روتیتر: بر اساس تصمیم نمایندگان مجلس:

طبق مصوبه مجلس، عایدی سرمایه حاصل از انتقال اوراق بهادار یا کالای مورد معامله در بورس‌ها و بازارهای خارج از بورس مانند صندوق‌های کالایی، املاک و مستغلات و گواهی سپرده سکه طلا، مشمول مالیات نخواهد بود.


به گزارش اقتصادرسا به نقل از تسنیم، ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی و ماده ۱۲ به همراه ۸ تبصره این طرح از سوی مجلس اصلاح شد.

براساس این گزارش، طبق تبصره ۷، عایدی سرمایه حاصل از انتقال اوراق بهادار یا کالای مورد معامله در بورس ها و بازارهای خارج از بورس مانند صندوق‌های کالایی و صندوق‌های املاک و مستغلات و گواهی سپرده سکه طلا، مشمول مالیات نخواهد بود.

صدر ماده ۱۲ به این شرح اصلاح می‌شود: یک ماده به‌عنوان ماده ۴۶ ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به شرح زیر الحاق می‌شود:

ماده ۴۶- کلیه اشخاص غیرتجاری انتقال‌دهنده «عین» یا «حق‌واگذاری‌ محل» در خصوص انتقال دارایی‌های زیر مشمول مالیات بر عایدی سرمایه هستند:

۱- املاک با انواع کاربری و حق واگذاری محل

۲- انواع خودروی سواری دارای شماره انتظامی (پلاک) شخصی

۳- انواع طلا، نقره، پلاتین و مسکوکات آنها و جواهرآلات

۴- انواع ارز

تبصره یک و دو ماده ۱۲ به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره یک- پس از استقرار بستر اجرایی موضوع ماده ۱۶ مکرر قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، صدور صورتحساب الکترونیکی تنظیم وکالت بلاعزل با موضوع انتقال دارایی‌های موضوع بندهای یک و دو این ماده در این قانون در حکم انتقال است و مشمول مالیات موضوع این فصل می‌شود و موکل اصلی یا موکلین بعدی وکالت بلاعزل مسئول پرداخت مالیات متعلق هستند. مبلغ درج شده در صورتحساب‌ الکترونیکی موضوع ماده ۱۶ مکرر قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، مبنای محاسبه عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع این تبصره است.

آیین‌نامه اجرایی این تبصره حداکثر یک سال پس از لازم ‌الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان با همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

تبصره دو- در این قانون و قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، صدور صورتحساب الکترونیکی تعویض شماره انتظامی (پلاک) دارایی‌های مشمول مقررات شماره‌گذاری، در حکم انتقال دارایی‌های مذکور تلقی می‌شود.

تبصره ۳ و ۴ ماده ۱۲ به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۳- اخذ مالیات موضوع این فصل مشروط به استقرار بستر اجرایی موضوع ماده ۱۶ مکرر قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مؤدیان است.

تبصره ۴- پس از استقرار بستر اجرایی موضوع ماده ۱۶ مکرر قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، معاملات دارایی‌های موضوع بندهای یک و دو این ماده که مرتبط با فعالیت‌های شغلی نیستند، صرفاً مشمول مالیات موضوع این فصل هستند و مشمول مالیات موضوع ماده ۹۳ این قانون نمی‌شوند.

تبصره ۵ و ۶ ماده ۱۲ به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۵- در صورت فروش دارایی های موضوع بندهای ۳ و ۴ این ماده توسط اشخاص غیرتجاری به اشخاص موضوع اجزای ۳ و ۴ بند " ث" ماده ۱۶مکرر قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، عایدی حاصل از انتقال دارایی‌های مذکور معاف از مالیات موضوع این فصل است. در صورت فروش دارایی‌های مذکور به سایر اشخاص، کل درآمد یا وجوه دریافتی حاصل از انتقال دارایی‌های فوق مشمول مالیات موضوع فصل ششم باب سوم این قانون می‌شوند.

تبصره ۶- اشخاص غیرتجاری بالای هجده سال که دارایی‌های موضوع بند ۳ این ماده را مستقیماً از اشخاص موضوع جزء ۳ بند "ث" ماده ۱۶مکرر قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان خریداری کرده‌اند می‌توانند دارایی‌ها را به سایر اشخاص غیرتجاری انتقال دهند.

ثبت این انتقال با درج شماره منحصربفرد مالیاتی صورتحساب الکترونیکی خرید اولیه در حکم صدور صورتحساب الکترونیکی است و صورتحساب الکترونیکی مذکور با درج بلاعوض بودن یا درج مبلغ معامله فوق به‌صورت خودکار به کارپوشه غیرتجاری خریدار منتقل می‌شود. خریدار مکلف است ظرف ۳۰ روز از تاریخ درج صورتحساب الکترونیکی در کارپوشه غیرتجاری، نسبت به اعلام پذیرش یا عدم پذیرش این صورتحساب الکترونیکی اقدام کند. عدم اظهارنظر ظرف مدت مذکور به منزله عدم تأیید صورتحساب الکترونیکی مربوط است.

تبصره ۷ ماده ۱۲ به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۷- عایدی سرمایه حاصل از انتقال اوراق بهادار یا کالای مورد معامله در بهابازار (بورس) ها و بازارهای خارج از بهابازار (بورس) از قبیل صندوق‌های کالایی، صندوق‌های املاک و مستغلات و گواهی سپرده سکه طلا، مشمول مالیات موضوع این فصل نیست.

