شبیه است چرا که باید برای ایفای هر نقش تمرین کرد، نظرات کارگردان را گرفت و نقش را دوباره و چندباره صیقل و پرورش داد.

+ درباره نقش‌هایی که ایفا کرده‌اید، کدام‌شان را خاص‌تر می‌دانید؟
-کاراکتر «اسحاق» در نمایش «برخورد نزدیک از نوع آخر» که نقش یک کارگر شهرداری بود که به عنوان شاهد در دادگاه حاضر می‌شد ولی نه خوب می‌شنید و نه خوب می‌دید؛ در نتیجه همه چیز را اشتباه روایت می‌کرد و همین هم این نقش را جذاب کرده بود.

روتیتر: در مراسمی با حضور خبرنگاران ایرانی و بین‌المللی انجام شد؛

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دقایق اولیه رأی‌گیری با حضور در محل استقرار شعبه سیار ۱۱۰ در حسینیه امام خمینی (ره) آرای خود را به صندوق انداختند.


به گزارش اقتصادرسا، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز جمعه در همان لحظات اولیه آغاز رای‌گیری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) و در حضور بیش از صد خبرنگار و تصویربردار از رسانه‌های داخلی و بین‌المللی، رای خود را به صندوق سیار ۱۱۰ انداختند.

 

رهبر انقلاب اسلامی بعد از انداختن رای خود به صندوق، دو توصیه به ملت ایران کردند، اول؛ درکار‌های نیک پیشی بگیرید و در اولین ساعات رای خود را به صندوق‌ها بیاندازید و دوم؛ در همه حوزه‌ها به همان تعدادی که لازم است رای بدهید و نه کمتر.
 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین خطاب به ملت ایران افزودند: بدانید امروز چشم بسیاری از مردم و افراد دارای جایگاه سیاسی در دنیا به ایران دوخته شده است، پس دوستان را خوشحال کنید و بدخواهان را ناامید.
 

رهبر انقلاب اسلامی هم‌چنین در پاسخ به سوالی درباره کسانی که هنوز برای حضور در انتخابات مردد هستند، گفتند: در کار خیر نیازی به استخاره نیست.

ایشان از خداوند متعال مسئلت کردند که روز انتخابات، روز مبارکی برای ملت ایران باشد و انتخابات به نتایج مطلوب برسد و به نفع ملت ایران تمام شود.

ستاد انتخابات کشور با انتشار اطلاعیه شماره ۱۸ اعلام کرد، فرآیند اخذ رای درتمامی شعب سراسر کشور ساعت ۸ صبح روز جمعه ۱۱ اسفند ماه آغاز می شود.



 

به گزارش اقتصادرسا، به نقل از مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

به آگاهی ملت شریف ایران اسلامی می رساند، فرآیند اخذ رای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری از ساعت ۰۸:۰۰ صبح روز جمعه مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۱ آغاز می شود و تمامی شعب در سراسر کشور آماده اخذ رای از واجدین شرایط (متولدین ۱۳۸۴/۱۲/۱۱ و ماقبل آن) هستند.

ائتلاف کاندیداهای مردمی مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه تهران

 

 

 

شورای ائتلاف نوآوران با محوریت نخبگان کشور لیست بهترین نامزدهای انتخاباتی مجلس تهران را از طریق پایش و شناسایی ظرفیت علمی و اجرایی بهترین کاندیداهای حوزه انتخابیه تهران شناسایی و از بین این بهترین کاندیداها  با هدف پاسخ به مطالبات مردم و ارائه راهکار برای اولویت های معیشتی و اجتمائی، یک لیست ۳۰ نفره را با نام شورای ائتلاف نوآوران و نخبگان مردمی به شرح زیرمنتشر کرد:

