حضور قطر براي اولین بار در شانزدهمین نمایشگاه گردشگري تهران، تاکیدي بر تقویت روابط دوجانبه بین دو کشور است و این مشارکت ادامه برناههاي راهبردي توسعه اي توریسم قطر به شمار میرود.
به گزارش اقتصادرسا ؛حضور قطر براي اولین بار در شانزدهمین نمایشگاه گردشگري تهران، تاکیدي بر تقویت روابط دوجانبه بین دو کشور است و این مشارکت ادامه برناههاي راهبردي توسعهاي توریسم قطر به شمار میرود.
نماینده کشور قطر در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی Qatar Tourism امروز، توریسم قطر است. در اولین حضور، شرکاي تجاري توریسم قطر از جمله (TITE گردشگري تهران ( 2023 "هواپیمایی قطر"، "تورچ دوحه"، "تراول دیزاینر ویل"، "هتل ریکسوس گلف دوحه" و "هتل بنانا آیلند دوحه" در غرفه قطر حضور یافتند.
نمایشگاه گردشگري از 18 تا 21 بهمن 1401 در محل دائمی نمایشگاههاي بین المللی تهران فرصت مناسبی را براي توریسم قطر فراهم کرده تا از تازهترین دستاوردهاي صنعت گردشگري خود رونمایی کند و جدیدترین ظرفیتهاي گردشگري و مهماننوازي خود را به نمایش بگذارد.
همچنین این نمایشگاه، این فرصت را براي گردشگري قطر فراهم میکند تا با دفاتر خدمات و B2B مسافرتی، برنامه ریزان سفر، خطوط هوایی معتبر ایران دیدار کرده و مذاکرات تجاري را در حوزههاي مرتبط با صنعت گردشگري توسعه دهد و پیشنهادات براي مقاصد جدید B2C گردشگري را بررسی کند.
برتولد ترنکل، مدیر اجرایی توریسم قطر، گفت: "ایران یکی از 15 بازار هدف گردشگري قطراست تا بازدیدکنندگان ایرانی، قطر را به عنوان مقصد اصلی براي آرامش، تجدید قوا برگزینند.
شرکت در شانزدهمین نمایشگاه گردشگري تهران این فرصت را به ما میدهد تا قطر نزد ایرانیان بهتر شناخته شود. با ارایه بستههاي جذاب مسافرتی، اطلاعات تازهاي را براي همکاران خود در دفاتر خدمات مسافرتی ایران به اشتراك بگذاریم.
این حضور بخشی از ابتکار عمل ما در پیشبرد راهبرد توسعه توریسم قطر تا سال 2030 است که هدف آن، افزایش سه برابري جذب گردشگر، افزایش 3 تا 4 برابري هزینهکرد گردشگران و افزایش سهم تولید ناخالص داخلی بخش گردشگري به 12 درصد تا سال 2030 خواهد بود." از بازدیدکنندگان شانزدهمین نمایشگاه گردشگري تهران دعوت میکنیم تا از غرفه توریسم قطر (سالن 41 - غرفه 18 ) بازدید کرده و مهمان نوازي پرآوازه قطري را تجربه کنند و در عین حال از تازهترین فرصتهاي سفر به قطر، جاذبهها و مقررات این کشور آگاه شوند.
توریسم قطر ؛ماموریت دارد تا قطر را به عنوان مکانی معرفی نماید که "Qatar Tourism "توریسم قطر همزیستی پرمفهوم اصالت فرهنگی و نوگرایی را به نمایش میگ ذارد. جایی که مردم جهان گرد هم می آیند تا خدمات منحصر به فرد و متعالی را در فرهنگ، ورزش، کسبوکار و سرگرمی هاي خانوادگی تجربه کنند. "توریسم قطر" مسئولیت تنظیم مقررات صنعت گردشگري را برعهده دارد و در چارچوب اهداف توسعهاي 7 سرمایه گذاري بخش خصوصی را تشویق میکند. این بخش وظیفه دارد ظرفیتهاي گردشگري کشور قطر را با جذب بیشتر بازدیدکنندگان توسعه دهد و در جهت تحقق اهداف راهبرد ملی براي بخش گردشگري گام بردارد.
"توریسم قطر" از طریق شبکه دفاتر بینالمللی خود، بازارهاي اولویت دار و پلتفرمهاي دیجیتالی پیشرفته را شناسایی کرده تا هرچه بیشتر حضور خود را در سطح جهانی گسترش دهد و از این رهگذر، بخش گردشگري نیز پشتیبانی و تقویت شود.
منطقه ویژه اقتصادی لامرد کانون توجه خبرنگاران و رسانه های کشوربا تدبیر سازمان ایمیدرو و روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی لامرد قریب به ۵۰ خبرنگار جهت رصد و آشنایی با ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی لامرد سفر کردند.خبرنگاران پس از بازدید میدانی از زیرساخت ها و سرمایه گذاری های صورت گرفته در منطقه ویژه اقتصادی لامرد با حضور در نشست خبری در جریان تحولات و سیر پیشرفت پروژه های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی لامرد قرار گرفتند.
به گزارش اقتصادرسا، مهندس فتاحی مدیرعامل با تبریک دهه فجر و همچنین تسلیت سالروز وفات حضرت زینب کبری سلام الله علیها اظهار داشت: در سال ۱۳۸۴ تفکر ایجاد منطقه ویژه در جنوب کشور در ایمیدرو به مطالعه گذاشته می شود، کسانی که از گذشته این منطقه را ایجاد کردند روزی به بلندای فکر خودشان مینگریستند که این منطقه منطقه خاصی خواهد بود.
فتاحی با تحسین سازمان ایمیدرو به جهت ایجاد منطقه ویژه اقتصادی لامرد و پارسیان افزود: از این نگاه بلند تقدیر می کنم و به ایمیدرو تبریک میگویم. وی مردم لامرد را انسان هایی باهوش و سختکوش و بسیار راسخ و با استعداد برشمرد.
وی در ادامه به موقعیت ژئوپولتیک منطقه ویژه اقتصادی لامرد اشاره کرد و افزود: منطقه ویژه لامرد کمتر از ۵۰ کیلومتر با بندر پارسیان فاصله دارد و این پس کرانگی خصوصیاتی به آن داده است، چرا که از رطوبت کمتری نسبت به مناطق ساحلی برخوردار است و طبیعتاً با خوردگی کمتری در صنایع مستقر در آن مواجه خواهد شد.