تبصره ۸ ماده ۱۲ به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۸- اخذ مالیات موضوع این ماده، مانع از اجرای سایر قوانین از قبیل قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیست. همچنین سازمان موظف است مجموع درآمدهای موضوع این فصل متعلق به هر شخص غیرتجاری را برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال کند.

روتیتر: مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد اعلام کرد:

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد از رشد ۱۶ درصدی ارزش سرمایه گذاری در این منطقه طی سال ۱۴۰۲ خبر داد.


به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، کوروش فتاحی همچنین از رشد ۴۵۵ درصدی واگذاری اراضی و ۱۶ درصدی حجم سرمایه گذاری ها در سال ۱۴۰۲ خبر داد و افزود: در حوزه زیر ساخت تعداد پروژه ها از ۱۴ به ۲۰ طرح زیرساختی ارتقاء یافت.

سرمایه گذاری ۴۷۷ میلیون یورو
وی گفت: در حوزه سرمایه گذاری با انعقاد شش قرارداد و تحویل زمین به سرمایه گذار به ارزش سرمایه گذاری ۴۷۷ میلیون یورو؛ گام های اساسی در راستای اهداف توسعه ای این کانون بزرگ صنعتی برداشته شد.
منطقه ویژه اقتصادی لامرد در جنوب استان فارس قرار دارد و از زیر مجموعه های سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) محسوب می‌شود.

روتیتر: ​موثقی نیا:

معاون وزیر و رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: اگر بتوانیم جهش تولید مورد نظر رهبر معظم انقلاب را در بخش معدن محقق کنیم، آثار مستقیم و قابل توجهی در شاخص‌های اقتصادی کشور خواهد داشت.


به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، محمدرضا موثقی نیا ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: کل ذخایر معدنی اکتشاف شده در جهان طبق آخرین آمارها، حدود ۲۴۰ میلیارد تن است و سهم ایران از این میزان، حدود ۲۴ میلیارد تن است. همچنین، حدود 12.5 درصد مهم‌ترین خط ذخایر معدنی در کل کره زمین (خط آلپ هیمالیا) به طول ۱۵ هزار کیلومتر در ایران قرار دارد.

وی افزود: از منظری دیگر، 2 ذخیره معدنی بسیار مهم در جهان شامل ذخایر سنگ آهن و ذخایر مس، جزو شاخص های اقتصاد کشورها محسوب می شود. ذخایر سنگ آهن کشور حدود 1.5 درصد کل ذخایر جهان بوده و دارای رتبه نهم جهان قرار هستیم. در ذخایر مس نیز حدود 6 درصد ذخایر مس دنیا در کشور ما ثبت شده و در رتبه پنجم جهان قرار داریم.

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به فاصله ظرفیت های معدنی با فرآوری در ایران گفت: امروز در ذخایر سنگ آهن در کل جهان رتبه نهم هستیم، اما در فرآوری رتبه بیست و چهارم. در مس نیز رتبه جهانی ذخایر ما پنجم بوده و در فرآوری محصولات این فلز در رتبه سی و پنجم قرار داریم.

وی ادامه داد: کاهش این فاصله، به جهش تولید در حوزه معدن و صنایع معدنی نیاز دارد و انشاءالله باید با مشارکت مردمی و بخش خصوصی، جهش واقعی در تولید را در سال جاری ایجاد کنیم.

برنامه افزایش 2 برابری ارزش ضمانت صندوق بیمه معدنی

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه امسال ارزش ضمانت صندوق سرمایه گذاری فعالیت های معدنی بیش از 2 برابر نسبت به سال گذشته افزایش می یابد، گفت: برای کاهش خطرپذیری بخش معدن و ترغیب مردم به سرمایه گذاری در معادن کوچک، در سال گذشته حدود 5 همت (5 هزار میلیارد تومان) برای 59 فقره معدن ضمانت کردیم تا بتوانند تسهیلات بگیرند و تجهیزات مورد نیاز را خریداری کنند.

وی ادامه داد: طی مذاکرات صورت گرفته با مدیران سازمان برنامه و بودجه، قرار است در سال جدید، از محل منابع ایمیدرو یا منابع عمومی، ارزش ضمانت صندوق مذکور به حدود 10 همت (10 هزار میلیارد تومان) افزایش یابد. این هم بخشی از برنامه ایمیدرو برای مردمی سازی و افزایش مشارکت مردمی است.


واگذاری معادن با جدیت بیشتر طی امسال

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به برنامه واگذاری معادن به عنوان یکی از برنامه های این سازمان برای افزایش مشارکت مردمی گفت: امسال باید برنامه واگذاری معادن را با جدیت دنبال کنیم. با توجه به اکتشاف ۷ درصد کل کشور و محدود بودن ظرفیت دولت، واگذاری معادن اکتشاف شده جدید جزو برنامه هاست.

وی ادامه داد: روند واگذاری به این صورت است که معادن از مرحله اکتشاف تا بهره برداری در فراخوان ایمیدرو شرکت می‌کنند و پس از ارزیابی فنی و اقتصادی، به افراد یا شرکت های دارای توان و قابلیت بیشتر، معادن مورد نظر برای مدت ۲۰-۲۵ سال واگذار می‌ شوند.


برنامه افزایش3 برابری تجارت گوهرسنگ تا 1405

موثقی نیا با اشاره به سهم 100 میلیون دلاری ایران از تجارت 23 میلیارد دلاری گوهرسنگ در سال 2022 میلادی، تصریح کرد: سهم ایران از این تجارت، کمتر از نیم درصد است. از این رو، برنامه ریزی کردیم تا سال ۱۴۰۵، این میزان را به 300 میلیون دلار (3 برابر) ارتقا دهیم.