لیست ۳۰ نفره کاندیداها

6251

سید مهدی علوی نیا

5165

سید روح اله سیدی

8412

محمد میرزائی منش

8691

محمد نوروزی فرد

2829

مریم تندگویان

1245

علی احمدزاده

4337

فریدون رستمی

3557

منصور حقیقت پور

7889

علی مطهری

4629

سید ابوالقاسم رئوفیان 

2124

عادل شیرازی

8947

محمد ولی زاده

6138

فاطمه عزیزخانی

5845

عفیفه عابدی

3511

سیدجواد حسینیان

3856

محمد خوش چهره

9145

حمیدرضا یوسفی فر

4223

سید  صدراله رجایی نسب

1487

اسکندر اسدی امیرآبادی

3541

محبوب حضرتی

5735

حسین علی ضیایی

5293

مجتبی شریعتی نیاسر

2891

علیرضا جاجرمی

5852

زهرا عابدینی

7875

داوود مصطفائی

5521

داود صادقی

3833

حسین  خنیفر

1893

جعفر امینی

5887

علی عباس‍پور طهرانی فرد

7973

محمد صادق ملبوبی

 

بیانیه 1

ائتلاف کاندیداهای مجلس شورای اسلامی شهر تهران ری شمیرانات اسلامشهر و پردیس  تشکیل و یک لیست ۳۰ نفره  لیست ۳۰ نفره را از بین متخصصان خوش نام و نوآور انتخاب نمودند شورای ائتلاف نوآوران مردم شریف ایران، بیان داشتند کشور عزیزمان، یادگاری درخشان از میراث فرهنگ و تاریخ و تمدن چند هزار ساله این دیار کهن می باشد. برای صیانت و پاسداشت این مرز و بوم بایستی با همت والا بهترین کاندیداها و شایسته ترین نامزدهای انتخاباتی بهترین کاندیداها و شایسته ترین نامزدهای انتخاباتی را که توانایی آنها مبتنی بر علم و دانش نوین و مدیریت نوآورانه و دانایی محورباشد انتخاب کنیم و تلاش مضاعف نمائیم تا بر مشکلات غلبه نماییم.

بهترین کاندیداهای شهر تهران باید کسانی باشند که مفیدترین نمایندگان مجلس شوند. به کاندیداهای لیست ۳۰ نفره شورای ائتلاف نوآورآن تاکید شده است. لیست ۳۰ نفره شورای ائتلاف نوآوران در صورت جلب اعتماد مردم و راهیابی به خانه ملت از تجربیات جریانات سیاسی و عدم موفقیت های غالب در کشور در چند دهه گذشته که با کشمکش های بی حاصل سیاسی و بی برنامگی، موجب هدر رفت منابع عظیم ملی و فرصتهای گرانبها شده است درس بگیرند. و خود را درگیر کشمکش های سیاسی نکنند. تمام توانایی خود  را برای  خدمت به مردم و رفع مشکلات اقتصادی به کار بگیرند

بهترین کاندیداهای شهر تهران یا بهترین حزب ها که لیست سی نفره ارائه می دهند باید بدانند که هرگونه تصمصم بی خردانه منجر به کاهش کیفیت زندگی مردم می گردد.

لذا شورای ائتلاف نوآوران در شهر تهران  با بکارگیری ظرفیت جوانان، بانوان و نیروهای مجرب از فرهیختگان، متخصصین، نخبگان، پژوهشگران، صنعتگران، اصناف، فرهنگیان، کسبه، اصحاب رسانه، حقوق دانان، انجمن های صنفی، فنی و مهندسی به عنوان جریانی اندیشه ورز و خردگرا  در عرصه های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصاد دانش بنیان و نوآور، موجودیت خود را جهت خدمت پاک و صادقانه، شفاف و آینده ساز برای توسعه پایدار کشور و خروج از ابر چالشهای مردم کشور عزیزمان اعلام می دارد.