وی دسترسی به ساحل را یکی از مزیت های این منطقه برشمرد و افزود: نزدیکی به کشورهای حوزه خلیج فارس نظیر قطر،بحرین، کویت، ،عربستان و …، مجاورت با سایت پارس جنوبی عسلویه از دیگر مزیت های این منطقه برشمرد.واقع شدن در مجاورت فرودگاه بین المللی عسلویه و لامرد، قرار گرفتن در بین دو رشته کوه به جهت پدافند غیرعامل موقعیتی خاص و استراتژیک را برای این منطقه رقم زده است. قرارگرفتن در نقطه تلاقی استان های فارس، بوشهر و هرمزگان از جاذبههای سرمایه گذاری در این کانون صنعتی و معدنی نام برد می باشد.
فتاحی در ادامه به فعالیت های صورت گرفته در منطقه ویژه اشاره کرد و افزود: در بعد تامین انرژی در زمینه آب با شرکت فرا آبرسان قرارداد منعقد شده که از منطقه پارسیان با نصب آب شیرین کن و با ایجاد پمپاژ هایی در مسیر این آب به منطقه ویژه لامرد و سپس به استان فارس و شیراز و اصفهان و آباده و یا بالاتر رسانده می شود.
فتاحی تصریح کرد: منطقه ویژه بالغ بر ۱۰ میلیون متر مکعب از این شرکت خواستار تامین آب شده است که انشاءالله با گرهی که باز شد تا یک و نیم سال آینده این آب به منطقه ما وارد خواهد شد.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: در بحث تامین برق با شرکت سرمایه گذاری غدیر انرژی قرار است که ۹۱۳ مگاوات در چهار فاز به منطقه ویژه برق رسانی کند. مسئله بعدی گاز است که از عسلویه در جوار منطقه ما عبور می کند از خط ۴ و ۸ خطوط سراسری گاز تامین میکنیم آب و گاز قابل حل است و فقط بحث برق است که با سرمایه گذاران صحبت می کنیم این قضیه حل شود.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد با اشاره به سرمایه گذاری های صورت گرفته در این منطقه بیان داشت:در بحث سرمایه گذاری های انجام شده نظیر مجتمع آلومینیوم جنوب، بالغ بر هزار و دویست میلیارد دلار در آن زمان سرمایه گذاری کرده و امروز بالغ بر ۳۰۰ هزار تن شمش آلومینیوم تولید می کند و بیش از ۲۳۰۰ کارگر و مهندس به صورت مستقیم به کار گرفته است.
وی اظهار داشت: نیروگاه برق خورشیدی به مساحت ۲۰ هکتار در حدود ۱۰ مگاوات برق تولید می کند، کارخانه آسفالت و کارخانه قطعات بتنی از دیگر کارخانجات مستقر در منطقه ویژه اقتصادی لامرد محسوب می شود.
فتاحی با اشاره به استقبال سرمایهگذاران صنعت پتروشیمی گفت: پتروشیمی هرمز در دو فاز تولید رزین و تولید هیدروکربن در آستانه افتتاح قرار دارد که انشاءالله سوم خرداد شاهد افتتاح این کارخانه خواهیم بود.
مهندس فتاحی خاطر نشان ساخت:در هفته آینده از سه قرار داد منعقد شده در حوزه های پتروشیمی و فولادی رونمایی خواهد شد.
سرمایهگذاری کارخانه فولاد، پتروشیمی نگین الماس و پتروشیمی سیگلو که قرارداد آن منعقد شده و در نمایشگاه پتروشیمی ساخت داخل از آن رونمایی خواهد شد.فتاحی عمل به مسئولیت اجتماعی منطقه ویژه اقتصادی لامرد را بسیار حائز اهمیت ذکر کرد و اظهار داشت: صنایعی که در منطقه ویژه ایجاد می شوند نباید آلودگی و آلایندگی برای محیط زیست ایجاد کنند.
وی تصریح کرد: هزینه صنعتی شدن و اقتصادی شدن یا ایجاد یک چرخه کسب و کار و اشتغال زایی نباید هزینههای آن گریبانگیر مردم منطقه شود.
منطقه ویژه اقتصادی لامرد در جنوب استان فارس و هم مرز استان های بوشهر و هرمزگان می باشد.
در میانه هیاهوی آتشبازی و صدای طبلهای عید بهار، گروهی از مکانیکهای قطار، شبانه روز در یک کارگاه قطارهای فوق سریع در ارومچی مرکز منطقه خودمختار اویغور شین جیانگ مشغول بودند تا ایمنی هر یک از قطارها تضمین شود.
به گزارش اقتصادرسا ؛در میانه هیاهوی آتشبازی و صدای طبلهای عید بهار، گروهی از مکانیکهای قطار، شبانه روز در یک کارگاه قطارهای فوق سریع در ارومچی مرکز منطقه خودمختار اویغور شین جیانگ مشغول بودند تا ایمنی هر یک از قطارها تضمین شود.
خانم «آزیگول تونیاز» یکی از مکانیکهای قطار ارومچی در این باره میگوید: مسافرتهای عید بهار شلوغترین دوره سفرهای سال محسوب میشود. حجم کاری ما در این بازه بشدت زیاد میشود اما این ارزشمند است چرا که رسیدن ایمن تمام مسافران به مقصد را تضمین میکند.
او 42 سال سن دارد و یکی از 380 مکانیک ایستگاه تعمیر و نگهداری قطارهای فوق سریع ارومچی است. تیم تعمیر و نگهداری قطارها در این کارگاه 41 عضو از 10 گروه قومیتی دارد.
از زمانی که دولت چین تدابیر کنترل کرونا را تعدیل کرد، شمار قطارهای فوق سریع در شین جیانگ نیز به 36 رام افزایش یافت تا پاسخگوی نیاز سفرهای مردم و گردشگری ایام عید بهار باشد. این مکانیکها به صورت چرخشی فعال هستند تا قطارها و مسافران در امنیت باشند.
آزیگول تونیاز در خانوادهای به دنیا آمده که همگی کارگران خط آهن در منطقه خودمختار اویغور شین جیانگ واقع در شمال غربی چین هستند. او در نزدیکی ایستگاه راه آهن زندگی کرده و با شنیدن سوت قطارها بزرگ شده است.
