مدیرانکل استاندارد سراسر کشور امروز (چهارشنبه ۱۰ خرداد) با رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در محل این سازمان در کرج دیدار و گفتوگو کردند.
به گزارش اقتصادرسا ؛دکتر مهدی اسلامپناه، در این دیدار با تأکید بر اینکه از نظرات تخصصی مدیران استانی برای فعالیتهای علمی-پژوهشی و نوآورانه استفاده شود، گفت: مدیران جهادی در این سازمان مأموریت دارند بر مبنای عدالت، فسادستیزی، راهبردهای کلان در حوزه استانداردسازی تحولی عمیق در رشد و توسعه اقتصادي در راستای سربلندی نظام، اهداف دولت و رضایت مردم گام بردارند.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به بسته تحولی بهار خدمت در دولت مردمی گفت: این بسته با محوریت رشد تولید کیفی در جهت توسعه استاندارد کالا و خدمات با رویکردی جهادی، اقتصاد محور، تسهیلگر، فرصتساز، مولد، دانشبنیان و عملیاتی در سالی که توسط مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) بهعنوان سال "مهار تورم، رشد تولید" مزین گشته، تدوین و برای اجرا ابلاغ شد.
دبیر شورایعالی استاندارد در همین زمینه، افزود: بسته تحولی فوق در سه فصل تسهیل و تسریع در ارزیابی انطباق کالا و خدمات، استانداردسازی نوین علوم پایه و اعتباربخشی و توسعه فناورانه و هوشمندسازی در قالب ۴۶ بند تنظیم شده است و بهمنظور ایجاد وحدترویه، پس از ابلاغ این بسته، تمامی بستههای حمایتی سنواتی و ابلاغیههای مغایر ابطال شد.
دکتر اسلامپناه با اشاره به بازنگری در دستورالعملها و روشهای اجرایی اظهار داشت: در سال جاری، تغییرات بنیادین، عمیق و حساب شده در سازمان ملی استاندارد ایران ایجاد شده است که نمونه آن تغییرات اساسی در موضوع آسانسورها است.
دبیر شورایعالی استاندارد، با بیان اینکه برای معرفی برنامههای این سازمان از ظرفیت رسانه ها استفاده کنید، تصریح کرد: تمامی مقررات و دستورالعملهای قدیمی، پس از کار کارشناسی با حضور و اطلاع ذینفعان روزآمد میشود و با حداقل بازه زمانی شش ماهه به حالت قانونی به اجرا در میآید.
دبیر شورایعالی استاندارد با بیان اینکه با کار کارمندی نمیتوانیم بر مسائل فائق آییم، اظهار داشت: امروزه مدیران سازمان ملی استاندارد ایران در سراسر کشور، متفاوت از گذشته و با روحیه جهادی برای حفظ ارزشهای نظام، اهداف دولت و مطالبه مردم تلاش میکنند.
وی با اشاره به مؤلفههای مدیریت جهادی از دیدگاه رهبری گفت: توکل به خدا، خودباوری و اعتماد به نفس، ارتباط با مردم، کار و تلاش از جمله شاخصهایی است که معظمله در تبیین شاخصهای مدیریت جهادی به آن اشاره فرمودند و این سبک مدیریتی مقصود نهایی برای دستیابی به همه اهداف است.
دکتر اسلامپناه با توجه به مسئولیتهای بیشماری که طبق قانون برعهده سازمان ملی استاندارد ایران قرار گرفته گفت: انتظار میرود با تلاش شبانهروزی، ضمن برخورد قاطعانه با هرگونه فساد، برای احقاق حقوق مردم ایستادگی کنید.
دبیر شورایعالی استاندارد، وحدترویه در انجام امور استاندارد را برای تمامی استانها با هماهنگی ستاد مورد توجه قرار داد و افزود: با ایجاد سامانه یاس، استانها میتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و از این فرصت برای هماهنگی و تسریع و تسهیل در امور جاری استفاده کنند.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه هیچ یک از فعالیتهای سازمان نباید معطل بماند به مدیران استاندارد تأکید کرد: با تسلط بر سایر فرایندها، شیوهنامهها و دستورالعملهای جدید، دقت لازم را در انجام وظایف داشته باشید.
دکتر اسلامپناه، سازمان ملی استاندارد ایران را سازمانی مردمی و زیر نظر مستقیم رئیس جمهور دانست و اظهار داشت: نگاه امروز به این سازمان نسبت به گذشته تغییر کرده و این رفتار متفاوت، از تغییرات بنیادی و تحولی نشات میگیرد.
دکتر اسلامپناه، امضای تفاهمنامههای بینالمللی سازمان ملی استاندارد ایران را در حضور رؤسای جمهور، اهمیت و اعتباری دانست که این سازمان در دوره تحولی برای خود کسب کرده است.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه امسال با تعیین نرخ رشد کیفیت دگرگونی در نظامات کیفی در کشور ایجاد می شود از تجهیز و آمادهسازی ۱۲ آزمایشگاه مرجع در ۶ استان خبر داد.