وی افزود: در چشم انداز سال ۱۴۱۰، قرار است این عدد را به نزدیک ۹۰۰ میلیون دلار برسانیم. برای این منظور، در کنار برنامه های اکتشاف، آموزش گوهرتراشی در 11 استان، برنامه ریزی شده و قرار است تا 2 ماه آتی، حدود ۷۰۰ نفر تحت پوشش آموزش گوهرتراشی قرار گیرند.


برنامه ارائه تسهیلات مورد نیاز برای توسعه سازندگان ماشین آلات معدنی

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به نیاز حداقل 200 دستگاه حفاری برای تحقق رشد 13 درصدی سالانه برنامه هفتم توسعه بخش معدن، توضیح داد: این تامین هم شامل ساخت داخل می‌شود و در این زمینه، شرکت‌های فناور را شناسایی و سفارش گذاری کردیم. امید داریم این شرکت‌ها توسعه پیدا کنند و همه گونه تسهیلات، امکانات و تسهیل مقررات را انشاالله برای توسعه این شرکت ها در نظر خواهیم گرفت.

وی ادامه داد: تامین خارجی هم روش‌های و منابع خودش را می‌ طلبد. در همین زمینه، امیدواریم بتوانیم بخشی از مراحل اکتشاف را به بخش خصوصی واگذار کنیم تا دستگاه و تجهیزات خود را بیاورند.


مذاکره برای تامین تضمینی مواد معدنی با مشارکت فراسرزمینی

موثقی نیا با اشاره به ضرورت توسعه ذخایر مواد معدنی در راستای توسعه متوازن صنایع معدنی، گفت: اکنون حدود ۴۳ میلیون تن ظرفیت فولادسازی داریم و به‌زودی این میزان ظرفیت به ۵۵ میلیون تن می‌رسد. ظرفیت ذخایر موجود شاید پاسخگوی حدود ۲۰ سال دیگر (با توجه به ظرفیت ۵۵ میلیون تن باشد.

وی افزود: از این رو، استفاده از معادن فراسرزمینی برای ما اجتناب ناپذیر است و برای این منظور، مذاکراتی را با کشور‌های مختلف به ویژه کشور‌های همسایه - که هزینه‌های حمل و نقل برای ما آسان تر و اقتصادی تر است، انجام داده ایم. در سایر حوزه های مواد معدنی نظیر مس، طلا، سرب و روی و ... هم مذاکراتی را با کشور‌های آفریقایی و کشور‌های همسایه شروع کرده ایم.

روتیتر: معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد:

دکتر مهدی اسلامی معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت 2200 میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور خبر داد. علاوه بر‌ این پرداخت، در هفته جاری نیز 2250 میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها، پزشکان و مراکز طرف قرارداد پرداخت شده بود.



به‌گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، دکتر اسلامی با سپاس از همراهی و همکاری کلیه ارائه‌دهنگان خدمات سلامت به‌ویژه مراکز دانشگاهی در ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی گفت: با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تأمین منابعی که توسط همکاران انجام شده، در روز چهارم اردیبهشت ماه 2200 میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد این سازمان واریز شد. این پرداخت بابت مطالبات مراکز دانشگاهی شامل مراکز پاراکلینیک، درمانگاه‌ها، کلینیک‌های ویژه دانشگاهی و نیز بیمارستان‌های دانشگاهی در سراسر کشور انجام شد. همچنین در همین هفته 2250 میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها، پزشکان و مراکز طرف قرارداد پرداخت شد.

وی افزود: فرایند پرداخت مطالبات مراکز طرف‌‌قرارداد در بخش سلامت فرایندی مستمر است و ان‌شاءالله سایر مطالبات رسیدگی‌شده مراکز طرف قرارداد نیز در اسرع وقت پرداخت خواهد شد.

در ششمین نمایشگاه بین المللی ایران اکسپو ۲۰۲۴، از ۳۰ بسته جدید سرمایه گذاری در حوزه های صنعت، کشاورزی، حمل و نقل،‌ گردشگری و خدمات ماکو رونمایی می شود.

 

 

به گزارش جامعه ایده آل ؛سرپرست مدیریت جذب سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: در ششمین نمایشگاه بین المللی ایران اکسپو ۲۰۲۴، از ۳۰ بسته جدید سرمایه گذاری در حوزه های صنعت، کشاورزی، حمل و نقل،‌ گردشگری و خدمات ماکو رونمایی می شود.
فرزاد نقی پور افزود: با رونمایی از این ۳۰ بسته جدید و ۲۰ بسته جدید حوزه گردشگری که در نمایشگاه گردشگری رونمایی شد با ۱۱۰ بسته سرمایه گذاری سال گذشته در مجموع تعداد بسته های سرمایه گذاری این منطقه به ۱۶۰ بسته افزایش یافت.

وی با اشاره به ارزش ۳۰ بسته جدید سرمایه گذاری اظهار داشت: این بسته ها به ارزش بیش از ۱۴ هزار میلیارد تومان رونمایی می شود.

نقی پور با بیان اینکه نمایشگاه ایران اکسپو، یکی از مهمترین رویدادهای بین المللی کشورمان محسوب می شود، اظهار داشت: ترسیم دورنمای آینده ماکو با اجرای چندین پروژه مهم منجمله رویداد دهکده لجستیک اکو که با حضور نمایندگان کشورهای عضو اکو برگزار می شود از جمله برنامه های نمایشگاه توانمندی های صادراتی تهران است.