خانم آزیگول تونیاز در سال 2001 پس از فارغ التحصیل شدن کار در شین جیانگ را آغاز کرد. او مسئول رفع مشکلات واگنهای قطار و تعمیر آنها بود. با گذشت 12 سال به دلیل عملکرد عالی، او تحت آموزش قرار گرفت و زمانی که شین جیانگ شروع به ایجاد زیرساخت قطارهای فوق سریع کرد او نیز به عنوان مکانیک قطارهای فوق سریع به کار گرفته شد.
حالا او یک مکانیک قطار با تجربه و کارکشته است و کارگران جوان را برای ایستگاه تعمیر و نگهداری آموز میدهد.
«عالم یمین» 36 ساله یکی دیگر از مکانیکهای قطارهای فوق سریع از گروه قومیتی «قرقیز» است که زمانی در «فلات پامیر» به چوپانی مشغول بود. زادگاهش بیش از هزار کیلومتر با ارومچی فاصله دارد. او در سال 2014 در رشته مهندسی وسایل نقلیه از دانشگاه «جیائوتونگ» در لانجوئو فارغ التحصیل شد و شغل خود را در ایستگاه تعمیر و نگهداری قطارهای فوق سریع ارومچی آغاز کرد. وظیفه او چک کردن چرخها و تامین برق قطارهاست.
به طور کلی، آموزش یک مکانیک قطارهای فوق سریع دستکم 18 ماه زمان نیاز دارد و این مستلزم هزینه هنگفتی است.
دادههای رسمی نشان میدهد بیش از 7400 کارمند از اقلیتهای قومی در حال کار در سیستم خط آهن شین جیانگ هستند.
از سال 2012، 4176 کیلومتر به مسیر عملیاتی راه آهن شین جیانگ افزوده شده و مجموع آن از 9091 کیلومتر عبور کرده است.
با توجه به احیای اقتصاد چین به دنبال بهینهسازی تدابیر کرونایی، شرکتهای جهانی به برگزاری سومین «نمایشگاه بینالمللی محصولات مصرفی چین» (CICPE) به عنوان سکویی برای شتافتن به سوی بازار چین، چشم دوختهاند.
به گزارش اقتصادرسا ؛با توجه به احیای اقتصاد چین به دنبال بهینهسازی تدابیر کرونایی، شرکتهای جهانی به برگزاری سومین «نمایشگاه بینالمللی محصولات مصرفی چین» (CICPE) به عنوان سکویی برای شتافتن به سوی بازار چین، چشم دوختهاند.
طبق برنامهریزی انجام شده، نمایشگاه امسال قرار است از 10 تا 15 آوریل (21 تا 26 فروردین 1402) در «هایکوئو» مرکز استان جزیرهای «هاینان» در جنوب چین برگزار شود.
«جی گوئوهوی» از دفتر بینالملل توسعه اقتصادی استان هاینان در کنفرانس خبری روز پنجشنبه گفت: تمهیدات مقدماتی مانند ثبت نام شرکت کنندگان، به کارگیری اسپانسر (حامی) و ترتیبات مناقصه برای نمایشگاه به تازگی پایان یافته و شمار زیادی برندهای مصرفی پیشرفته از داخل و خارج دور هم جمع شدهاند.
مساحت کلی نمایشگاه امسال به 100 هزار متر مربع خواهد رسید که 80 هزار متر مربع آن مختص محوطه نمایشگاه بینالمللی است.
جی با بیان اینکه آنها هیاتها را برای شناساندن چهره به چهره با یکدیگر هدایت میکنند، گفت: پیشبینی میشود شمار کثیری از نمایندگان خرید جهانی برای بازاریابی در چین و گرفتن سفارشهای جدید از طریق این نمایشگاه، حضور یابند.
دادها نشان میدهد بیش از 80 درصد شرکت کنندگانی که در دو نمایشگاه قبلی حضور داشتهاند علاقه مندی خود به حضور در نمایشگاه آوریل را ابراز کردهاند.
اسپانیا، ایتالیا و لهستان برای نخستین بار در نمایشگاه بینالمللی محصولات مصرفی چین شرکت خواهند کرد. شرکت کنندگان از فرانسه، آلمان، آمریکا، ژاپن، کره جنوبی و کشورهای عضو توافق «مشارکت اقتصادی جامع منطقهای» نیز ثبت نام کردهاند.
«یه جون» مدیر ارشد امور دولت چین گروه فولکس واگن، گفت: «گروه فولکس واگن» برندهای لوکس خود مانند «بنتلی»، «پورشه»، «لامبورگینی» و «دوکاتی» در نمایشگاه حضور خواهند یافت.
وی افزود: این شرکت نخستین سرک جهانی خودرو است که وارد نمایشگاه شده و حضور خود را در بازار چین تعمیق بخشیده است.
«الیور بلومه» رئیس هیات مدیره گروه فولکس واگن در مصاحبه خود با خبرگزاری «شینهوا» گفت: ما خط تولید قدرتمندی در چین مانند «آئودی» و «پورشه» داریم و امیدواریم توسعه خط تولید خود را ادامه دهیم و از مزیت فناوریهای جدید بهره ببریم و محصولات جدیدی تولید کنیم.
دولت استانی هاینان با همکاری وزارت بازرگانی چین مشترکا میزبانی نمایشگاه را بر عهده دارند و پیش بینی میشود این رویداد اقتصادی مجموعهای از رویدادها برای ارتقاء برنامه مهم تبدیل هاینان به یک بندر با تجارت آزاد سطح بالا و تاثیرگذار جهانی تا نیمه قرن را میزبانی کند.
انتظار میرود صنعت گردشگری جهانی رونق بگیرد چرا که چین، به عنوان یکی از کشورهایی که بیشترین تعداد توریست را به کشورهای دیگر، از روز دوشنبه تورهای گروهی خارج از کشور را از سر گرفت.
به گزارش جامعه ایده آل ؛از روز دوشنبه، چین سفرهای گروهی به خارج از کشور را به 20 کشور از جمله تایلند، مالدیو، امارات متحده عربی، روسیه و نیوزلند از سر گرفت.
این اقدام که در ژانویه اعلام شد، باعث ایجاد شور و هیجان در برنامه ریزی سفر شد و جستجوهای آنلاین برای مقاصد خارج از کشور افزایش یافت که تایلند محبوب ترین آنها بوده است.
