شهریار دبیریان مدیر تضمین کیفیت شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، به‌عنوان رئیس تدوین استاندارد نوشیدنی شیری میوه‌ای، انتخاب و معرفی شد.

به گزارش اقتصادرسا به نقل ازروابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، در جلسه تجدید نظر استاندارد نوشیدنی شیری میوه‌ای، مدیر تضمین کیفیت شرکت صنایع شیر ایران، به‌عنوان رئیس تدوین این استاندارد، منصوب شد.

این جلسه، با حضور نمایندگان سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی قزوین و اداره استاندارد قزوین، برگزار شد.

گفتنی است، شرکت صنایع شیر ایران، در راستای تعاملات موثر با سازمان ملی استاندارد، در تدوین استانداردهای فرآورده‌های لبنی به عنوان رئیس یا دبیر تدوین این استانداردها، حضور و مشارکتی، فعال داشت.

 

با دستور مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ۹ پروژه صنایع شیر ایران، همزمان در استان‌های تهران، خوزستان و اراک، به صورت ویدیو کنفرانس، افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، صبح امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن‌ماه، همزمان با دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، در مراسمی با حضور اکبر افتخاری مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، عبداله قدوسی مدیرعامل، ولی ملکی رئیس هیئت مدیره و محمدرضا ویژه عضو هیئت مدیره صنایع شیر ایران و مدیرعامل پگاه تهران، ۹ پروژه به صورت ویدیو کنفرانس در استان‌های تهران، اراک و خوزستان، افتتاح شد.

بر اساس این گزارش، خط جدید تولید نوشیدنی‌های گازدار و آب میوه در پگاه خوزستان با ظرفیت ۵۰ هزار بطری تولید روزانه و با سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری، رسید.

همچنین دو خط تولید شیر بطری یک لیتری esl با سرمایه‌گذاری ۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان و حجم تولید ۱۵۰۰ کیلوگرم در ساعت و خط تولید استریل ۲۰۰سی سی با سرمایه‌گذاری ۴۳۰ هزار دلار و ظرفیت تولید ۱۸۰۰ کیلوگرم در ساعت، در پگاه اراک، افتتاح شد.

صبح امروز همچنین با حضور مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، مدیرعامل، رئیس و عضو مدیره صنایع شیر ایران و مدیران ارشد این شرکت، ۶ پروژه به صورت همزمان در شرکت پگاه تهران افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

خط تولید پنیر سنتی شامل بلغاری و لیقوان با قابلیت دریافت ۳۶ تن شیر در روز که منجر به افزایش ظرفیت دریافت شیر پگاه تهران و تولید ۵ تن پنیر بلغاری در روز می‌شود با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد تومان و اشتغالزایی برای ۲۲ نفر افتتاح شد.

امروز همچنین خط تولید پنیر uf و بسته بندی به ارزش هشت و نیم میلیارد تومان، بکارگیری ۱۸ نفر و با قابلیت بسته‌بندی کاپ‌های ۳۵۰ و ۴۰۰ گرمی و ظرفیت تولید ۲۵۰۰ کاپ در ساعت با حضور دکتر اکبر افتخاری مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به بهره‌برداری رسید.

افتتاح و راه‌اندازی دستگاه اتوماتیک بسته بندی پودر mpc با سرمایه‌گذاری یک و نیم میلیارد ریال، راه‌اندازی و افتتاح دستگاه کمپرسور خنک کننده با قابلیت افزایش سرما در خط تولید پگاه تهران، با سرمایه‌گذاری ۵ میلیارد تومان و احداث سردخانه استریل با ایجاد ظرفیت ۴۰۰ تنی سردخانه محصولات استریل و esl و جلوگیری از ضایعات و استهلاک ماشین‌آلات با سرمایه‌گذاری ۳ میلیارد تومان از دیگر پروژه‌های افتتاح شده در پگاه تهران بود.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین ضمن بازدید از خطوط تولید پگاه تهران، برج خنک کننده کارخانه شیرخشک این شرکت را هم افتتاح کرد. این برج خنک کننده به عنوان ششمین پروژه شرکت پگاه تهران از مصرف هزار و ۵۰۰ متر مکعب آب جلوگیری کرده و اثربخشی بالایی برای مصرف بهینه انرژی به دنبال خواهد داشت. این پروژه با سرمایه‌گذاری دو میلیارد ریال، اجرایی شده است.