دکتر اسلامپناه در این جمع تأکید کرد: با برنامهریزیها و اقدامات بنیادین و زیربنایی در دوره تحولی دولت مردمی در زمینه رشد تولید کیفی و دانشمحور گامهای اساسی در رضایتمندی مردم و اعتلای نام ایران اسلامی گام بردارید.
در این نشست، معاونان، رؤسای مراکز، رئیس پژوهشگاه استاندارد و مدیرانکل دفاتر تخصصی به تفکیک به ارائه برنامههای سال جاری حوزههای تخصصی پرداختند.
رئیس و سایر مسئولان حاضر در این نشست در پایان، پاسخگوی سؤالات مدیران کل استاندارد استانها بوده و رهنمودهای لازم را ارائه داشتند.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: تقریباً ۲۵ تا ۳۰ درصد تولید ناخالص داخلی را جامعه اصناف تأمین میکنند اما مالیات این حوزه کمتر از ۶ درصد است، این فاصله منحصر در تعداد اندکی از افراد فعال در صنوف است بخش عمده اصناف مربوط به مشاغل خرد و کوچک است، معتقد هستیم که نباید به این بخش فشار تکلیف و مالیات وارد کنیم ما باید اختلاف بین ۳۰ درصد و ۶ درصد را با یک شیب ملایم و معقول پر کنیم.
به گزارش اقتصادرسا، سیدهادی سبحانیان رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: نظام مالیاتی با توجه به وضعیتی که در گذشته داشته است نیازمند طی مسیر تحولی است، این تحول از جنس تکالیف بودجهای نیز هست، در زمان حاضر باید بیش از ۵۰ درصد از بودجه را تأمین کنیم، منظر دیگر عدالتمحوری است، در نتیجه چند راهبرد را در پیش گرفتیم.
وی افزود: بحث مالیات متمرکز در سازمان امور مالیاتی نیست و کلیه بخشهای حاکمیتی باید کمک کنند. یکی از راهبردها این است که سازمان امور مالیاتی بازوی قدرتمندی برای تولید باشد. با تقاطعگیری حسابهای بانکی با طبقه دلال مقابله خواهیم کرد، اگر قصد داریم از تولید حمایت کنیم باید با این طبقه برخورد کنیم، البته متأسفانه فراریان بزرگ مالیاتی بعضاً با نقابهای موجه با ما مقابله میکنند که ظاهر آنها بعضاً مقدس است، برای حمایت از تولید با این طبقه مبارزه جدی خواهیم کرد.
سبحانیان با ابراز اینکه “موضوعی جدی که دنبال میکنیم تکریم مؤدیان است”، گفت: اگر بهدنبال اداره کشور با مالیات هستیم حتماً باید مالیاتپردازان خود را تکریم کنیم، نمیشود که انتظار وصول مالیات داشته باشیم اما مؤدیان را تکریم نکنیم، این کار را با برگزاری میزهای خدمت، آموزش و همکاری با اتاقهای سهگانه دنبال میکنیم، باید سطح تمکین را در فعالان اقتصادی افزایش دهیم، یکی از مصادیق آن این است که بگوییم چهمیزان از پروژههای عمرانی و سلامت با این پول انجام میشود.
رئیس سازمان امور مالیاتی تأکید کرد: تلاش کردیم با استفاده از ظرفیت تبصره ماده ۱۰۰ بخشی از مؤدیان را از ارائه اظهارنامه معاف کنیم و حتی با ارائه اظهارنامه سیستمی، مالیات مقطوع را تعیین کنیم.
نکته دیگر بحث بیعدالتی در امور مالیاتی است، برخی این بیعدالتی را میبینند و برای آنها نارضایتی ایجاد میشود، این امر محقق نمیشود مگر اینکه از نظام مالیاتی سنتی و فردمحور عبور کنیم و بهسمت نظام مالیاتی هوشمند حرکت کنیم، تا زمانی که تشخیص مالیات بهعهده فرد باشد بیعدالتی وجود خواهد داشت.
وی اظهار کرد: بخشی از هوشمندسازی به سازمان امور مالیاتی بازمیگردد اما بخشی به خود فعالان اقتصادی مربوط میشود، تغییر این فضا نیازمند آموزش است. طی روزهای اخیر جلساتی را نیز با ۶۰ شرکت دانشبنیان برگزار کردیم و تفکر ما این است که تا حد ممکن برونسپاری خدمات را داشته باشیم.