چنگ چائوگونگ، محقق ارشد یک موسسه تحقیقات گردشگری وابسته به آژانس مسافرتی آنلاین تون چنگ لانگ، گفت که کشورهایی که سیاستهای دوستانه ای در زمینه ورود به چین دارند مقاصد مورد ترجیح هستند. در میان آنها، کشورهای جنوب شرقی آسیا، از جمله به دلیل آب و هوای دنجی که در این زمان از سال ارائه می دهند، در صدر فهرست قرار دارند.
به گفته «نونگلوکس یویندی»، مدیر دفتر شانگهای سازمان گردشگری تایلند، 11 میلیون گردشگر چینی در سال 2019 از تایلند بازدید کردند که یک چهارم بازار گردشگران در تایلند را تشکیل می دهد. انتظار می رود که امسال 5 تا 6 میلیون گردشگر چینی از تایلند دیدن کنند. از ژانویه سال جاری تایلند پذیرای حدود 90 هزار گردشگر چینی بوده است.
دای بین، رئیس آکادمی گردشگری چین، گفت که از سرگیری سفرهای گروهی بر احساس مسئولیت و تعهد چین به گشایش این کشور تأکید می کند.
دای خاطرنشان کرد:«(این امر نشان میدهد) ما آمادهایم فرصتها و سودهای توسعه را با دیگر کشورها به اشتراک بگذاریم.»
بازگشت دسته جمعی مسافران چینی باعث افزایش اطمینان به بهبود اقتصادی کشورهایی می شود که به شدت به گردشگری وابسته هستند.
به عنوان نمونه، شور و شوق دوباره برای سفر به خارج از کشور در تعطیلات اخیر جشنواره بهار، در حال حاضر سرزندگی فزاینده اقتصاد چین را به نمایش گذاشته و برای جهانی که به دنبال ترمیم رکود اقتصادی است، خوش بینی ایجاد کرده است.
بر اساس گزارش تونچنگ لانگ، رزرو بلیط هواپیماهای عازم خارج و هتل ها به ترتیب 258 درصد و 177 درصد در طول تعطیلات یک هفته ای نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.
یک نظرسنجی که توسط qyer.com انجام شده نشان میدهد که بیش از ۹۰ درصد از پاسخدهندگان قصد دارند ظرف یک سال آینده به خارج از کشور سفر کنند و حدود یک چهارم آنها در حال برنامه ریزی یک سفر ظرف مدت ۶ ماه آینده هستند.
از سرگیری سفرهای گروهی خارج از کشور در چین برای گردشگری تایلند اهمیت زیادی دارد و دولت ها و شرکت های خصوصی در هر دو کشور نگرش مثبتی در این زمینه نشان داده اند. نونگلوکس یویندی خاطرنشان کرد که شرکتهای مسافرتی که به گردشگران در تایلند خدمات ارائه میکنند، محصولات مربوطه را برای برآورده کردن نیازمندی های گردشگران چینی عرضه میکنند.
دای نیز گفت: «ما همچنین امیدواریم مقاصد خارج از کشور از نظر زنجیره تامین، منابع، انجام پروازها، پرسنل و غیره آماده پذیرش سیل گردشگران چینی باشند.»
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در نشستی خبری به مناسب دهه فجر، گفت: بر اساس برآوردی که داریم، حجم مطالبات جاری سازمان از دولت برای سال آینده ۲۱۴ همت (هزار میلیارد تومان) خواهد بود.
به گزارش اقتصادرسا، میرهاشم موسوی افزود: در مطالبات جاری سازمان تامین اجتماعی، سهم سه درصد بیمه، متناسبسازی و کمکهای بیماران خاص و ...در نظر گرفته شده است.
وی در ادامه اضافه کرد: در بودجه سال آینده ۱۶ همت برای پرداخت مطالبات تامین اجتماعی پیشبینی شده است. البته مبلغ در نظر گرفته شده ناچیز است. تلاش میکنیم با استفاده از ظرفیت تبصره یک و بند «و» تبصره دو از محل سهام و شرایط مختلف واگذاری میعانات نفتی، گازی و نفت خام سهم بزرگی از مطالبات سال آینده را از طریق بودجه تامین کنیم. این اولین بار است که در ردیف بودجه، برای مطالبات جاری تامین اجتماعی مبالغی در نظر گرفته میشود.
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به ناچیز بودن این مبالغ، ابراز امیدواری کرد: ارقام بودجه به نحوی افزایش یابد تا بتوانیم بخشی از تعهدات خود را از طریق ردیف بودجه در نظر گرفته شده، به افراد تحت پوشش خود اختصاص دهیم. در حال گفتگو با دولت و رایزنی با مجلس هستیم تا مسیر تادیه بدهی آنگونه که در دو سال گذشته رخ داد، در سال ۱۴۰۲ هم ادامه داشته باشد.
موسوی حجم داراییهای سازمان تامین اجتماعی را بر اساس محاسبات سال ۱۴۰۰، نزدیک به هزار همت و عدد مصارف سال آینده را ۶۴۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: اگر دولت تمام تعهداتش را برای سال بعد پرداخت کند، کسری نقدینگی نخواهیم داشت.
بانک رفاه استثنا شود
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در واکنش به پرسشی درباره مولدسازی درآمدهای دولت و احتمال واگذاری سهام بانک رفاه، یادآور شد: واگذاری سهام این بانک ربطی به مولدسازی ندارد. سازمان تامین اجتماعی در راستای اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی فقط میتواند ۳۳ درصد از سهام این بانک را بهعنوان مالک حقیقی یا حقوقی داشته باشد.
وی افزود: پیشنهادهای مختلفی برای این واگذاری ارائه شده و تلاش میکنیم انتقال سهام در قالب خانواده بزرگ تامین اجتماعی رخ دهد. کانون عالی بازنشستگان چنین پیشنهادی را داده است. در حال حاضر قانونا میتوانیم ۳۳ درصد سهام بانک را نگه داریم و باید ۶۷ درصد آن واگذار شود.
به گفته موسوی، بانک رفاه یک بانک تخصصی و عمومی است و صاحبان اصلی بانک، بیمه شدهها هستند. شاید این مسئله باعث شود که بتوان برای بانک رفاه استثنا قائل شد.
وی در رابطه با مطالبات طرح دارویار گفت: آخرین پرداختی سازمان تامین اجتماعی مربوط به انتهای آذرماه است. منابعی از سازمان برنامه درخواست کردیم که اگر در اختیار ما قرار بگیرد، به فوریت مطالبات دی ماه طرح دارویار را هم پرداخت میکنیم.