لیست

لیست سی نفره بهترین کاندیداهای شورای ائتلاف نوآوران کاندیداهای حوزه انتخابیه تهران حوزه

۱: سید مهدی علوی نیا  کد 6251

۲: محمد میرزائی منش  کد 8412

۳: سید روح الله سیدی  کد 5165

۴: محمد نوروزی فر   کد 8691

۵: مریم تندگویان    کد ۲۸۲۹

۶: علی احمد زاده کد ۱۲۴۵

۷: فریدون رستمی   کد 4337

۸: منصور حقیقت پور کد ۳۵۵۷

۹: علی مطهری   کد 7889

۱۰: سید ابوالقاسم رئوفیان کد 4629

۱۱: عادل شیرازی کد 2124

۱۲: محمد ولی زاده کد 8947

۱۳: فاطمه عزیزخانی کد 6138

۱۴: عفیفه عابدی کد 5845

۱۵: سید جواد حسینیان کد 3511

۱۶: محمد خوش چهره کد 3856

۱۷: حمید رضا یوسفی فر  کد 9145    

۱۸: سید صدرالله رجائی نصب کد 4223

۱۹: اسکندر اسدی امیر آبادی کد ۱۴۸۷

20: محبوب حضرتی کد ۳۵۴۱

۲۱: حسین علی ضیائی کد ۵۷۳۵

۲۲: مجتبی شریعتی نیاسر کد 5293

۲۳: علیرضا جاجرمی کد ۲۸۹۱

۲۴: زهرا عابدینی کد 5852

۲۵: داوود مصطفایی کد7875

26: داوود صادقی کد ۵۵۲۱

۲۷: حسین خنیفر کد 3833

28: محمد صادق ملبوبی کد 7973

29: جعفر امینی کد 1893

30: علی عباس پور تهرانی فر کد 5887

 

 

مشاهده سوابق لیست ائتلاف نوآوران

https://noavaranemelal.com/

                                                                    

به گزارش «اقتصاد رسا»،شورای ائتلاف نوآوران که مدعی ارائه بهترین لیست کاندیداهای تهران ری شمیرانات اسلامشهر و پردیس می باشد این لیست ۳۰ نفره کاندیداهای مجلس تهران  می باشد که بهترین لیست مستقل می باشد به شرح زیر صادر نمود

6251

سید مهدی علوی نیا

5165

سید روح اله سیدی

8412

محمد میرزائی منش

8691

محمد نوروزی فرد

2829

مریم تندگویان

1245

علی احمدزاده

4337

فریدون رستمی

3557

منصور حقیقت پور

7889

علی مطهری

4629

سید ابوالقاسم رئوفیان 

2124

عادل شیرازی

8947

محمد ولی زاده

6138

فاطمه عزیزخانی

5845

عفیفه عابدی

3511

سیدجواد حسینیان

3856

محمد خوش چهره

9145

حمیدرضا یوسفی فر

4223

سید  صدراله رجایی نسب

1487

اسکندر اسدی امیرآبادی

3541

محبوب حضرتی

5735

حسین علی ضیایی

5293

مجتبی شریعتی نیاسر

2891

علیرضا جاجرمی

5852

زهرا عابدینی

7875

داوود مصطفائی

5521

داود صادقی

3833

حسین  خنیفر

1893

جعفر امینی

5887

علی عباس‍پور طهرانی فرد

7973

محمد صادق ملبوبی

 

مشاهده سوابق لیست ائتلاف نوآوران

https://noavaranemelal.com/

 

 

دبیر کل هماهنگی ائتلاف نوآوران بیان داشتند که بهترین لیست کاندیداهای شهر تهران را برای مجلس ارائه نموده اند این  شورای ائتلاف  یک لیست مستقل است که بهترین متخصصان مطرح را ارزیابی نموده است و به یک لیست ۳۰ نفره شهر تهران رسیده است . آقای دکتر عظیمی در ادامه بیان داشتند

کاندیداهای لیست ۳۰ نفره نوآوران از بهترین کاندیداهای مستقل هستند که برای معیشت و کنترل تورم برنامه دارند