وی اضفه کرد: برگزاری نشست های تخصصی و موضوعی با نمایندگان شرکتهای خارجی حاضر و بازدید کننده از نمایشگاه جهت ارائه بسته‌های سرمایه گذاری منطقه از دیگر برنامه‌های کاری این سازمان در نمایشگاه مزبور می باشد.

معاون فنی و عمرانی سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: ۷۵ درصد از پروژه های مصوب استانداری در شهرستان ماکو توسط سازمان منطقه آزاد عملیاتی شده است.

 

به گزارش اقتصادرسا ؛علی داداش زاده در حاشیه برگزاری جلسه بررسی مصوبات سفر استاندار آذربایجان غربی در شهرستان های منطقه آزاد ماکو با حضور رهبردین معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد ماکو و فرمانداران شهرستان‌های ماکو – شوط و پلدشت و مدیران کل استان آذربایجان غربی افزود: در جریان سفر استاندار آذربایجان غربی درسال گذشته به سه شهرستان ماکو شوط و پلدشت، مصوبات مهمی در حوزه زیرساخت ها، تامین آب شرب شهری و روستایی، جاده روستایی، اجرای طرح هادی، تامین چمن مصنوعی استادیوم، تامین اراضی موردنیاز برای توسعه روستاها و شهرها و طرح های مورد نیاز ادارات تصویب شده بود.

وی ادامه داد: در این راستا در شهرستان ماکو با مشارکت منطقه آزاد ۷۵ درصد از ۳۶ پروژه عملیاتی و در شهرستان شوط با مشارکت سازمان منطقه آزاد ۳۶ درصد از ۱۱ پروژه و در شهرستان پلدشت ۴۲ درصد از ۱۲ پروژه مصوب، عملیاتی و اجرایی شده و با حمایت ها و پیگیری های استاندار و مدیرعامل منطقه آزاد در سال جاری بقیه مصوبات نیز با طی مراحل قانونی به سرانجام خواهند رسید.

داداش زاده با بیان اهم این طرح ها افزود:‌ برای تامین اراضی مورد نیاز برای توسعه روستاها، درشهرستان ماکو ۱۰۰ هکتار،‌ در شهرستان شوط ۵۰ هکتار و در شهرستان پلدشت ۱۱۲ هکتار در اختیار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: ۱۸۲ هزار و ۶۷۶ متر مربع زمین نیز برای طرح اقدام ملی مسکن محرومین و جوانی جمعیت در سه شهرستان که توسط سازمان منطقه آزاد ماکو تامین شده و در رابطه با تامین اراضی مورد نیاز ادارات و و ارگان های نظامی و انتظامی نزدیک ۲۰۰ هکتار زمین در خارج از محدوده شهرها نیز توسط منطقه آزاد تامین شده است.

معاون فنی و عمرانی سازمان منطقه آزاد ماکو بیان داشت: از جمله دیگر مصوبات مهم حفر چندین چاه استراتژیک در شهر ماکو با هزینه ۶ میلیارد تومان برای کمک به آب شرب شهری که ۵۰ درصد تعهد سازمان بود پرداخت شده و تعداد چند حلقه از این چاه ها توسط امور آب فاضلاب حفر شده است که به محض تکمیل و تجهیز این چاه ها و تامین ۵۰ درصد بقیه اعتبارات این موضوع توسط سازمان منطقه آزاد تا هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید.

این مسئول از مشارکت سازمان منطقه آزاد در احداث مدرسه، جمع آوری مدارس کانکسی، تعمیر و بازسازی و هوشمندسازی مدارس و اماکن مذهبی و فرهنگی خبر داد و اظهار داشت: برای آسفالت راه های روستایی از جمله آغبلاغ، چمنلو و تیکمه ۱۰ میلیارد تومان هزینه شده و برای احداث ۱۱ کیلومتر بزرگراه ۱۰۰ میلیارد تومان و برای تکمیل بزرگراه محدوده روستای کشمش تپه ۳۱ میلیارد تومان از سوی سازمان منطقه آزاد ماکو هزینه شده است.

روتیتر: توسط صندوق ضمانت صادرات ایران صورت گرفت؛

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران، حمایت همه جانبه از توسعه صادرات محصولات دانش‌بنیان را اولویت اصلی وزارت صمت و صندوق ضمانت صادرات ایران برشمرد.



 به گزارش اقتصادرسا ؛نشستی با حضور «سیدامیر برهانی نائینی» مدیرعامل و رئیس هیات مدیره صندوق ضمانت صادرات، «محمدمجید فولادگر» معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صمت، «علی بابائی» دبیر کارگروه ملی صنعت دانش‌بنیان، و همچنین مدیران ارشد تعدادی از شرکت‌های صادراتی دانش‌بنیان با هدف آشنایی بیشتر با خدمات حمایتی صندوق برگزار شد.

در این نشست، برهانی مدیرعامل هیات مدیره صندوق ضمانت صادرات ضمن تشریح خدمات متنوع بیمه‌ای و تضمینی صندوق، از بسته حمایتی جدید ویژه صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی کرد.