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود درباره مشاغل سخت و زیانآور بیان کرد: تا کنون نگاه به این مشاغل فنی و حرفهای نبوده و صرفا نگاه حمایتی در این بخش حاکم بوده است. در نگاه حرفهای محیط کسب و کار باید عاری از عوامل مولد زیان برای سلامت کارگران باشد، در حالی که در نگاه حمایتی، تکالیف کارفرمایان روی دوش صندوقها گذاشته شده و ما به جای اصلاح محیط، بخش تولید کشور را از نیروهای کار خالی میکنیم و این یک فرصت سوزی است.
موسوی رقم فعلی مطالبات تامین اجتماعی از دولت تا پایان سال جاری را ۴۰۰ هم اعلام کرد و افزود: رقم حسابرسی شده ما در سال قبل حدود ۴۶۲ هزار میلیارد تومان بود که بخشی از آن تادیه شده است.
وی اضافه کرد: درباره نحوه محاسبه مطالبات، بین سازمان برنامه و تامین اجتماعی همواره اختلاف نظر بوده است. معتقدیم نحوه محاسبه دوستان عادلانه نیست و باید بر اساس بند «ه» ماده هفت قانون ساختار یا نظام جامع رفاه، بر اساس نرخ اوراق مشارکت محاسبه مطالبات تامین اجتماعی از دولت انجام شود.
دارایی شستا کمتر از نصف بودجه نظام بیمه تامین اجتماعی
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در ادامه سخنان خود در واکنش به پرسشی درباره عملکرد شستا، برخی اظهار نظرها درباره این مجموعه را غیر کارشناسی توصیف کرد.
وی افزود: برخی میگویند کل شستا برای نظام بیمهای بس است. در حالی که چنین چیزی نیست. کل ارزش داراییهای امروز شستا ۱۶۸ هزار میلیارد تومان است و DPS آن هم ۲۳ همت است. در یک اقتصاد خوب این رقم به ۶۰ همت میرسد.
موسوی گفت: همه نظام بیمهای را با این رقم نمیتوان مدیریت کرد. بودجه نظام بیمهای تامین اجتماعی برای سال آینده ۴۶۰ همت است. حتی اگر فرض را بر تجدید ارزیابی داراییهای شستا بگذاریم، کل ارزش داراییهای شستا ممکن است به ۴۰۰ همت برسد که کمتر از هزینههای سازمان است.
وی با اشاره به اتفاقات نامیمونی که در شستا رخ داده است، تاکید کرد: رویکرد حفظ و صیانت از دارایی در شستا در دستور کار بوده است. در این حوزه با کسی کوتاه نیامدیم و کوتاه نخواهیم آمد. در گذشته انواع باج خواهیها در شستا مرسوم بوده است ولی با آن مقابله شده است. پیش از این ورود غیر فنی، سیاسی، منطقهای و بومی در شستا بوده است که ما محکم مقابل آن ایستادهایم.
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی گفت: در شستا ۹ هلدینگ تخصصی وجود دارد. تلاش کردیم در جابجاییها علاوه بر رعایت شاخصهای عمومی و تعهدی، شاخص حرفهای را هم مد نظر داشته باشیم.
وی افزود: اولویت ما در شستا ایجاد ارزش افزوده است. در صندوقهای تعهدی بین ۱۷ تا ۲۰ درصد سهم منابع از محل داراییها باید در اختیار مصارف صندوق قرار گیرد. امروز سهم ما از محل داراییهایمان در شستا حدود ۶ درصد است. سال گذشته ۲۲ تا ۲۳ هزار میلیارد تومان از شستا به عنوان سهم سود برای تامین اجتماعی آوردیم. در بهترین حالت این عدد به ۶۰ تا ۷۰ هزار میلیارد تومان میرسد.
موسوی یادآور شد: از مجموعه مدیریت شستا به معنای واقعی احساس رضایت دارم زیرا چند موضوع در اولویت شستا قرار گرفته است. نحوه مدیریت به سمت حرفهای شدن رفته است. این مجموعه ۱۲ راهبرد کلان در بخشهای مختلف تدوین کرده است. بیش از ۹۰ پروژه طراحی شده که بالغ بر ۴۰۰ همت سرمایهگذاری در یک برنامه پنج ساله نیاز دارد.
وی درباره نحوه تامین منابع مالی برنامههای شستا گفت: بخشی از این منابع با مشارکت بخش خصوصی تامین میشود. کمک سرمایهگذاران داخلی، خارجی و استفاده از ظرفیتهای بینالمللی حاصل از پیمان شانگهای یا تبادلات با روسیه در دستور کار است.
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اقدامات خوب شستا در حوزه دارو، بیان کرد: با وجود اخبار کذبی که در حوزه تولید سرم و آنتی بیوتیک بود، شستا در کنار حاکمیت نیاز استراتژیک مردم را تامین کرد.
وی افزود: کارهای خوبی در این دوره رقم خورده است. مهمتر از همه پایداری و مقاومت در حفظ و صیانت از اموال و حقالناسی است که در اختیار شستا قرار داشته است.
موسوی درباره عیدی یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی بازنشستگان اعلام کرد: هرآنچه به موجب قانون به ما ابلاغ شود، پرداخت میکنیم و قول میدهیم این پرداختها قبل از دادن عیدی پرسنل تامین اجتماعی انجام شود.
ایمیدرو به عنوان یکی از سازمان های تاثیر گذار در اقتصاد کشور در حالی گاهی اوقات از سوی برخی رسانه های این بخش مورد تخریب قرار می گیرد، که گویی مدیران این سازمان، روی صندلی نشسته و دچار روزمرگی اند. این در حالی است که فارغ از ادعا، اقدامات توسعه ای این سازمان در بخش ارزش افزوده با احداث طرح های فرآوری، اشتغال، ارزآوری، صرفه جویی ارزی ناشی از بومی سازی، کاهش خام فروشی، کاهش چالش های اکتشاف، هم اندیشی با تشکل ها برای رفع چالش های پیش رو و غیره، مشهود است. حتی مقام معظم رهبری نیز در سخنرانی 11 آبان امسال به مطلوب بودن اقدامات دولت سیزدهم در زمینه معادن اشاره کردند.
