معاون مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران با اعلام اینکه در حال حاضر برای نگهداری گندم در مراکز ذخیره‌سازی و تولید انواع آرد و نان در کشور از تجهیزات و ماشین‌آلات ‌روز دنیا استفاده می‌شود، گفت: در آخرین ارزیابی کیفیت انواع نان سنتی، نمره کیفی 86 برای این نوع نا‌ن‌ها ثبت شده که بیانگر کیفیت مطلوب نان‌های عرضه شده در اقصی نقاط کشور است.

به گزارش اقتصادرسا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ)؛ آرش طاهری با تأکید بر اینکه در آزمایشات اخیر، نمونه‌های برداشت شده از نان‌های سنگک، بربری، تافتون و لواش از یک‌هزار واحد نانوایی در سراسر کشور در آزمایشگاه‌های معتبر و معتمد این شرکت مورد بررسی قرار گرفته‌اند، افزود: برای حفظ و ارتقای کیفیت نان‌های سنتی، انواع این نان‌ها که در نقاط مختلف کشور تولید می‌شوند به صورت مداوم و مستمر مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.
 وی با اشاره به اینکه برای پایش آرد از استاندارد شماره 103 و برای پایش انواع نان‌های سنتی از استاندارد شماره ۲۶۲۸ استفاده می‌شود، اظهار کرد: در صورتی که کیفیت نان‌های تولیدی در واحدهای نانوایی با این استانداردها منطبق نباشند، واحدهای متخلف به مراجع ذی‌صلاح قانونی معرفی می‌شوند و در صورت ادامه و تکرار تخلف، سهمیه آن واحد قطع شده و برای اینکه وقفه‌ای در تأمین نان مردم ایجاد نشود، به واحدهای همجوار داده خواهد شد.
معاون مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران با تأکید بر اینکه سلامتِ فرآیندی که محصول آن، عرضه نان سالم و باکیفیت به مردم است، برای این شرکت در اولویت قرار دارد، خاطرنشان کرد: نگهداری گندم در مراکز ذخیره‌سازی از شرایط استاندارد و مطلوب برخوردار است و حلقه‌های مختلف این زنجیره از خرید گندم از تولیدکنندگان تا فروش نان به مصرف‌کنندگان، تا جای ممکن از سوی دستگاه‌های متولی هر بخش، مورد کنترل و نظارت قرار می‌گیرند.