وی در ادامه اظهار کرد: براساس تاکیدات مقام عالی وزارت و با تصویب هیات مدیره صندوق مبنی بر حمایت همه جانبه از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان، این شرکت‌ها می‌توانند با بهره‌برداری از خدمات تضمینی صندوق به شرح زیر به توسعه عملکرد صادراتی خود مبادرت کنند:

1- امکان تضمین تسهیلات سرمایه در گردش صادراتی در سیستم بانکی کشور، با حداقل وثایق نوع اول. در همین راستا، صدور ضمانت‌نامه اعتباری برای شرکت‌های دانش‌بنیان، به‌صورت کاهش حداکثر ده درصدی از حداقل وثائق نوع اول در هر گروه اعتباری خواهد بود. بدین ترتیب، وثایق نوع اول برای شرکت‌های دانش‌بنیان واقع در گروه‌های اعتباری A و B، صفر در نظر گرفته خواهد شد.

3- در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان صادراتی که از ظرفیت شرکت‌های امین استفاده می‌کنند، صندوق ضمانت صادرات ایران به پوشش اعتباری خریداران خارجی برای شرکت‌های فوق اقدام خواهد کرد.

3- با توجه به محدودیت منابع مالی بانک‌ها و ضرورت استفاده از سایر ابزارها و روش‌های نوین تامین مالی، شرکت‌های صادراتی دانش‌بنیان می‌توانند با استفاده از ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت صادرات ایران و از طریق صندوق‌های تامین کننده مالی (crowd funds) بخشی از سرمایه ثابت مورد نیاز برای پروژه‌های صادرات محور خود را تامین کنند. شایان ذکر است ترکیب وثایق و تسهیل فرآیند صدور در این حوزه نیز با حداکثر ظرفیت حمایتی صندوق (با حداکثر 30 درصد وثیقه) محقق خواهد شد.

در ادامه، آقای دکتر فولادگر، معاون وزیر صمت، ضمن تبیین اهمیت صادرات محصولات دانش‌بنیان، این حوزه را پیشران سیاست‌های اصلی وزارت صمت جهت توسعه صنعتی معرفی کرده و اظهار داشت که رویکرد محوری مقام‌عالی وزارت با توجه به سوابق علمی و تجربی ایشان، اهتمام به صادرات محصولات دانش‌بنیان است.

انتظار می‌رود با بسته جدید حمایتیِ در نظر گرفته شده از سوی صندوق، گام مهمی در جهت توسعه صادرات محصولات دانش‌بنیان برداشته شود.

در پایان، تعدادی از صادرکنندگان نیز سوالاتی در خصوص خدمات صندوق مطرح کردند که توسط آقایان برهانی مدیرعامل صندوق و یوسفی‌نژاد معاون فنی صندوق پاسخ داده شد.

روتیتر: معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد:

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت 2250 میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها، پزشکان و مراکز طرف قرارداد این سازمان در روز سوم اردیبهشت ماه خبر داد.



به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، دکتر مهدی اسلامی با قدردانی از همراهی و همکاری ارائه‌دهندگان خدمات سلامت با این سازمان در زمینه ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی، گفت: در فرایند پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این سازمان، روز گذشته – سوم اردیبهشت ماه 1403 - در مجموع 2250 میلیارد تومان بابت بخشی از مطالبات این مراکز؛ به حساب ارائه‌دهندگان خدمات سلامت طرف قراداد این سازمان ازجمله داروخانه‌ها، پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد واریز شد.

وی در مورد جزییات این پرداخت افزود: 1280 میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌های خصوصی و دولتی طرف قرارداد پرداخت شده و همچنین بخشی از مطالبات مربوط به سهم سازمان هدفمندی (دارویار در تعهد دولت) نیز به سازمان مربوطه جهت پرداخت اعلام شده است.
دکتر اسلامی همچنین گفت: همچنین مطالبات دو ماه از عملکرد پزشکان طرف قرارداد که بالغ بر 218 میلیارد تومان است، به همراه یک ماه از مطالبات سایر مراکز خصوصی طرف قرارداد شامل پاراکلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های خصوصی به مبلغ  670 میلیارد تومان و مطالبات پزشک خانواده به مبلغ 65 میلیارد تومان پرداخت شده است.
معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: الباقی مطالبات مراکز طرف قرارداد نیز ان‌شاءالله در آینده نزدیک از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی تادیه خواهد شد.
گفتنی است سازمان تأمین‌اجتماعی در بخش درمان برای تأمین و ارائه خدمات درمانی به بیش از 47 میلیون نفر افراد تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان؛ علاوه بر امکانات درمانی ملکی خود مشتمل بر 406 مرکز درمانی شامل 79 بیمارستان و 5 دی‌کلینیک ملکی با بیش از 11هزار تخت فعال بیمارستانی در سراسر کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با 1248 بیمارستان و 3088 مرکز درمانگاهی و 17 هزار و 42 مرکز پاراکلینیک، مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و غیردولتی و پزشک مستقل طرف‌قرارداد است.

به همت ستاد اجرایی فرمان امام ۳۵ هزار بسته معیشتی به کمک گروه‌های جهادی، بخشداران و دهیاران در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توزیع شد.


به گزارش اقتصادرسا ؛در پی وقوع بارش‌های سیل آسا در جنوب استان سیستان و بلوچستان با دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، بیش از ۳۵ هزار بسته معیشتی به کمک گروه‌های جهادی، بخشداران و دهیاران در مناطق سیل زده توزیع شد.

محمدترکمانه مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان امام با حضور در مناطق سیل زده در شهرستان های دشتیاری، کنارک و چابهار استان سیستان و بلوچستان گفت: توزیع بسته معیشتی به صورت روزانه از طریق مسیرهای زمینی و هوایی به مناطق هدف در حال انجام است و بر اساس تاکید رئیس ستاد بعد از ارزیابی های دقیق و بررسی های میدانی توسط مسئولین استانی و گروه های مستقر در مناطق سیل زده بخشی از خسارت وارد شده به احشام و لوازم خانه، خانواده های محروم از طریق خریداری و تحویل احشام و لوازم خانه به این خانواده ها جبران خواهد شد.