به گزارش اقتصادرسا؛گوهر سنگ کشور با حضور فعالان این حوزه است. به طوری که این اقدام موجب همگنی استانداردها در این بخش خواهد شد. همچنین، در این بخش، برگزاری آموزش های کاربردی مبتنی بر بازار برای هنرجویان در ۳۱ استان، نوسازی تجهیزات و دستگاه های گوهر تراشی و نیز راه اندازی آزمایشگاه تراش گوهرسنگ منطبق با استانداردهای بین المللی در مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی کرج، از دیگر اقدامات صورت گرفته طی ۲ سال اخیر است.
هدف ایمیدرو از سرمایه گذاری و راهبری در این بخش، دستیابی به ظرفیت اشتغال ۵۰۰ هزار نفری موجود در آن است. تهیه نسخه اولیه طرح جامع مس با برگزاری جلسات با حضور و هم اندیشی فعالان انجمن مس، گام دیگر این سازمان است.
افزایش ارتباط با شرکت های دانش بنیان امسال نیز ایمیدرو با تمرکز بیشتر بر حمایت از شرکت های دانش بنیان، با توسعه مراکز «ایمینو» و «یونیدرو» به دنبال افزایش ارتباط با شرکتهای دانشبنیان در بخشهای مختلف معدن و صنایع معدنی است.
این حمایت ها در قالب «تسهیل گری به منظور تجاری سازی و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای توسعه محصولات و خدمات تیم ها، استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان»، «ایجاد سامانه و پلتفرم های مرتبط با نوآوری و فناوری، پژوهش در نوآوری و فناوری»، «برگزاری رویداد دایان با حضور شرکت های دانش بنیان زنجیره فولاد، شرکت ها و صندوق های سرمایه پذیر، نمایندگان انجمن های بخش خصوصی و ذینفعان» و «جذب شرکت های دانش بنیان برای ساخت ماشین آلات معدنی» است تا درنتیجه، فضای بیشتری برای حضور شرکت های مذکور در عرصه تولید و خدمات فناوری فراهم کند.
کره ماه به عنوان نزدیکترین جرم آسمانی به سیاره زمین، نخستین توقفگاه بشر برای آغاز «دوران میان ستارهای» بود. از کاوشگرهای ماه گرفته تا خودروهای بدون سرنشین ماه و فرود انسان بر ماه، روند اکتشاف ماه توسط انسان هرگز متوقف نشده است.
به گزارش اقتصادرسا ؛ماهنورد چینی موسوم به «یوتو-2» جرقهای به رویاهای کره ماه مردم در یک روز خاص و ویژه زد؛ روزی که همه ما با نام «عید فانوس» سال خرگوش جشن گرفتیم.
عید فانوس امسال مصادف با روز یکشنبه بود یعنی پانزدهمین روز اولین ماه تقویم قمری چینی، هنگامی که ماه کامل میشود.
کره ماه به عنوان نزدیکترین جرم آسمانی به سیاره زمین، نخستین توقفگاه بشر برای آغاز «دوران میان ستارهای» بود. از کاوشگرهای ماه گرفته تا خودروهای بدون سرنشین ماه و فرود انسان بر ماه، روند اکتشاف ماه توسط انسان هرگز متوقف نشده است.
تصویری که اخیرا از سطح ماه توسط «یوتو-2» ماهنورد چینی به زمین فرستاده شده سطح این سیاره مملو از کاسچالههای بزرگ و کوچک و یک مسیر کمعمق بر خاک کره ماه که در مسافتی طولانی کشیده شده را نشان میدهد.
کاوشگر چینی «چانگای-4» که ماهنورد یوتو-2 را به ماه رسانده، اولین کاوشگر انسانی محسوب میشود که به فرود ملایم بر نیمه تاریک کره ماه دست یافته است.
یوتو-2 همچنین تنها ماهنوردی است که همچنان بر روی کره ماه مشغول فعالیت است. این ماهنورد با بیش از چهار سال فعالیت، حدود 1500 متر را طی نموده و بیش از 940.1 گیگابایت دادههای علمی به زمین ارسال کرده است.
ماهنوردی وسیلهای تحقیقاتی است که میتواند بر روی سطح ماه حرکت کند. در دهه 1970 شوروی سابق و ایالات متحده به ترتیب ماهنوردهای خود را روی سطح ماه فرود آوردند.
نخستین ماهنورد بدونسرنشیندار موسوم به « Lunokhod 1» توسط شوروی سابق به فضا فرستاده شد. این ماهنورد در نوامبر 1970 در بخش « Mare Imbrium» که به «دریای بارانها» نیز معروف است، فرود آمد و حدود 10 ماه در آنجا فعالیت داشت. شوروی سابق سپس در ژانویه 1973 ماهنورد بدون سرنشیندار « Lunokhod 2» را به ناحیه «دریای آرامش» ماه فرستاد و پس از چهار ماه فعالیت نابود شد.
سه ماهنورد دیگری که طی این دوره به فضا فرستاده شدند همگی سرنشیندار بوده و توسط فضاپیمای «آپولوی15، 16 و 17» حمل میشدند. فضانوردان در اوایل دهه 70 از این ماهنوردها به عنوان وسیله نقلیه استفاده میکردند تا سطح ماه را مورد بررسی قرار دهند و در حال حاضر از کار افتاده هستند.
از آن زمان به بعد، فقط دو ماهنورد فرود موفقیت آمیزی روی سطح ماه داشته که هر دو هم چینی هستند؛ «یوتو» که در سال 2013 روی سطح ماه نشست و «یوتو-2» که در سال 2019 فرود آمد.
یوتو یا «خرگوش یشمی» به عنوان حیوان الهه قمری چانگای نیز در اساطیر چین شناخته میشود. اشتراک این خرگوش با تنها قمر طبیعی سیاره زمین باعث شد چین نامش را روی ماهنورد «یوتو» بگذارد.
حالا یوتو-2 تنها ماهنوردی است که روی سطح ماه فعال است و در سکوت و در میان صخرهها و کاسچالهها به اکتشاف راز و رمز نیمه تاریک ماه میپردازد.
«وو ویهرن» طراح اصلی برنامه اکتشاف ماه چین و عضو «آکادمی مهندسی چین»، گفت: چین به طور کامل چهار مرحله از برنامه اکتشاف ماه در سال 2023 را به پیش خواهد برد که شامل «چانگای-6»، «چانگای-7» و «چانگای-8» خواهد بود.