اکبر افتخاری مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، در جریان این مراسم، با قدردانی از مدیران و کارکنان شرکت‌های پگاه درکل کشور و تاکید بر اینکه افتتاح و راه‌اندازی خطوط جدید تولید در هر کارخانه‌ای مانند راه یافتن خون تازه‌ای در رگ‌های انسان است، گفت: راه‌اندازی هر خط تولید جدید در یک کارخانه باعث انگیزه و کارآمدی بیشتر، ایجاد اشتغال و افزایش تولید و پویایی در آن کارخانه و مجموعه اقتصادی، خواهد شد.

وی با تاکید بر ادامه روند افزایش تولید، کیفیت و راه‌اندازی خطوط جدید تولیدی و مورد نیاز در شرکت‌های تابعه هلدینگ صنایع شیر ایران اظهار داشت: امروز و همزمان با دهه مبارک فجر و ایام با سعادت ولادت فاطمه زهرا (س) و امام علی (ع) و در شصت و ششمین سال از تاسیس مجموعه صنایع شیر ایران می‌توان گفت که اجرای چنین پروژه‌هایی خون تازه‌ای در رگ‌های پگاه و تولید کشور است و این شرکت با توسعه و تولید بیشتر، جوان می‌ماند.

در این مراسم عبدالله قدوسی مدیر عامل صنایع شیر ایران نیز با قدردانی از مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری برای حمایت‌های بی دریغ این صندوق از شرکت‌های وابسته گفت: تلاش ما افزایش سودآوری و کمک به بهبود معیشت بازنشستگان است و در این مسیر از همه توان و ظرفیت‌های موجود، استفاده می‌کنیم‌.

 

مطالعه بر روی موش های آزمایشگاهی نشان می دهد مصرف زیاد چربی و قند در دوره کودکی می تواند منجر به تغییر میکروبیوم های روده در طول عمر شود، حتی اگر فرد در آینده تغذیه سالم تری داشته باشد.



به گزارش اقتصادرسا، مطالعه محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می‌دهد که در موش‌های بالغ دارای رژیم غذایی ناسالم در دوره خردسالی، کاهش قابل توجهی در کل تعداد و تنوع باکتری‌های روده وجود دارد.

«تئودور گارلند»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما موش‌ها را مورد مطالعه قرار دادیم، اما تأثیر ناشی از آن معادل با داشتن رژیم غذایی غربی و سرشار از چربی و قند در دوران کودکی بود و میکروبیوم روده آنها تا شش سال پس از سن بلوغ هنوز تحت تأثیر این رژیم دوره کودکی است.»

میکروبیوم ها به تمام باکتری‌ها و همچنین قارچ‌ها، انگل‌ها و ویروس‌هایی گفته می‌شود که در داخل و درون یک انسان یا حیوان زندگی می‌کنند. بیشتر این میکروارگانیسم ها در روده‌ها یافت می‌شوند و بیشتر آنها مفید هستند، باعث تحریک سیستم ایمنی بدن، تجزیه غذا و کمک به سنتز ویتامین‌های اصلی می‌شوند.

در یک بدن سالم، بین ارگانیزم‌های بیماری زا و ارگانیزم‌های مفید تعادل وجود دارد. با این حال، اگر این تعادل، از طریق استفاده از آنتی بیوتیک، بیماری یا رژیم غذایی ناسالم، به هم بخورد، بدن می‌تواند مستعد ابتلاء به بیماری شود.

محققان معتقدند رژیم غذایی غربی در ابتدای عمر دارای تأثیرات بلندمدتی بر میکروبیوم های روده است.

مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ارتباط با مصرف مکمل های تغذیه ای در دوران کرونا، نکاتی را متذکر شد.


به گزارش اقتصادرسابه نقل از مهر ؛شیما هادوی، گفت: از ابتدای کرونا شاهد مصرف بی‌رویه مکمل‌ها و گروه خاصی از مواد خوراکی هستیم که مصرف آنها هیچ پایه و اساس علمی ندارد.

وی افزود: مکمل‌ها به خودی‌خود بد نیستند و می‌بایست زمانی استفاده شود که فرد دچار کمبود آن ماده مغذی در بدن است. اکثر این مواد مغذی با رعایت یک رژیم غذایی مناسب برای بدن تأمین می‌شوند.

مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، توضیح داد: مثلاً با استفاده از ۳ تا ۵ واحد میوه و سبزی و برای مثال گنجاندن فلفل دلمه‌ای قرمز در برنامه غذایی میزان نیاز بدن به ویتامین C تأمین می‌شود. حال با ازدیاد دریافت ویتامین C که دوزهای موجود در بازار آن بسیار بیشتر از میزان نیاز بدن فرد است، مطالعات نشان داده‌اند که منجر به اختلالاتی از قبیل کاهش جذب مس، افزایش دفع کلسیم اگزالات ادراری (که در افرادی که سابقه سنگ کلیه از نوع اگزالات کلسیم را دارند باعث بزرگ شدن سنگ و تشدید آن می‌شود)، فرسایش و پوسیدگی دندان در نوع جویدنی ویتامین، افزایش احتمال ریفلاکس و سوزش سر دل در افراد با سابقه زخم‌ها و التهاب مری و ریفلاکس، افزایش جذب آهن که در افراد باسابقه غلظت خون منجر به تشدید بیماری و…، می‌شود.

وی افزود: مکمل مورد اقبال دیگر زینک یا روی است که در منابع پروتئینی وجود دارد که در حد متعادل خوب است، ولی در دوره‌ای بالا نباید مصرف شود و همچنین افزایش دریافت آن جذب آهن و مس را نیز کاهش می‌دهد.

هادوی با عنوان این مطلب که ویتامین D نقش ضدالتهابی مهمی در سیستم ایمنی بدن دارد، در عین حال تاکید کرد: مصرف بی‌رویه آن منجر به افزایش سنگ کلیه در بیماران قلبی عروقی منجر به آریتمی و…، می‌شود.

مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: با توجه به اینکه برای تمام افراد نمی‌توان یک نسخه پیچید، توصیه می‌شود مکمل‌های غذایی را تحت نظر کارشناس تغذیه و یا پزشک مصرف کنید تا با توجه به نیاز بدنتان میزان دوز مورد نیازتان تنظیم شود.

خونریزی لثه و همچنین خونریزی چشمی، یا خونریزی شبکیه، با میزان پایین ویتامین C در جریان خون همراه است.



به گزارش اقتصادرسا، طبق توصیه‌های کنونی انجمن دندانپزشکی آمریکا، در صورت خونریزی لثه‌ها، حتماً روزی دو بار مسواک زده و از نخ دندان استفاده نمائید، زیرا این وضعیت می‌تواند نشانه‌ای از التهاب لثه باشد.

اما یک مطالعه جدید محققان در دانشگاه واشنگتن نشان می‌دهد که در چنین وضعیتی باید میزان ویتامین C نیز بررسی شود.

«فیلیپ هووئل»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «وقتی می‌بینید که لثه‌های شما خونریزی کرده است، اولین چیزی که باید به آن فکر کنید این نیست که من باید بیشتر مسواک بزنم. شما باید سعی کنید دلیل خونریزی لثه‌ها را بفهمید. و کمبود ویتامین C یکی از دلایل احتمالی است.»

محققان در این مطالعه، ۱۵ آزمایش بالینی در ۶ کشور جهان را که شامل حدود ۱۱۴۰ شرکت کننده بود بررسی کردند.

نتایج نشان داد که خونریزی خفیف لثه‌ها و همچنین خونریزی در چشم یا خونریزی شبکیه، با میزان پایین ویتامین C در جریان خون ارتباط دارد. محققان دریافتند که افزایش مصرف روزانه ویتامین C در افرادی که سطح پلاسمای ویتامین C کمی دارند، به رفع این مشکلات خونریزی کمک می‌کند.

به گفته هووئل، «خونریزی لثه و همچنین خونریزی شبکیه می‌تواند نشانه‌ای از مشکلات عمومی در سیستم عروقی فرد و تمایل خونریزی رگ‌های ریز مغز، قلب و کلیه‌ها باشد.»

تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف بیشتر اسیدهای چرب اُمگا ۳ در دوران کودکی ممکن است خطر ابتلا به بیماری آسم را کاهش دهد، اما فقط در کودکانی که یک نوع ژن خاص دارند.

به گزارش اقصادرسا؛ «سیف شاهین»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کوئین مری انگلستان، در این باره می‌گوید: «آسم شایع‌ترین بیماری مزمن در دوران کودکی است و ما در حال حاضر نمی‌دانیم که چگونه از آن پیشگیری کنیم. ممکن است یک رژیم غذایی ضعیف خطر ابتلاء به بیماری را افزایش دهد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «درحالیکه نمی‌توانیم به طور قطعی بگوییم خوردن ماهی بیشتر، از بروز آسم در کودکان جلوگیری می‌کند، اما بر اساس یافته‌های ما، از آنجائیکه مصرف ماهی در کودکان کمتر از میزان توصیه شده است، مصرف بیشتر ماهی می‌تواند در پیشگیری از این بیماری منطقی باشد.»