رئیس سازمان امور مالیاتی در پاسخ به سؤالی در مورد مقابله با فرارهای مالیاتی گفت: در سال ۱۴۰۱ سازمان امور مالیاتی ۱۸همت از محل فرار مالیاتی وصول کرده است. در ۲ماهه سال جاری نیز ۸همت وصولی از محل فرار مالیاتی داشتیم، هدف سازمان امور مالیاتی این است که مسیرهای اصلی و گلوگاهها را کنار استفاده از گزارشات مردمی شناسایی کند.
وی با بیان اینکه ۱۸۰ هزار حساب شخصی با رفتار تجاری شناسایی شد، گفت: این افراد هیچ اطلاعاتی در سازمان امور مالیاتی نداشتند. حجم گردش وجوه آنها بسیار بالا بوده است. ۶۴همت حجم ورودی مالی ۴۵ شخص حقیقی بوده است که در نظام مالیاتی پرونده نداشتند. نظام قرضالحسنه یک نظام مقدس است اما شاهد هستیم که برخی افراد از این نهاد سوءاستفاده میکنند، صندوق قرضالحسنهای وجود دارد که ۱۴۳همت ورودی دارد و یا صندوق دیگری ۱۲۰۰ پُز دارد که قابل قبول نیست و این موارد باید شفاف شود.
سبحانیان در خصوص مالیات خودروهای لوکس گفت: در سال ۱۴۰۰، ۱۷۷ هزار خودروی لوکس شناسایی شده است که برای آنها دو هزار میلیارد تومان مالیات تشخیص داده شده است، از این رقم ۷۷۰ میلیارد تومان وصول شده است. باید توجه داشت که مؤدیان امکان اعتراض دارند و سازمان بهدنبال وصول مالیات است. در سال ۱۴۰۱، ۲۶۳ هزار خودرو شناسایی و ۲۲۰۰ هزار میلیارد تومان مالیات تعیین شد، از این رقم ۲۰ میلیارد تومان مالیات وصول شده است که علت آن این است که مالیاتها بهتازگی به مؤدیان اعلام شده است، ۵۲۰ هزار خودروی لوکس نیز برای سال ۱۴۰۲ شناسایی شده است که بهسرعت اقدامات مربوط را انجام خواهیم داد.
وی در مورد مالیات بر خانههای لوکس نیز گفت: در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۲ هزار خانه لوکس شناسایی شده است که بر اساس قانون بودجه باید ۷۰۰ میلیارد تومان از این محل وصول میشده است. میزان مالیات تشخیصی از این تعداد خانه ۳۹۲ میلیارد تومان تشخیص داده شده که ۲۵ میلیارد تومان وصول شده است. در سال ۱۴۰۱ نیز ۴۵ هزار واحد خانه لوکس شناسایی شده که ۲ هزار میلیارد تومان مالیات برای آنها تشخیص داده شده است، از این میزان شش میلیارد تومان مالیات وصول شده است و سازمان امور مالیاتی در حال پیگیری مابقی آنهاست. درباره خانههای لوکس چالشی در خصوص اخذ دادههای معتبر وجود دارد که در حال پیگیری آن با کمک سازمان ثبت و شهرداریها هستیم.
رئیس سازمان امور مالیاتی در خصوص مالیات بر خانههای خالی گفت: ارائه اطلاعات مربوط به خانههای خالی تمام آن بهعهده وزارت راه است و سازمان امور مالیاتی وظیفهای در این خصوص ندارد، در همین رابطه ۳۰۰ هزار خانه خالی مربوط به سال ۱۴۰۰ به سازمان امور مالیاتی اعلام شد که از این میزان ۶۶ هزار واحد مربوط به افرادی است که دارای دو خانه خالی به بالا هستند، در همین رابطه ۳۲۰۰۰ مطالبه نام صادر شده است که ارزش آنها به یکهزار و ۴۰۰ میلیارد تومان میرسد، ۶۴۶ پرونده از این تعداد قطعی شده که ارزش آنها برابر با شش و نیم میلیارد تومان است، بنابراین در حوزه خانههای خالی توپی در زمین سازمان نیست و بهمحض ارائه اطلاعات ما پیگیر وصول مالیاتها خواهیم بود. نکته دیگری که وجود دارد این است که ۴۹ نفر بهطور مشخص دارای ۲۰ خانه خالی به بالا بودند دستور تمرکز بیشتر بهروی آنها و تعیین تکلیف فوری صادر شده است.