وی افزود: چانگای-7 قرار است نمونههایی را از نیمه تاریک یا پنهان ماه جمع آوری کرده و به زمین بازگرداند؛ قرار است میزان این نمونهها دو هزار گرم باشد.
وو همچنین گفت چانگای-7 هم قرار است در قطب جنوب ماه فرود آید و برای بررسی وجود آب کاوش کند. چانگای-8 در سال 2028 به ماه فرستاده میشود تا پایه یک ایستگاه تحقیقاتی علمی را با چانگای-7 در قطب جنوب ماه تشکیل دهد.
به گفته وی این ایستگاه قرار است شامل یک مدارگرد ماه، یک فرودگر، یک ماهنورد، یک وسیله پرنده و چندین ابزار علمی باشد.
طراح اصلی برنامه اکتشاف ماه چین تصریح کرد: این ماموریتها از یک سو برای جستجوی آب طراحی شده و از سوی دیگر قرار است وضعیت قطب جنوب ماه، ویژگیهای جغرافیایی آن، ترکیب مواد محیط آن و دیگر موارد را بررسی کند.
«خرگوش یشمی» احتمالا امسال احساس تنهایی نمیکند زیرا «خرگوش سفید» به زودی به ماه خواهد رفت تا آن را همراهی کند. فرودگر « HAKUTO-R Mission 1» (هاکوتو به زبان ژاپنی یعنی خرگوش سفید) متعلق به شرکت ژاپنی « ispace»، قرار است یک فرود ملایم را در ناحیه «کاسچاله اطلس» سطح ماه در ماه آوریل داشته باشد.
«دانوری» نخستین مدارگرد ماه کره جنوبی آگوست سال گذشته توسط موشک « SpaceX Falcon 9» به فضا پرتاب شد و در ماه دسامبر به مدار ماه رسید. این مدارگرد اخیرا تصاویری از سطح ماه را به زمین ارسال کرده است.
« Lunar Flashlight» ماهواره کوچک سازمان فضایی آمریکا (ناسا) قرار است امسال وارد مدار اطراف ماه شود. این وسیله قرار است از لیزرهای نزدیک به مادون قرمز در مناطق سایهدار نزدیک به قطب جنوب ماه استفاده کرده و به اکتشاف یخ بپردازد. ناسا همچنین به سختی در تلاش است تا یک ماهنورد تحقیقاتی به اندازه یک ماشین زمین گلف را بسازد تا با این ربات در قطب جنوب ماه در سال 2024 طی ماموریتی صد روزه به جستجوی آب و یخ بپردازد.
چندین کشور دیگر هم امسال در حال پیشبرد ماموریتهای اکتشاف ماه هستند. «چاندرایان-3» سومین ماهنورد تحقیقاتی هند قرار است امسال و پس از چندین بار تاخیر به ماه ارسال شود. این کشور قصد دارد یک فرودگر و یک ماهنورد را در ارتفاعات نزدیک به قطب جنوب ماه مستقر کند.
روسیه نیز پرتاب «لونا-25» کاوشگر ماه را در سال جاری در نظر دارد که وظیفه اصلی آن تست فناوریهای فرود ملایم و اجرای مطالعات تماس قطب جنوب ماه است.
این ماموریتها مثالهایی درخشان از هوش و کنجاوی بشری هستند که در کنار هم برای رمزگشایی از رازهای ماه فعالیت میکنند.
روز 5 فوریه پانزدهمین روز از اولین ماه از تقویم سنتی چین مصادف با جشنواره فانوس، یک جشنواره سنتی چینی است.
به گزارش اقتصادرسا؛وز 5 فوریه پانزدهمین روز از اولین ماه از تقویم سنتی چین مصادف با جشنواره فانوس، یک جشنواره سنتی چینی است. یکی از فعالیتهای غالب مردم چین در این روز تماشای فانوسهای مختلف است. حال اجازه دهید نگاهی به فانوسهای به نمایش گذاشته شده در سراسر چین بیاندازیم.
جهت مشاهده ویدیو به لینک مراجعه شود.
اقتصادرسا _ساعت سه بعد از ظهر هر روز، شن دا مینگ 28 ساله در 10 متری امتداد این رودخانه گشتزنی می کند و زبالهها را جمع می کند.
ساعت سه بعد از ظهر هر روز، شن دا مینگ 28 ساله در 10 متری امتداد این رودخانه گشتزنی می کند و زبالهها را جمع می کند.
شن دا مینگ که در دانشگاه در رشته معماری تحصیل کرده، پس از فارغ التحصیلی در شهر شیا من مشغول به کار شد.
سال 2017 او به زادگاهش روستای نان یانگ در ساحل رود شوانگ یانگ شی برگشت و به کشت و کار در باغ چای خانواده خود پرداخت. شن دا مینگ پی برده بود که "بهبود محیط زیست به معنای توسعه بهرهوری است" و به ابتکار وی، روستاییان محلی مدیریت حوضه آب رودخانه را آغاز کردند. شن دا مینگ جوان نیز به عنوان رئیس رودخانه انتخاب شد.
جهت مشاهده ویدیو به لینک مراجعه شود.
ایالات متحده به سنگ اندازی و حتی اختلال در راه توسعه چین از طریق جداسازی آن طی سالهای اخیر، معتاد شده است.
به گزارش اقتصادرسا ؛این کشور تعرفه کالاهای وارداتی از چین را افزایش داد و این سیاست را تا به امروز حفظ کرده است. آمریکا نه فقط سرمایهگذاری شرکتهای چینی در ایالات متحده را محدود ساخته بلکه سعی کرده سرمایهگذاری شرکتهای آمریکایی در چین را نیز با اهداف سیاسی، محدود کند.
علاوه بر این، ایالات متحده با ابزار سیاسی به سرکوب شرکتهای فناوری برتر چینی پرداخته، از کنترلهای صادراتی سوءاستفاده کرده و دیگر کشورها را مجبور ساخته برای مهار چین با واشنگتن همراهی کنند.
این اقدامات بشدت تضعیفکننده مقررات بازار و نظم تجاری و اقتصادی بینالمللی، تهدیدکننده ثبات زنجیرههای صنعتی و تامین جهانی و مختلکننده احیای جهانی محسوب میشود.
ایالات متحده باید متوجه باشد که سیاست جدایی از چین غیرعملی و بیهوده است.