ماهی منبع غنی از اسیدهای چرب اُمگا ۳ با زنجیره بلند، اسید ایکوزاپنتانوییک (EPA) و اسید دوکوزاهگزانوئیک (DHA) است که دارای خواص ضدالتهابی هستند.

در این مطالعه، داده‌های کودکان دهه ۹۰ انگلستان بررسی شد. آنها ارتباط بین مصرف EPA و DHA حاصل از ماهی‌ها در ۷ سالگی با استفاده از پرسشنامه‌های مصرف غذا را با بروز موارد جدید آسم در ۱۴-۱۱ سالگی مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

محققان مشاهده کردند مصرف اُمگا ۳ موجود در ماهی در کل گروه، با آسم ارتباط ندارد. اما بیش از نیمی از کودکان حامل یک نوع رایج در ژن اسید چرب دساتوراز (FADS) بودند که با میزان کمتری از اسیدهای چرب امگا ۳ با زنجیره بلند در خون مرتبط است.

در این کودکان، مصرف بیشتر اسیدهای چرب اُمگا ۳ با کاهش ۵۰ درصدی خطر ابتلاء به بیماری آسم مرتبط بود.

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

معاون پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم ‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با تغییر در رژیم غذایی بیماران می‌توانیم به کاهش و کنترل عوارض بیماری بپردازیم.

به گزارش اقتصادرسا، لیلا آزادبخت، اظهار داشت: برخی از تحقیقاتی که در حوزه علم تغذیه انجام می‌شود، علاوه بر اینکه در پیشگیری از بیماری‌ها کمک می‌کند، در افزایش توان افراد نیز مؤثر است.

وی ادامه داد: مطالعات علم تغذیه می‌تواند در سلامت، بهبود و کیفیت زندگی بیماران نقش مؤثری داشته باشد.

آزادبخت گفت: میزان درمان و سرعت بهبود بیماری در بیمارانی که علاوه بر مراقبت‌های معمول از مراقبت‌های تغذیه‌ای هم بهره‌مند هستند، بیشتر است.

وی افزود: تحقیقات علم تغذیه نشان داده است که با تغییر در رژیم غذایی بیماران می‌توانیم به کاهش و کنترل عوارض بیماری بپردازیم.

معاون پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: یکی از ویژگی‌های تحقیقات علم تغذیه، حل مشکلات سلامت جامعه است. انجام و نتایج تحقیقات کاربردی در سلامت جامعه بسیار کمک‌کننده است.

بر اساس بخشنامه ستاد تنظیم بازار وزارت صمت، به درخواست انجمن غلات ایران بیش اظهاری واردکنندگان کالاهای اساسی تعیین تکلیف شد.


به گزارش اقتصادرسا به نقل از تسنیم،‌ براساس مصوبه و ابلاغیه عباس قبادی معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت به گمرک، تکلیف بیش اظهاری واردکنندگان کالاهای اساسی از مرداد 97 تا مرداد 98 مشخص شد.

بر اساس مکاتبه قبادی با معاون فنی گمرک ایران، برای بررسی پرونده واردات کالاهای اساسی در بازه زمانی مرداد 1397 تا مرداد 1398 تا سقف 5 درصد «بیش بود» قیمت لحاظ نخواهد شد.

در این مکاتبه آمده است،‌احتراماً ضمن ارسال درخواست شماره 225 - 100 مورخ 98.10.14 انجمن غلات ایران در خصوص نحوه اقدام گمرکات کشور برای بند 4 مصوبه یکصد و چهاردهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار به آگاهی می‌رساند، وفق مصوبه کارگروه تنظیم بازار (ابلاغ شده طی نامه شماره 60.214708 مورخ 1399.9.5) گمرک مجاز است تا سقف 5 درصد نسبت به نرخ متوسط تعیین شده در مصوبات قبلی کارگروه در بررسی و رسیدگی به پرونده واردات کالا‌های اساسی در بازه زمانی 97.5.16 لغایت 98.5.5 بیش‌بود قیمت لحاظ ننماید، لذا چنانچه نرخ اظهاری پرونده‌ای بیش از 5 درصد افزایش نسبت به نرخ متوسط تعیین شده باشد، پس از کسر سقف 5 درصد مابقی به عنوان بیش‌بود تلقی و مورد رسیدگی قرار گیرد.

تبلیغات

کد اعلام وصول پایگاه خبری اقتصاد رسا

 کلیه حقوق اقتصادرسا محفوظ می باشد

پیاده سازی و طراحی توسط گروه نرم افزاری دیما

Back to Top