وی در پاسخ به سؤالی در مورد سهم مالیات اصناف در مالیاتهای وصولی کشور گفت: سالهای سال است که به این موضوع پرداخته میشود و باید مشخص باشد که هر بخش اقتصاد چه سهمی از مالیات را به خود اختصاص داده است. بالغ بر ۷ جلسه با صنوف برگزار شده است و رابطه خوبی با جامعه مشاغل وجود دارد. در همه استانها تکلیف کردیم که میز خدمت مستقر شود و ارتباط را بهطور تنگاتنگ ادامه خواهیم داد. تقریباً ۲۵ تا ۳۰ درصد تولید ناخالص داخلی را جامعه اصناف تأمین میکنند اما مالیات این حوزه کمتر از ۶ درصد است، این فاصله منحصر در تعداد اندکی از افراد فعال در صنوف است. بخش عمده اصناف مربوط به مشاغل خرد و کوچک است. معتقد هستیم که نباید به این بخش فشار تکلیف و مالیات وارد کنیم. بالغ بر ۵ تا ۶ درصد از مشاغل باید مالیات بالایی پرداخت کنند. ما باید اختلاف بین ۳۰ درصد و ۶ درصد را با یک شیب ملایم و معقول پر کنیم. به اصناف اعلام کردیم که از این پس از دادهها برای تشخیص مالیات استفاده میکنیم و از فرآیند چانهزنی خارج شدیم.
رئیس سازمان امور مالیاتی در مورد احتمال افزایش مالیات ارزش افزوده براساس برنامه هفتم توسعه گفت: ناظر به پیشنویس برنامه هفتم، رویکرد دولت کاهش بار مالیاتی بر تولید بوده است، در دنیا بهسمت کاهش مالیات بر بنگاه و افزایش مالیات مصرف رفته است. ما فهرست بلندبالایی از معافیتها در ارزش افزوده داریم که اقلام سفره مردم از ارزش افزوده معاف است، در نتیجه افزایش مالیات ارزش افزوده همزمان با کاهش مالیات بر تولید از نظر ما مؤثر است، البته باید توجه داشت که یکی از کارکردهای اصلی ارزش افزوده شناسایی حلقههای تولیدی و شفافسازی است. اگر امروز بهدنبال مقابله با فرار مالیاتی هستیم این است که میخواهیم از تولید حمایت کنیم، در همین رابطه برخی فضاسازی میکنند و گفته شد که یک بنگاه بهدلیل بدهی مالیاتی تعطیل شده است، در همین موضوع اموال شخصی بدهکار مالیاتی را شناسایی کردیم که در شمال شهر تهران بود، در نتیجه سیاست قطعی ما حمایت از تولید است.
سبحانیان با یادآوری اینکه “طبق قانون از همه فعالیتهای اقتصادی در همه استانها مالیات اخذ میکنیم”، گفت: برخی استانها سهم بسیار کمی از مالیات کشور دارند اما اینطور نیست که از یک بخش خاص مالیات اخذ کنیم.
وی در پاسخ به سؤالی در مورد وصول مالیات از حوزه رمزارز گفت: طبق قانون از هر فعالیتی که درآمدی ایجاد کند مالیات اخذ میکند چه در حوزه رمزارز و چه در حوزههای دیگر. اگر سامانه درآمدزایی افراد را شناسایی کند مالیات آن را وصول میکند و یکی از اجزای مالیات بر عایدی سرمایه نیز مربوط به حوزه رمزارز است.
رئیس سازمان امور مالیاتی با ابراز اینکه “از منظر اقتصادی سیاست بهینه حمایت از مصرفکنندگان را حلقه آخر میدانم”، گفت: در عین حال اگر وضعیت بهگونهای است که پایگاه اطلاعاتی خوبی وجود ندارد کشور نیاز دارد تصمیماتی را بگیرد، یکی از این تصمیمات این بود که مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی وارداتی را به یک درصد کاهش دهیم.وی در پاسخ به سؤالی در مورد علت وصولی پایین مالیات خودروهای لوکس، خانههای لوکس و خانههای خالی گفت: در حوزه مالیات بر خانههای لوکس، خالی و خودروهای لوکس مالیاتهای مربوط به سال ۱۴۰۱ بهتازگی ابلاغ شده است و هنوز فرصت برای پرداخت آنها وجود دارد، ضمن اینکه در حال همکاری با ارگانهایی که مسئولیت شناسایی دارند هستیم، بهطور مثال باید همکاری نزدیکی با پلیس در حوزه شناسایی و ضمانت اجرای قانون در حوزه خودرو داشته باشیم، طبیعتاً بدون ضمانت اجرا قانون عملاً اجرا نخواهد شد.
وی در پاسخ به سؤالی در مورد حسابهای تجاری شناساییشده گفت: در زمان حاضر ۱۱ میلیون حساب تجاری شناسایی شده که از این میزان ۹ میلیون مربوط به اشخاص حقیقی و دو میلیون و ۳۰۰ هزار حساب مربوط به اشخاص حقوقی است، البته در عمل این تعداد بیشتر است و سازمان امور مالیاتی بهدنبال شناسایی حسابهای شخصی با استفادههای تجاری است.
چادرملو 1074 شغل خانگی درقالب طرح اقتصاد مقاومتی ایجاد کرد.
