مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان با اعلام اینکه چند سال است که سازمان بهداشت جهانی، اصفهان را بهعنوان پایتخت نان سنتی ایران و مرکز نان سالم برگزیده است، اظهار گفت: در این استان، ۲۰ کارخانه تولید آرد و ۴۸۰۰ نانوایی فعالیت دارند که انواع آرد و نان باکیفیت را تولید و به بازار عرضه میکنند.
به گزارش اقتصادرسا به نقل از مرکز اطلاعرسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ)؛ محسن ضیایی همزمان با اوّل آذر (روز اصفهان)، با تأکید بر اینکه استان اصفهان، بیش از ۸۰۰ هزار تن ظرفیت ذخیرهسازی گندم در دو بخش خصوصی و دولتی دارد، افزود: توان ذخیرهسازی موجود، برای نگهداری یک سال گندم مورد نیاز استان کافی است.
وی با اشاره به اینکه در استان اصفهان، بخش دولتی تعامل خوبی با بخش خصوصی برای ذخیرهسازی گندم و سایر کالاهای اساسی دارد، اظهار کرد: ظرفیت ذخیرهسازی برای دیگر کالاهای اساسی از جمله برنج، شکر و روغن خام نیز برای نیاز مصرفی یک سال استان کفایت میکند.
ضیایی با بیان اینکه بهسازی و نوسازی واحدهای تولید آرد و نان در استان اصفهان، به خوبی پیش میرود و جزو چند استان برتر در زمینه کیفیت آرد و نان در کشور هستیم، تصریح کرد: سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد و سازمان فنی و حرفهای بر فرآیند تولید آرد و نان باکیفیت در استان نظارت میکنند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان با تأکید بر مزیتهای حمل و نقل ریلی در کاهش هزینهها در مقابل حمل و نقل جادهای، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، سیلوی ۱۰۰ هزار تنی اصفهان به شبکه ریلی کشور متصل شده و اتصال سیلوی کاشان به شبکه ریلی نیز در برنامه توسعه زیرساختهای این زنجیره قرار دارد.
گفتنی است، استان اصفهان با جمعیتی بالغ بر ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر که بیش از ۲ میلیون نفر از آنها در شهر اصفهان زندگی میکنند، یکی از استانهای پهناور و پرجمعیت پهنه جغرافیایی ایران است که در آن، واحدهای نانوایی استاندارد و کارخانجات آردسازی برخوردار از تجهیزات روز دنیا، فعالیت میکنند.