دانم مسیر و راه  ناهموار است  در گردنه  ها پیچ  و  خم  بسیار است  ما آمده  ایم  که  به چالش  بکشیم  هر فکر که  در قول و  عمل بیمار است 
ملت بزرگ و جوانان فرهیخته ایران عزیز در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی قرار داریم  بهترین لیست  ملت رشید و نجیب و جوانان نخبه و فرهیخته ایران ، این بار تصمیم و عزمی بلند را در سر دارند و اراده کرده اند طرحی نو در اندازند و با رویکرد و انتخابی تاریخی ,  مجلس خلاق و نواور را برای رفع ابر چالش های کشور و ملت شکل دهند . تا ملت عزیز ایران و تاریخ این مرز و بوم شاهد تحولات شگرفی در مسیر خدمت به محرومان و ملت و جوانان فرهیخته و فداکار ایران عزیز باشد اننخاب نمابندگانی خلاق و نوآور و متفاوت‌ که مجلس دوازدهم را در راس هرم قدرت و عصاره فضائل ملت و تصمیم گیری کشور بازگرداند امید است با از خود گذشتگی و انتخاب درست خود , قدمی محکم‌ و اساسی جهت برون رفت از این همه چالش ها و بحران هائی که عامدانه توسط دو جریان قدرت طلب و مردم سوار بر کشور و ملت تحمیل شده و نقش مردم را در حد تماشاچی تقلیل و اعتماد آنان به نظام سیاسی را با چالش عمیق مواجه ساخته است را با تشکیل مجلسی خلاق و نوآوز و البته مستقل بتوانیم تا حدودی برطرف و اعتماد از دست رفته را احیاء و باز گردانیمزیرا مهمترین مؤلفه قدرت یک نظام سیاسی رضایت و اعتماد ملت استپس همه با هم برای تشکیل مجلس نوآور و خلاق تلاش خواهیم کرد.
آقای دکتر عظیمی بیان داشتند باید پذیرفت که تغییر نیاز است و آزموده را آزمودن دیگرخطاست از محضر ملت نجیب ایران و انان که قصد و اراده شرکت در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را دارند پرسشی داریم ؟؟؟
انان که در دوره گذشته مجلس ۴ سال بر صندلی قانون گذاری جلوس کردند و حتی یک قدم برای آرامش و رفاه و آسایش مردم و جوانان در حوزه اشتغال و ازدواج و آموزش و توسعه کشور و رونق سفره و معیشت  محرومان و تقویت ارزش پول ملی و کاهش گرانی و کنترل تورم و افزایش تولید بر نداشتند !!!چرا باید دوباره به آنان رای دهیم ؟
ببائید یک بار و برای همیشه طرحی نو در اندازیم و انسان های متخصص و متعهد و شایسته و جوانان و مردان و زنان پاک دست را جهت تشکیل مجلسی خلاق نواور و در تراز ملت نجیب و بزرگ و متمدن و فهیم ایران رای بدهبم.

لیست مستقل و  سی نفره بهترین کاندیداهای شورای ائتلاف نوآوران کاندیداهای حوزه انتخابیه تهران حوزه

۱: سید مهدی علوی نیا  کد 6251

۲: محمد میرزائی منش  کد 8412

۳: سید روح الله سیدی  کد 5165

۴: محمد نوروزی فر   کد 8691

۵: مریم تندگویان    کد ۲۸۲۹

۶: علی احمد زاده کد ۱۲۴۵

۷: فریدون رستمی   کد 4337

۸: منصور حقیقت پور کد ۳۵۵۷

۹: علی مطهری   کد 7889

۱۰: سید ابوالقاسم رئوفیان کد 4629

۱۱: عادل شیرازی کد 2124

۱۲: محمد ولی زاده کد 8947

۱۳: فاطمه عزیزخانی کد 6138

۱۴: عفیفه عابدی کد 5845

۱۵: سید جواد حسینیان کد 3511

۱۶: محمد خوش چهره کد 3856

۱۷: حمید رضا یوسفی فر  کد 9145    

۱۸: سید صدرالله رجائی نصب کد 4223

۱۹: اسکندر اسدی امیر آبادی کد ۱۴۸۷

20: محبوب حضرتی کد ۳۵۴۱

۲۱: حسین علی ضیائی کد ۵۷۳۵

۲۲: مجتبی شریعتی نیاسر کد 5293

۲۳: علیرضا جاجرمی کد ۲۸۹۱

۲۴: زهرا عابدینی کد 5852

۲۵: داوود مصطفایی کد7875

26: داوود صادقی کد ۵۵۲۱

۲۷: حسین خنیفر کد 3833

28: محمد صادق ملبوبی کد 7973

29: جعفر امینی کد 1893

30: علی عباس پور تهرانی فر کد 5887

 