به گزارش اقتصادرسابه نقل از روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، این شرکت در راستای مسئولیت اجتماعی و تقویت بنیه اقتصادی خانواده های کم برخوردار طی 19 ماهه گذشته با اجرای 1074 طرح خود اشتغالی و کار آفرینی موفق به اشتغال 1387 نفر از افراد توانمند ولی فاقد سرمایه به منظور ایجاد مشاغل خرد و خانگی گردیده است .
گفتنی است در قالب طرح اقتصاد مقاومتی با حمایت چادرملو 546 میلیارد ریال تسهیلات کم بهره بانکی جهت ایجاد اشتغال به واجدین شرایط این طرح در شهرستان اردکان اختصاص داده شده است که 87 درصد از تسهیلات گیرندگان بانوان می باشند .
در میلاد شمس الشموس حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام، خادمین آستان مقدس امام رضا علیه السلام و حاملان پرچم متبرک حرم مطهر، با حضور در مجتمع معدنی چادرملو دلها را بهسوی بارگاه امام هشتم (ع) روانه کردند.
به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی مجتمع معدنی چادرملو؛ خادمین حامل پرچم سبز حرم مطهر حضرت امام رضا(ع) با حضور در این مجتمع با جمعی از مدیران و کارکنان دیدار کردند.
با ورود خدام حرم مطهر رضوی، فضای مجتمع سراسر آکنده از شمیم معطر هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت شد. قرائت صلوات خاصه امام رضا (ع) توسط خدام آستان قدس رضوی چشمها را بارانی و دلهای کارکنان و همراهان را روانه مشهد الرضا کرد و شوق حضور این بزرگواران، فضای روحانی در واحدهای مختلف ایجاد کرد.
خادمین امام رضا (ع) ضمن تشکر از همت والای کارگران جهت تلاش در رونق اقتصاد کشور ، با اهداء بستههای متبرک حضرت رضا (ع) برای این عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت کردند.
فیض پور گفت: تولید و فروش حدود ۶۰ هزار تن محصولات بهداشت فردی، و همچنین تولید حدود ۶ هزار و ۵۰۰ تن محصولات صنعتی و ۳هزار و ۵۰۰ تن ادوات بسته بندی در سال جاری پیشبینی شده است.
به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی گروه توسعه ملی، مهرداد فیض پور مدیر عامل شرکت گلتاش با اشاره به رویکردهای شرکت در سال جاری گفت: همانطور که در بودجه ۱۴۰۲ پیشبینی شده است، مهم ترین رویکرد گلتاش در سال جاری عبارت از بازپسگیری سهم این شرکت از بازار محصولات شوینده خواهد بود.
وی افزود: مسائل پیش آمده در ۲ سال گذشته باعث کوچک شدن سهم بازار سنتی محصولات شده که جبران آن، اولویت اصلی برنامههای گلتاش را تشکیل میدهد.
مدیرعامل گلتاش دستیابی به اهداف تولید امسال را امکانپذیر دانست و گفت: در صورت تامین مالی مورد نیاز برای خرید مواد اولیه، ملزومات مصرفی و قطعات ماشین آلات، مشکل عمدهای برای دستیابی به اهداف تولیدی وجود ندارد.
وی افزود: همکاری و تلاش حداکثری شرکت بهپخش و توزیع بهنگام در بازار و نهایتا بازپرداخت منطقی وجوه حاصل از فروش برای دستیابی به اهداف تولیدی، اهمیتی ویژه دارد.
وی در مورد برنامه های در دست اقدام شرکت، در بخشهای تحقیق و توسعه گفت: تا انتهای سال مالی فرمولاسیون و دریافت پروانه برخی محصولات جدید چه در زمینه بهداشت فردی و چه سایر شویندهها از قبیل انواع اسپری شوینده و لکهبر، انواع مایع پاک کننده مورد مصرف صنایع بهداشتی، بیمارستانی، راهسازی و حمل و نقل، مکان های عمومی در حال اقدام است.
فیضپور همچنین تصریح کرد: در بخش پروژه های سرمایه ای شامل تکمیل تدریجی زنجیره تولید ادوات بستهبندی از قبیل خمیر دندان و درب بطری و پِت و…، و در بخش های تولید شامل نوسازی و بهسازی برخی مخازن و تجهیزات و تکمیل تدریجی سایت گل بو با جدیت در دست انجام است.
فیض پور در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه بهره وری نیز گفت: تلاش برای افزایش بهره وری شرکت در بخش فروش، بازاریابی و بازارگشایی محصولات صادراتی بصورت مستمر در جریان است.
مدیرعامل گلتاش با بیان اینکه “کنترل ریسک”، اولویت قطعی تمام رویکردها و اقدامات آتی شرکت است تصریح کرد: “قیمت گذاری دستوری” همچنان عمده.ترین چالش برای این کسب و کار محسوب میشود وکشش بازار برای افزایش بهای محصولات نیز به نقاط بحرانی نزدیک شده، بنابراین با اتخاذ بهترین و به روزترین روشها چالش های پیش رو مدیریت می شود.