همچنین به صورت مستمر آب معدنی در مناطق درگیر سیل توزیع می‌شود که در این میان حدود ۵۰ هزار بطری آب معدنی بزرگ در این مناطق توزیع شده است همچنین علاوه بر توزیع ۳ هزار پتو و ۸۰ رول موکت بیش از ۱۰ هزار غذای آماده و بیش از ۳۰ هزار پرس غذای گرم توسط قرارگاه مرکزی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان امام ساماندهی و توزیع شده است.

گفتنی است وسایل مورد نیاز برای تخلیه آب از منازل خریداری شده و توسط گروه های جهادی در مناطق سیل زده کار تخلیه آب در حال انجام است و درحال حاضر اکنون بیش از ۴۰ گروه جهادی با مجموعه قرارگاه مرکزی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان امام همکاری می‌کنند.

ترکمانه تاکید کرد: تا زمانی که این مناطق درگیر سیل باشند و مردم نیاز به کمک رسانی داشته باشند خدمات امدادرسانی ادامه خواهد داشت.


توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام

به همت ستاد اجرایی فرمان امام ۳۵ هزار بسته معیشتی به کمک گروه‌های جهادی، بخشداران و دهیاران در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توزیع شد.


در پی وقوع بارش‌های سیل آسا در جنوب استان سیستان و بلوچستان با دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، بیش از ۳۵ هزار بسته معیشتی به کمک گروه‌های جهادی، بخشداران و دهیاران در مناطق سیل زده توزیع شد.

محمدترکمانه مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان امام با حضور در مناطق سیل زده در شهرستان های دشتیاری، کنارک و چابهار استان سیستان و بلوچستان گفت: توزیع بسته معیشتی به صورت روزانه از طریق مسیرهای زمینی و هوایی به مناطق هدف در حال انجام است و بر اساس تاکید رئیس ستاد بعد از ارزیابی های دقیق و بررسی های میدانی توسط مسئولین استانی و گروه های مستقر در مناطق سیل زده بخشی از خسارت وارد شده به احشام و لوازم خانه، خانواده های محروم از طریق خریداری و تحویل احشام و لوازم خانه به این خانواده ها جبران خواهد شد.

همچنین به صورت مستمر آب معدنی در مناطق درگیر سیل توزیع می‌شود که در این میان حدود ۵۰ هزار بطری آب معدنی بزرگ در این مناطق توزیع شده است همچنین علاوه بر توزیع ۳ هزار پتو و ۸۰ رول موکت بیش از ۱۰ هزار غذای آماده و بیش از ۳۰ هزار پرس غذای گرم توسط قرارگاه مرکزی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان امام ساماندهی و توزیع شده است.

گفتنی است وسایل مورد نیاز برای تخلیه آب از منازل خریداری شده و توسط گروه های جهادی در مناطق سیل زده کار تخلیه آب در حال انجام است و درحال حاضر اکنون بیش از ۴۰ گروه جهادی با مجموعه قرارگاه مرکزی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان امام همکاری می‌کنند.

ترکمانه تاکید کرد: تا زمانی که این مناطق درگیر سیل باشند و مردم نیاز به کمک رسانی داشته باشند خدمات امدادرسانی ادامه خواهد داشت.

با اعلام موفقیت فنی سازمان ملی استاندارد ایران در ارزیابی همترازی از سوی اتحادیه تایید صلاحیت آسیا - اقیانوسیه (APAC) جمعی از مقامات، استانداران، اعضای مجلس خبرگان رهبری، روسای اتحادیه ها و انجمن های تخصصی ، جامعه دانشگاهی، در پیام های جداگانه به دکتر مهدی اسلام پناه، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته، کسب این موفقیت ارزشمند را که بعد از دهه ها وقفه در این مقطع به ثمر نشست؛ به رییس دولت، ملت شریف ایران و خانواده بزرگ استاندارد تبریک گفتند.

 

به گزارش اقتصادرسا؛با اعلام موفقیت فنی سازمان ملی استاندارد ایران در ارزیابی همترازی از سوی اتحادیه تایید صلاحیت آسیا - اقیانوسیه (APAC) جمعی از مقامات، استانداران، اعضای مجلس خبرگان رهبری، روسای اتحادیه ها و انجمن های تخصصی ، جامعه دانشگاهی، در پیام های جداگانه به دکتر مهدی اسلام پناه، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته، کسب این موفقیت ارزشمند را که بعد از دهه ها وقفه در این مقطع به ثمر نشست؛ به رییس دولت، ملت شریف ایران و خانواده بزرگ استاندارد تبریک گفتند.
نماینده ولی فقیه در استان کرمان؛
حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی ، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان ضمن تقدير از دستاورد فني و اقتصادي سازمان ملي استاندارد در خصوص همترازي مركز ملي تاييد صلاحيت سازمان ملي استاندارد كه عليرغم كارشكني هاي متعدد دول غربي و در دوران تحريم اتفاق افتاد به پيامد تجاري و اقتصادي عظيمي در سال «جهش توليد با مشاركت مردم» براي كشور با تحقق اين دستاورد اشاره کرد.