مشاهده سوابق لیست ائتلاف نوآوران

https://noavaranemelal.com/

 

ما دراین  شورای ائتلاف تمام تلاش خود راکردیم که از بین بهترین کاندیداهای مجلس تهران یک لیست ۳۰ نفره که کاندیداهای متعهد و مردمی  باشند انتخاب کنیم
تا شاید اتفاق مبارکی برای کشور و ملت و محرومان بیفتد و با در راس قرار گرفتن مجلس شورای اسلامی , دولت مجبور و‌ موظف به حرکت در مسیر خواست و اراده ملت شریف ایران گردد و مشکلات و چالش ها با مجلس قوی و دولت مردمی و البته با همت و اراده شما نیک اندیشان و خردمندان و آینده سازان و تشکیل مجلس شایسته که عصاره فضائل ملت باشد تا نظام را از این همه چالش و بحران که در اثر سؤ مدیریت جریانات سیاسی فرصت طلب و رانت خوار و...« اصلاح طلب و اصول گرا »
تحمیل شده برهانیم و ایران بزرگ را به عنوان قدرتی شایسته و مردم پایه به‌ جهانیان معرفی کنیم امید است با تشکیل مجلسی قوی و متخصص و‌ متعهد و شایسته و در شآن ملت بزرگ ایران ,  گام های‌بلندی برای رفاه رفاه و آرامش و آسایش جوانان و محرومان و خانواده ها برداریمدست در دست هم دهیم به مهر
میهن خویش را با تشکیل مجلسی خلاق و نوآور و مقتدر و مردمی زیباتر از گذشته بسازیم.
ناصر  عظیمی  دبیر  شورای  ائتلاف  نوآوران

 لیست اصولگرایان مردمی تهران(امت) با سرلیستی قالیباف منتشر شد.این لیست شامل افراد متخصص در حوزه های مختلف می باشد.



به گزارش اقتصادرسا؛ لیست اصولگرایان مردمی تهران(امت) با سرلیستی قالیباف منتشر شد.این لیست شامل افراد متخصص در حوزه های مختلف می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز از دفترستاد تبلیغاتی حضرت آیت الله علی ملکوتی کاندیدای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری بازدید نمودند.



 به گزارش اقتصادرسا ؛حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز از دفترستاد تبلیغاتی حضرت آیت الله علی ملکوتی کاندیدای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری بازدید نموده و دراین دیدارامام جمعه تبریز ضمن تقدیر و تشکر ازحضرت آیت الله علی ملکوتی ، حضور ایشان در انتخابات ششمین دوره امتخابات مجلس خبرگان رهبری را مایه افتخار و مباهات استان آذربایجان شرقی اعلام نموده و اظهارداشتند؛ مردم آذربایجان، مردم قدر شناسی هستند و همیشه بزرگمردی های مرحوم آیت الله العظمی میرزا مسلم ملکوتی امام جمعه سابق تبریز و نماینده سابق ولی فقیه در آذربایجان شرقی را فراموش نخواهند کرد.


بنابراین گزارش دراین دیدار سرشار از معنویت، حضرت آیت الله علی ملکوتی کاندیدای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان نیز ازحضور امام جمعه تبریز در دفترستاد تبلیغاتی خود تقدیر و تشکر نمودند و مردم شریف ایران را به حضور پرشور درانتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری دعوت نمود.

بنابراین گزارش، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری جمعه 11  اسفندماه 1402 در سراسر کشور برگزار می شود. نامزدهای این انتخابات برای دستیابی به 290 کرسی قوه مقننه و 88 کرسی مجلس خبرگان رهبری با یکدیگر رقابت می‌کنند.

تبلیغات

کد اعلام وصول پایگاه خبری اقتصاد رسا

 کلیه حقوق اقتصادرسا محفوظ می باشد

پیاده سازی و طراحی توسط گروه نرم افزاری دیما

Back to Top