در راستای راهبرد افزایش و توسعه صادرات گروه توسعه ملی، خط ارسال محصولات شرکت پاکسان به کشور سوریه فعال شد.
به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی ، شهریار محمدی راد مدیرعامل شرکت پاکسان با اعلام این خبر گفت: باتوجه به ترسیم نقشه راه صادراتی مجموعه و دستیابی به اهداف مورد نظر در تازه ترین اقدام با عقد قراردادی جدید خط صادرات محصولات خود به کشور سوریه را فعال نمودیم.
مدیرعامل پاکسان با تاکید بر ضرورت نفوذ در بازارهای مختلف صادراتی افزود: برنامه مدون و جامع این شرکت به منظور توسعه و نفوذ در بازارهای خارجی، گام به گام درحال محقق شدن است و در این خصوص نیز طی روزهای اخیر علاوه بر سوریه محموله ای از محصولات به کشور یمن نیز ارسال شده است.
محمدی راد با اشاره به اهمیت حفظ روند روبه رشد صادرات به کشورهای مختلف ازجمله سوریه گفت: پس از بحران های بوجود آمده طی دهه اخیر در کشور سوریه و انسداد مسیرهای ترانزیتی منتهی به این کشور شاهد کاهش صادرات به این بازار بودیم که طی دوسال اخیر و با سیاست های دولت سیزدهم این روند افزایشی شده است و ظرفیت و پتانسیلی را ایجاد نموده است که بتوانیم در این کشور حضور یافته و سهمی از بازار شوینده سوریه را به محصولات پاکسان اختصاص دهیم.
افزایش تولید و رشد صادرات و ارزآوری برای کشور از مهم ترین اهداف و اولویتهای شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی است که در کلیه شرکتهای تابعه در حال پیگیری و اجرا است.
سازمان مدیریت صنعتی، سمینار فرصتها و چالشهای استقرار قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان را با حضور نمایندگانی از سازمانهای حاکمیتی، تشکلهای صنفی و بخش خصوصی، شرکتهای معتمد و شرکتهای نرمافزاری برگزار کرد.
به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت صنعتی، این همایش در راستای سلسله نشستهای تخصصی با هدف گفتمانسازی و فرهنگسازی مالیاتی در راستای تحقق اهداف چندسویه نظام جامع مالیاتی کشور برگزار شد.
بنا به این گزارش ابوالفضل کیانی بختیاری مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی در این همایش ضمن بیان تاریخچه ای از فعالیت های آموزشی و مشاوره ای این سازمان اظهار داشت: سازمان مدیریت صنعتی با پشتوانه ۶۰ سال نقش موثر در توسعه ظرفیت مدیریت در کشور و تحول و بهسازی سازمانها و شرکتها، با هدف فرهنگسازی و ایجاد همفکری میان تمامی ذینفعان این حوزه اقدام به برگزاری این سمینار کرده است.
وی اعلام کرد: سازمان مدیریت صنعتی به منظور کمک به شرکتها، فعالان اقتصادی و نیازهای آموزشی، مشاورهای و ترویجی استقرار سامانه مودیان صدور، صورتحساب الکترونیکی و انجام تکالیف قانونی جدید مالیاتی اقدام به برنامهریزی و اجرای این سلسله نشستها کرده است.
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت صنعتی در راستای ماموریتهای خود، کارگروههای تخصصی مشاوره مالیاتی را تشکیل داده است تا به شرکتها برای آمادهسازیهای مورد نیاز، انطباق با قوانین مالیاتی جدید، تغییر در فرآیندهای کسب و کاری و مدیریتی و اتخاذ استراتژیهای مالی و مالیاتی مناسب کمک رساند.
کیانی بختیاری در پایان تاکید کرد: از همهی صاحبنظران، شرکتهای نرمافزاری، معتمد و تمامی ذینفعان دعوت میشود در این مسیر ما را همراهی نمایند.
دیگر سخنران این سمینار کوروش محمدی رئیس سابق مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی بود و در خصوص نقش دستگاه ها و نهادهای ذی ربط در اجرای قوانین مالیاتی جدید به سخنرانی پرداخت.
وی ضمن تقدیر از سازمان مدیریت صنعتی برای فرهنگ سازی قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان به ذکر تاریخچه ای از تدوین قانون مالیاتی کشور و علل اجرایی نشدن آن در گذشته پرداخت.
محمدی یادآور شد که قانون مالیاتی کشور به فرهنگ سازی و ایجاد زیرساخت های لازم از جمله آموزش نیاز دارد.