 

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری؛
آیت الله امان الله علیمرادی،  نماینده مجلس خبرگان در پیامی کسب موفقیت فنی  سازمان ملی استاندارد ایران را به دکتر سید ابراهیم رئیسی، رییس جمهور و رئیس شورای عالی استاندارد تبریک گفت و تاکید کرد: موفقیت فنی سازمان ملی استاندارد ایران، اثرات مثبت و محسوسی در رونق اقتصادی و جهش تولید خواهد داشت.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری؛
"ماموستا فایق رستمی" نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری، با ارسال نامه ای به رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، موفقیت این سازمان درعضویت دائمی اتحادیه تایید صلاحیت آسیا- اقیانوسیه موجب خرسندی و افتخار هر ایرانی مومن و دغدغه‌مندان دانست و اظهار داشت: قطعاً این دستاورد مهم فرصتی برای رونق اقتصادی و امنیت خاطر تولید کننده ایرانی خواهد بود که می‌تواند اثرات مثبت و ملموس آن بر سفره خانوار ایرانی ماندگار باشد.

رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی کرمان؛
دکتر سید مهدی طیب‌زاده در نامه خطاب به رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی استاندارد نوشت: اکنون که تصویر درخشان تلاش خالصانه رییس محترم و کارکنان خدوم سازمان ملی استاندارد ایران در قالب تمدید و افزایش عضویت کامل مرکز ملی تایید صلاحیت ایران در اتحادیه آسیا اقیانوسیه با قاطبه رای ۹۷ درصدی نقش بسته و این دستاورد علمی فنی و اقتصادی در شرایط تحریمی کنونی راهگشای مشکلات تجار این مرز و بوم در انجام مبادلات تجاری گردیده است.
اینجانب به نمایندگی از جامعه تجار و بازرگانان استان پهناور کرمان این موفقیت ارزشمند را که تحقق وعده صادقی دیگر در دولت مردمی و در سایه الطاف الهی و رهنمودهای ارزشمند جناب عالی به عنوان رییس شورای عالی استاندارد کشور حاصل گردیده به خدمتگزاران خدوم عرصه استاندارد تبریک عرض می‌نمایم.


استاندار فارس؛
دکتر محمد هادی ایمانیه ، با ارسال پیامی به دکتر مهدی اسلام پناه  نوشت: این مهم پس از گذشت سه دهه و در دولت مردمی محقق گردیده است و امید می رود زمینه ساز جهش تولید و تقویت بخش‌های مختلف تولید و اقتصاد شود. وی  ضمن آرزوی توفیق برای رییس و مجموعه سازمان ملی استاندارد ایران ابراز امیدواری کرد؛ در سایه توجهات حضرت ولی ( عج ) و اهتمام بیش از پیش بخش‌های ذی نفع و با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان؛ بهره‌مندی حداکثری از این دستاورد بزرگ نصیب مردم شریف ایران عزیز و هم استانی‌های گرامی فارس گردد.


استاندار تهران؛
دکتر علیرضا فخاری، جدیت و اهتمام سازمان ملی استاندارد ایران در دستیابی ارزیابی همترازی را ستودنی دانست و در متن پیام خود به دکتر اسلام  پناه آورده است: در شرایط سخت و شکننده تحریمی و در سالی که به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده، پیوستن و عضویت مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران در اتحادیه بین المللی، قطعاً جریان ساز جهش تولید و رشد اقتصادی کشور خواهد بود و این توفیق موجبات شادی و رضایت مردم، تجار و صادرکنندگان ایرانی را فراهم ساخته است.

 

استاندار چهارمحال و بختیاری؛
دکتر غلامعلی حیدری ضمن تبریک این موفقیت فنی ابراز امیدواری کرد: این موفقیت در سال "جهش تولید با مشارکت مردم " زمینه ساز جهش تولید، حذف موانع فنی، آزمون و بازرسی مجدد یک محصول یا خدمت برای ورود به بازارهای بین المللی، کاهش زمان و هزینه برای تجار و صاحبان صنایع همچنین تقویت اقتصاد کشور در تراز جهانی خواهد شد.

استاندار خراسان جنوبی ؛
دکتر جواد قناعت، استاندار خراسان جنوبی، تحقق این هدف پس از گذشت سه دهه در دولت مردمی و در سالی که مزین به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» است را زمینه ساز جهش تولید و تقویت بخش‌های مختلف اقتصادی دانست و ابراز امیدواری کرد: با حمایت‌های جنابعالی و همت مضاعف بخش‌های ذینفع در استان خراسان جنوبی خصوصا پتانسیل‌های آزمایشگاهی و نهادهای بازرسی کننده، بهره‌مندی حداکثری از این دستاورد بزرگ نصیب مردم شریف این استان شود.


استاندار کرمانشاه؛
دکتر محمد طیب صحرائی استاندار کرمانشاه طی پیامی کسب رتبه 20 سازمان ملی استاندارد ایران در جهان و موفقیت فنی در اخذ تاییدیه ارزیابی همترازی صلاحیت آسیا - اقیانوسیه (APAC)  را مرهون تلاش رییس سازمان و مجموعه تلاشگر استاندارد دانست و ابراز امیدواری کرد: با عنایت پروردگار متعال، استفاده از ظرفیت‌های مدیران نخبه، هوشمند، جهادی، فساد ستیز و خستگی‌ناپذیر در دولت مردمی، همواره شاهد درخشش جمهوری اسلامی ایران در همه عرصه‌های ملی و بین‌المللی باشیم. ان‌شاءالله.


