حجت الاسلام و المسلمین احمد سالک نماینده سابق مجلس در گفت و گو یی با تقبیح هر گونه قانون شکنی دولت گفت: متاسفانه به نظر می رسد دولت خود به عامل و مهره مهمی در قانون  شکنی  و قانون گریزی در کشور تبدیل شده است.

به گزارش اقتصادرسا ؛حجت الاسلام و المسلمین احمد سالک نماینده سابق مجلس در گفت و گویی با تقبیح هر گونه قانون شکنی دولت گفت: متاسفانه به نظر می رسد دولت خود به عامل و مهره مهمی در قانون  شکنی  و قانون گریزی در کشور تبدیل شده است. بارها و بارها شاهد موارد متعددی از قانون گریزی هایی بوده ایم که دولت مسبب آن است، موضوعی که نگران کننده است و در برابر آن باید قاطعانه ایستاد.
وی دراین باره خاطر نشان کرد: بعد از گذشت چهل و دو سال از عمر انقلاب اسلامی به مصلحت جامعه اسلامی نیست که دولت خود به یک قانون گریز تبدیل شود در حالی که دولت باید روی اجرای قوانین تاکی جدی داشته باشد در غیر این صورت نمی توان انتظار داشت کارها روی روال بیفتد و انجام شود.
حجت الاسلام سالک دراین باره خاطر نشان کرد: وقتی در جامعه دولت خود مسبب بی عدالتی باشد قطعا نمی توان منتظر تحقق عدالت در سایر سطوح جامعه بود. به هر حال انتظار می رود دولت به مر قانون عمل کند و در مورد عدم به کارگیری بازنشستگان اصل قانون را مورد تبعیت قرار دهد.
وی درخصوص انتصاب یک مدیر بازنشسته گفت: به کارگیری مدیران شایسته ولایق با تعهد و تخصص لازم در مبانی مسوولیتی مساله ای مهم است اما نمی توان به این دلیل شاهد بی قانونی و فرار از قانون دولت بود حتی اگر آن مدیر عملکرد بسیار قابل تاییدی داشته باشد. بنده در حال حاضر نظری درباره عملکرد آقای مرتضی بانک به عنوان دبیر مناطق آزاد ندارم که به چگونگی مدیریت وی بپردازم اما قاعدتا اگر در مدیریت موفقیتی داشته است انتصاب مجدد باید براساس قوانین و شرایط ویژه ای که برای به کارگیری بازنشستگان آمده عمل شود نه به دلخواه و خواست دولت.
حجت الاسلام سالک دراین باره توضیح داد: متاسفانه به نظر می رسد فرار از قانون توسط دولت بعضا حالت اپیدمی پیدا کرده مثلا این موضوع درباره استعلام از استاندارانی که منصوب می شوند نیز صق می کند به این معنا که در حالی که استعلام باید از مراکز قانونی کشور گرفته شود اما با کمال تاسف بدون توجه به سوابق شاهد انتخاب برخی افراد در حایگاه هایی هستیم که نه تنها منجر به حل مشکلات کشور نمی شوند بلکه مشکلات را روز به روز افزایش می دهند