رئیس سابق مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی در خصوص زیست بوم این قانون گفت: اجرای این قانون به یک کارگروه شامل سازمان امور مالیاتی، وزارت صنعت ،معدن و تجارت؛ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ بانک مرکزی و وزارت اطلاعات سپرده شده است چرا که هدف این قانون شفافیت اقتصادی و فعالیت های مالیاتی است.
بنا به این گزارش، دیگر سخنران این سمینار احمد غفارزاده مشاور رئیس سازمان امور مالیاتی کشور بود که در خصوص برنامه ها و اقدامات صورت پذیرفته برای شکلگیری زیست بوم نظام جامع مالیاتی کشور به سخنرانی پرداخت.
وی برگزاری این سمینار از سوی سازمان مدیریت صنعتی را در راستای مسئولیت اجتماعی این سازمان دانست و اظهار داشت: تغییر نظام مالیاتی اجتناب ناپذیر است چرا که مالیات پدیده ای است که دولت ها را پاسخگو می کند و باید باعث افزایش رفاه در جامعه شود.
غفارزاده تاکید کرد: نظام مالیاتی باید عادلانه و متکی به اطلاعات باشد نه ممیزمحور و برآوردمحور.
مشاور رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به تاریخچه اصلاح قانون مالیاتی کشور گفت: امروز سازمان امور مالیاتی با یک شناسه میتواند کل مالیات برای هر شخص یا شرکت را جمعآوری کند.
وی مدل مفهومی سامانه مودیان را مبتنی بر جمعآوری اطلاعات از مراکز متعدد و یکپارچه سازی آن عنوان کرد.
دیگر سخنران این سمینار اسماعیل اسماعیلی عضو سابق شورای عالی مالیاتی بود.
وی ضمن تشریح نحوه اخذ مالیات از فعالیت ها و اشخاص، ابراز امیدواری کرد که با نهادینه شدن فرهنگ مالیاتی در کشور قانون مالیاتی جدید به نتیجه مطلوب برسد.
در بخش دیگری از این سمینار یک پنل تخصصی با حضور احمد غفارزاده، اسماعیل اسماعیلی، مصطفی باتقوا عضو شورای جامعه حسابداران رسمی، آقای مهدی معصومی رئیس کمیسیون مالیات و امور گمرکی کانون کارفرمایی ایران، مریم آتشگاه عضو کمیته تخصصی امور مالیاتی ستاد تسهیل و امیر یزدانی قائممقام مدیرعامل شرکت معتمد نوع اول (هوشمند راهبر) برگزار و در خصوص فرصت ها و چالش های قوانین مالیاتی و تاثیر و تاثرات و الزامات فنی آن بحث شد.
در پایان این پنل ضمن ارائه راه کارهای سیستمی سازمانی برای مودیان حقیقی و حقوقی به پرسش های مطرح شده پاسخ داده شد.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنعتی معدنی لامرد با حضور اعضا، نمایندگان و سهامداران، مدیر کل محترم مجامع ایمیدرو و حسابرسین محترم سازمان حسابرسی کشور در محل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران برگزار شد.
به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی لامرد، این نشست با هدف بررسی عملکرد و گزارش حسابرسی این شرکت در سال ۱۴۰۱ و اتخاذ تصمیم در خصوص صورت های مالی منتهی به سال ۱۴۰۱، انتخاب بازرس قانونی و حسابرس شرکت برای سال مالی منتهی به ۱۴۰۲ تشکیل شد.
نکته حائز اهمیت این که در این مجمع پس از گزارش های حسابرسان و عملکرد شرکت تلاشگران صنعتی و معدنی لامرد، آن گزارش بدون هیچ گونه بند مشروط و بصورت مطلوب مورد تایید و تصویب قرار گرفت.
به همت دفتر خدمات مسافرتی ایرانگردی و جهانگردی تور اتوبوسی همدان، علیصدر تا لالجین برگزار می شود
به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی گروه هتل های ایرانگردی و جهانگردی، دفتر خدمات مسافرتی ایرانگردی و جهانگردی، مجری برگزاری تورهای جذاب داخلی، در نظر دارد در تاریخ های ۱۸ و ۲۵ خرداد ماه، تور دو روزه اتوبوسی همدان، علیصدر تا لالجین (نخستین پایتخت ایران، بزرگترین غار آبی جهان، پایتخت سفال جهان) برگزار نماید.
لازم به ذکر است، گشت ها شامل بازدید از: لالجین، غار علیصدر (بزرگترین غار آبی جهان)، هگمتانه (نخستین پایتخت ایران)، باباطاهر و گنبد علویان، آرامگاه ابوعلی سینا (ابن سینا، پدر علم پزشکی)، گنجنامه می باشد. همچنین این تور دارای خدماتی مانند: اتوبوس توریستی ۲۵ نفره VIP، ۱ شب اقامت (هتل جهانگردی علیصدر)، ۲ وعده صبحانه (هتل کاوه ساوه، هتل جهانگردی علیصدر)، راهنمای تور تخصصی از شروع تا پایان تور، میان وعده و بیمه مسافرتی است.