استاندار کردستان؛
دکتر زارعی‌کوشا استاندار کردستان طی پیامی خطاب به دکتر اسلام پناه، کسب موفقیت فنی سازمان ملی استاندارد ایران در عضویت قطعی و دائم ایران در اتحادیه تایید صلاحیت آسیا- اقیانوسیه  (APAC) را زمینه ساز جهش تولید و عملیاتی شدن شعار سال دانست و اذعان داشت: بدون تردید این موفقیت نوید روزهای پر امیدی در جهت رونق اقتصادی و زمینه ساز جهش تولید و عملیاتی شدن شعار سال خواهد بود که با مدیریت خردمندانه جنابعالی و تلاش و همت مدیران محترم مرکز ملی تایید صلاحیت ایران محقق گردیده است.رجاء واثق داریم که طعم شیرین این دستاورد مهم در کام تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی کشور ماندگار خواهد بود.


دکتر احمد معروفخانی ؛
 رییس هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی ایران در نامه ای به دکتر مهدی اسلام پناه، معاون رییس جمهور و رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، موفقیت این سازمان را در دریافت صلاحیت و همترازی بین‌المللی تبریک گفت و اظهار داشت: نتیجه ارزشمند ارزیابی همترازی بین‌المللی مرکز ملی تایید صلاحیت ایران در اتحادیه تایید صلاحیت آسیا-  اقیانوسیه، بی‌شک تاثیر بسزایی در جهش تولید، رشد اقتصادی کشور و تجارت بین‌المللی خواهد داشت.

 

مهندس سعید تاجیک؛
رییس هیات مدیره انجمن جامعه ممیزی ایران در پیامی از سوی این جامعه نوشت : بی شک این دستاورد بزرگ، برگ زرینی در تاریخ یکصد ساله سازمان ملی استاندارد ایران بوده و تاثیرات مثبتی در توسعه اقتصادی و تراز تجاری کشور، جلوگیری خروج ارز، همچنین ارتقای جایگاه شرکت‌های بازرسی ایرانی در سطوح بین المللی خواهد داشت.

دکتر علیرضا محب علی؛
رییس هیات مدیره انجمن آزمایشگاه های همکار آزمون و واسنجی ایران در نامه ای به رییس سازمان ملی استاندارد ایران، این اقدام بی‌نظیر را تجلی علمی جهش تولید و سرآغاز دومین مرحله خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی دانستند که گام دوم انقلاب اسلامی را رقم خواهد زد.
به اذعان این نهادهای ارزیابی کننده؛ این عضویت نقش کلیدی در افزایش اعتماد عمومی به نتایج آزمایشگاهی گزارشات بازرسی و گواهینامه‌های کیفیت صادره داشته و موجبات پذیرش این مستندات را در سراسر جهان پدید آورده و بدین روی موجبات تسهیل تجارت و گسترش تولید را فراهم می‌آورد.

رئیس دانشگاه رازی؛
با ارسال پیام تبریک به دکتر مهدی اسلام پناه ، نوشت: خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی از نعمات عظیم خداوندی است که آن را شکری دوچندان بایسته و مسند خدمتگزاری به مردم توفیقی والاست . از این بابت برخورد وظیفه دانسته که کسب موفقیت‌های به دست آمده در عرصه بین المللی که حاصل تلاش جهادی و خستگی ناپذیر حضرت عالی و مجموعه تلاشگر آن سازمان است را تبریک و تهنیت عرض نمایم .

دکتر وحید ابراهیمی؛
این موفقیت را نشان از همت بی‌دریغ همه عزیزان سازمان در اعتلای نام ایران اسلامی عزیز در عرصه‌های ملی و بین‌المللی دانست و آن را به ملت شریف ایران و همه کارکنان سازمان ملی استاندارد ایران تبریک گفت.

مهندس ویدا سینا؛
مدیرعامل مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک در نامه ای به دکتر اسلام پناه، اظهار داشت:  پیروزی مرکز ملی تایید صلاحیت ایران در ارزیابی همترازی با تدبیر و پشتکار وصف ناپذیر جنابعالی و مدیران و کارشناسان سخت کوش و محترم آن مجموعه به سرانجام مطلوب رسید.  این سربلندی غرورآفرین گوارایتان باد.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت:ما مجری واردات خودرو هستیم و برای این کار منتظر آیین نامه اجرایی آن هستیم.



به گزارش ­اقتصادرسا، به نقل از خانه ملت وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه نشست کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی افزود: برنامه ریزی‌هایی در موضوع ایمنی خودرو‌ها صورت گرفته تا شرایط تست‌های ایمنی به صورت مستمر با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به طور دائم انجام شود و از شهریور ماه مدل اولیه تست ایمنی خودرو‌ها صورت می‌گیرد.

وی در خصوص واردات خودرو‌های دست دوم نیز گفت: واردات خودرو در بودجه دیده شده و به محض ابلاغ آیین نامه واردات انجام می‌شود همینطور ارز برای واردات خودرو جانبازان بالای ۷۰ درصد تخصیص یافته و در حال انجام است و پس از آن نوبت به جانبازان ۵۰ درصد می‌رسد.

علی آبادی افزود: بر اساس تکلیف کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به ازای تولید خودرو‌های جدید و یا واردات خودر، اسقاط خودرو‌های فرسوده نیز باید اجرا شود.

تبلیغات

کد اعلام وصول پایگاه خبری اقتصاد رسا

 کلیه حقوق اقتصادرسا محفوظ می باشد

پیاده سازی و طراحی توسط گروه نرم افزاری دیما

Back to Top