روابط تجاری و اقتصادی چین-آمریکا بر اساس توانمندیهای رقابتی و گزینههای بازار آنها، روابطی متقابلا سودمند است که ویژگیهای همپوشانی ساختاری و منافع دارد و پویاییهای ساختاری درونی از طریق همکاری برد-برد بهره میبرد.
تجارت چین-ایالات متحده طی دو دهه گذشته رکوردهای بالایی را به ثبت رسانده و در سال 2021 به 750 میلیارد دلار و در سال گذشته میلادی به حدود 760 میلیارد دلار رسیده که بسیار بیشتر از 583.7 میلیارد دلار در سال 2017 است.
«بلومبرگ» گزارش داد، تجارت میان آمریکا و چین در مسیر شکستن رکوردها قرار دارد، سیگنالی که حاکی از ارتباطات منعطف بین دو اقتصاد برتر جهان در میانه نگرانیها از «جداسازی» است.
چین یک سیستم حمایت صنعتی کامل و زیرساخت به خوبی توسعه یافته را به رخ کشیده است. این کشور بیش از 1.4 میلیارد نفر از جمله بیش از 400 میلیون حقوقبگیر قشر متوسط دارد و بزرگترین بازار دنیا با ظرفیت عظیم مصرف است.
به دلیل جذابیت بالای بازار چین، سرمایهگذاری در چین از نظر جهان تجارت سرمایهگذاری در آینده تلقی میشود.
تلاشهای آمریکا برای خارج ساختن زنجیرههای صنعتی از چین با منافع شرکتهای آمریکایی مغایر است.
بر اساس «کتاب سفید تجارت آمریکایی 2022 در چین» که توسط «اتاق بازرگانی آمریکا در چین» منتشر شده، چین همچنان یک بازار اولویتدار برای شرکتهای آمریکایی است و 83 درصد اعضای اتاق بازرگانی آمریکا اعلام کردهاند قصد ندارند خروج تولید یا منابع خود به خارج از چین را مورد بررسی قرار دهند.
به عبارت دیگر باید گفت ایالات متحده با مجبور ساختن شرکتها به پذیرش سیاست جدایی، بیش از آن که سود کند ضرر خواهد کرد.
خانم «پینلوپی گلدبرگ» استاد اقتصاد در «دانشگاه یل» طی مقالهای تاکید کرد به نظر میرسد آمریکا فراموش کرده چقدر از سیاست گشایش چی طی چند دهه گذشته سود برده است.
وی گفت این اشتباه است که فرض کنیم رفاه جهانی یک بازی با مجموع صفر است و صعود چین به معنای افول آمریکاست.
ایالات متحده با تحریک یک جنگ تجاری و ایجاد موانع به وسیله ذهنیت بازی با مجموع صفر، ایالات متحده فقط به دیگران بدون اینکه به خود سودی برساند، آسیب خواهد زد.
مطالعات خاطر نشان ساختهاند که هزینه جنگ تجاری که یکجانبه از سوی آمریکا آغاز شد، به شکل گستردهای از سوی شرکتها و مصرفکنندگان این کشور پرداخت شد.
بر اساس گزارش منتشره از سوی اتاق بازرگانی آمریکا، جدایی از چین شدیدا منافع ایالات متحده در حوزه تجارت، سرمایهگذاری، خدمات و صنعت را تهدید میکند. طبق گزارش مذکور، سرمایهگذاران آمریکایی سالانه 25 میلیارد دلار از عایدی سرمایه خود را از دست خواهند داد و تولید ناخالص داخلی آمریکا خسارت یکباره 500 میلیارد دلاری را تجربه خواهد کرد.
یک تولید کننده نیمهرسانای آمریکایی پیشبینی کرد که دور جدید تدابیر کنترل صادرات علیه چین میتواند به ضرر میلیارد دلاری در درآمدهای و کاهش بودجه تحقیق و توسعه (R&D) آن منجر میشود که به حفظ رقابتپذیری جهانی آن کمک میکند.
«لارنس سامرز» وزیر اسبق خزانهداری ایالات متحده میگوید تصمیم آمریکا برای اتخاذ سیاست سرکوب رشد اقتصادی چین به اسم امنیت ملی، اشتباهی بزرگ و هزینهدار برای ایالات متحده خواهد بود.
حقایق بار دیگر اثبات کردهاند که چین و آمریکا نمیتوانند از یکدیگر جدا شوند. اقدام آمریکا برای اجبار ساختن جدایی از چین حتی به قیمت قربانی کردن خود و همپیمانانش، یک گزینه غیرمنطقی و ناپایدار علیه قوانین اقتصادی است.
چین علیرغم سرکوب توسط آمریکا جایگاه بزرگترین کشور تجاری دنیا برای ششمین سال متوالی را حفظ نموده است. به طور میانگین هر دقیقه بیش از 73 میلیون یوان (10.8 میلیون دلار) کالا میان چین و دیگر کشورها داد و ستد میشود.
استراتژی جدایی آمریکا نه تنها نمیتواند جهانی سازی اقتصادی را متوقف سازد بلکه فرصتهای همکاری با چین و دیگر کشورها را نیز از بین خواهد برد.
باید گفت جداسازی نه گامهای چین برای نوآوریهای بیشتر را متوقف میکند و نه مانعی بر سر راه توسعه اقتصادی با کیفیت این کشور ایجاد خواهد کرد.
یکجانبه گرایی و حمایت گرایی آمریکا برای مهار و سرکوب چین فقط به اقتصاد جهانی آسیب میرساند.
به عقیده «بیلاهاری کائوسیکان» دیپلمات ارشد سابق سنگاپور، ایالات متحده و چین مولفههای غیرقابلجایگزین سیستم اقتصاد جهانی هستند و اگر جداسازی محقق شود، هزینه آن برای دو کشور و اقتصاد جهانی بالا خواهد بود.
اقتصادهای چین و آمریکا عمیقا در هم تنیدهاند و هر کشور میتوانند از توسعه یکدیگر سود ببرند.
چین و ایالات متحده به عنوان دو اقتصاد بزرگ جهان بهتر است همکاری به منظور ارتقاء روابطشان را تعمیق بخشند. دو طرف باید به یکدیگر احترام گذاشته، منافع متقابل را دنبال کنند، بر تصویر بزرگتر تمرکز کرده و یک جو خوب و روابط ثابت برای همکاری را فراهم کنند.
کلیه حقوق اقتصادرسا محفوظ می باشد