علاقه مندان و طبیعت دوستان عزیز می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و رزرو تور، با شماره های ۸۸۶۵۹۳۶۱-۳ -۰۲۱ -۰۲۱۴۲۶۴۳ تماس حاصل فرمایند.
با حکمی از سوی مهندس عزتالله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، منصور مهرزاد بهعنوان مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کردستان معرفی شد.
به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی گروه هتل های ایرانگردی و جهانگردی از هتل جهانگردی سنندج، کاوه رحمانی، مراسم معارفه مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان روز پنجشنبه ٤ خردادماه ١٤٠٢ با حضور دکتر جواد واحدی معاون امور مجلس، حقوقی و استانها، نادر زینالی مدیرکل امور استانهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، سیدمهدی فرشادان نماینده مردم شهرستانهای سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی، حامد قادرزاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان و جمعی از مدیران استانی در سالن جلسات هتل جهانگردی سنندج برگزار شد.
معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در این جلسه گفت: توفیقی پیدا شد تا مجددا به استان زیبای کردستان سفر کنم.
واحدی با بیان اینکه تغییر و تحول از الزامات نظام اداری است، اظهار کرد: مسئولیت علاوه بر ایجاد محدودیت، فضای خدمت را هم گرانتر میکند، لذا باید آنچه در توان داریم برای خدمت به مردم به کار گیریم.
معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی افزود: وجود وحدت، همدلی و همافزایی به معنای واقعی از ویژگیهای خاص این استان است که مابین تمامی بخشهای ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان با استاندار، نمایندگان مجلس، مدیران ارشد استانی و همچنین مجموعه کارکنان این ادارهکل و بخشهای خصوصی قابل لمس و رؤیت است.
او عنوان کرد: استان زیبای کردستان ظرفیتهای بیشماری در تمامی زمینهها دارد لذا برای معرفی آنها در سطح ملی و بینالمللی و تبدیل آن به مقصد گردشگران داخلی و خارجی، باید گامهای اساسی در توسعه گردشگری منطقه برداشته شود.
واحدی یادآور شد: از همکارانمان در استان کردستان انتظار داریم با همدلی و همافزایی که وجود دارد در راستای انجام وظایف محوله و حفاظت از میراث گرانبهای فرهنگی، توسعه صنعت گردشگری و ترویج صنایعدستی تلاش کنند.
مدیرعامل ایران خودرو از افزایش ۴۲ درصدی تولید در این گروه صنعتی از ابتدای سال تا هفتم خردادماه خبر داد.
به گزارش اقتصادرسا ؛علیمردان عظیمی با بیان این که روند تامین و تولید در گروه صنعتی ایران خودرو به خوبی ادامه دارد، تصریح کرد: از ابتدای سال تا روز هفتم خردادماه، ۹۵ هزار دستگاه انواع خودرو سواری و تجاری به تولید رسیده و توانسته ایم حدود ۹۲ هزار دستگاه خودرو را به مشتریان عرضه کنیم.
وی با تاکید بر این که با همت کارکنان و شبکه تامین و افزایش ۴۲ درصدی، روند تولید شرایط بهتر از مدت مشابه سال گذشته را دارد، گفت: گروه صنعتی ایران خودرو طبق روال و با جدیت، موضوع تامین نقدینگی را به منظور تداوم تولید و گردش چرخ صنعت کشور دنبال می کند تا بتواند تکالیف و اهداف تعیین شده را در موعد مقرر به ثمر برساند.
عظیمی با بیان این که گروه صنعتی ایران خودرو در شرایط سخت تحریم، دستاوردهای مناسبی را رقم زده، تصریح کرد: خودروساز بزرگ کشور، متعهد به عرضه به موقع خودروها و تامین نیاز بازار بوده و در این زمینه از هر اقدامی برای جلوگیری از ایجاد مانع فروگذار نخواهد کرد.
وی افزود: در طرح فروش سامانه یک پارچه وزارت صمت، با استقبال بالای مشتریان، بیش از ۸۰۰ هزار دستگاه خودرو از محصولات ایران خودرو به فروش رفته و این شرکت متعهد به واگذاری خودروها در موعد مقرر است و در این زمینه با توجه به افزایش تولید از ابتدای سال، توانسته شرایط واگذاری پیش از موعد را نیز برای برخی محصولات فراهم کند.
عظیمی اظهار امیدواری کرد، با حمایت های عملی دستگاه های مربوطه، امکان افزایش و رشد تولید فراهم شود.
کلیه حقوق اقتصادرسا محفوظ می باشد