روتیتر: وزیر اقتصاد:

وزیر اقتصاد بیان کرد: بر اساس مصوبه امروز هیات دولت مقرر شد، عوارض صادرات خام و نیمه‌خام مصوبه اسفند ۱۴۰۲ عیناً تکرار شود و صادرکنندگان فرآیند صادرات را آغاز کنند.



به گزارش اقتصادرسا، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: در اولین هفته کاری دولت یک مصوبه خوب برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان کشور به تصویب رسید و طبق تبصره ۶ بودجه ۱۴۰۳، دولت ۲ ماه فرصت داشت برای عوارض صادرات موارد خام و نیمه‌خام اعلام نظر کند.

وی ادامه داد: بر اساس تصویب هیأت دولت، مقرر شد عوارض صادرات خام و نیمه‌خام مصوبه اسفند ۱۴۰۲ عیناً تکرار شود و صادرکنندگان فرآیند صادرات را آغاز کنند.

وزیر اقتصاد یادآورشد: در بودجه ۱۴۰۳ نسبت به بودجه سال گذشته، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش بار مالیاتی وجود داشت و چون سیاست حمایت از تولید ایجاب می‌کند که تخفیفات بیشتری در این زمینه داشته باشیم، باید از طرق دیگری مثل انتشار اوراق عمل کنیم که نیازی به افزایش مالیات وجود نداشته باشد.

روتیتر: مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان:

-مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: با به‌کارگیری هیدروژن در فرایند احیا مستقیم، فولاد هرمزگان به زودی به نخستین تولیدکننده فولاد سبز در ایران و عاری از آلایندگی کربنی تبدیل خواهد شد.

 


به گزارش اقتصادرسا ؛مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: با به‌کارگیری هیدروژن در فرایند احیا مستقیم، فولاد هرمزگان به زودی به نخستین تولیدکننده فولاد سبز در ایران و عاری از آلایندگی کربنی تبدیل خواهد شد.

عطاالله معروفخانی بیان کرد: مجتمع فولاد مبارکه در حوزه بومی‌سازی و استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا در سطح کشور پیشرو بوده و طبیعتا به همین دلیل و دیدگاه مدیریت ارشد این شرکت در حوزه بومی‌سازی، شاهد برنامه‌ریزی‌های بسیار خوب و برداشتن گام‌های دقیق و منحصربه‌فرد در ایران بودیم.

وی افزود: به تبعیت از سیاست‌های هلدینگ فولاد مبارکه، شرکت‌های زیرمجموعه گروه نیز در زمینه بومی‌سازی حرکت‌های موثری را آغاز کردند و فولاد هرمزگان نیز قدم‌های بزرگی برداشته است. خوشبختانه طی دو سال گذشته شاهد امضای تفاهم‌نامه‌های متعددی با شرکت‌های دانش‌بنیان به منظور بومی‌سازی و حرکت به سمت داخلی‌سازی برخی قطعات و تجهیزات بودیم.

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با اشاره به حرکت جهانی صنعت فولاد به سمت تولید فولاد سبز خاطرنشان کرد: فولادسازان بزرگ دنیا تا پایان سال 2050 میزان انتشار دی‌اکسید کربن خود را به صفر برسانند و فولاد سبز تولید کنند. در کشور ما نیز در این حوزه قدم‌هایی برداشته شده که فولاد هرمزگان به تبعیت از سیاست‌های هلدینگ مبارکه در تلاش است هم با استفاده از هیدروژن در فرایند تولید و هم بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی، تا حد امکان، انتشار دی‌اکسید کربن را در فرایند تولید خود کاهش دهد.

معروفخانی اضافه کرد: در فرایند احیا مستقیم با استفاده از گاز طبیعی، اکسیژن موجود در گندله با کربن و هیدروژن واکنش نشان داده و دی‌اکسید کربن و منواکسید کربن همراه با بخار آب تولید می‌شود. در حالی که که با هیدروژن در فرایند احیا تنها بخار آب تولید می‌شود و آلایندگی کربنی به شدت کاهش می‌یابد.

وی تصریح کرد: برای نخستین بار توسط فولاد هرمزگان استفاده از هیدروژن طی توافقی با شرکت نفت ستاره خلیج فارس در صنعت فولاد عملیاتی می‌شود. باید توجه داشت که از سویی هیدروژن مازاد در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس سوزانده می‌شود و آلایندگی قابل توجهی را ایجاد می‌کند. از سوی دیگر، فولاد هرمزگان با چالش تامین گاز طبیعی در فصل زمستان مواجه است. بنابراین می‌توانیم بخشی از گاز طبیعی را با هیدروژن جایگزین کنیم تا هم آلایندگی‌های محیط زیستی در منطقه ویژه خلیج فارس کاهش یابد و هم برای فولاد هرمزگان منافعی را به همراه خواهد داشت و می‌توانیم از کاهش تولید در فصل زمستان به دلیل کمبود گاز جلوگیری کنیم. امضای این تفاهم‌نامه در فاز نخست 200 هزار یورو صرفه‌جویی ارزی به همراه خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در پایان عنوان کرد: تلاش ما در فولاد هرمزگان این است که با استفاده از سوخت پاک بتوانیم در وهله نخست انتشار کربن را کاهش دهیم و سپس محصول با کیفیت تولید کنیم.

رژیم صهیونیستی در تداوم جنایات ننگین خود در حق ملت فلسطین با حمله به بیمارستان المعمدانی غزه، یک بار دیگر در این جنایت ددمنشانه خوی درندگی خود را به همه جهانیان نشان داد و ثابت کرد کوچک‌ترین پایبندی به اصول و قواعد حقوق بین‌الملل در زمان جنگ ندارد.


عمیق‌ ترین مراتب همدردی خودمان را با ملت و مقاومت فلسطین به ویژه خانواده‌های شهدای این جنایت ددمنشانه اعلام می کنیم، بی شک خون شهدای مظلوم این حادثه، عزم ملت مقاوم و مجاهد فلسطین را در ایستادگی برای آزادی سرزمین‌ شان از لوث وجود اشغالگران جزم‌تر خواهد کرد.

روابط عمومی ذوب آهن اصفهان

پتروشیمی مارون شرکت پتروشیمی مارون از سال ۱۳۹۷ توانسته گواهی عدم آلایندگی را دریافت نماید همچنین از سال ۱۳۹۸ تاکنون موفق به اخذ جوایز صنعت سبز کشور و تندیس سیمین و زرین شده است.

به گزارش اقتصادرسا ، شرکت پتروشیمی مارون به دلیل عملکرد کم نظیر و پایدار در زمینه حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار، جزء معدود شرکت‌هایی است که برای دوسال اخیر به عنوان واحد صنعتی برگزیده سبز کشور انتخاب شده و تندیس زرین این رخداد معتبر ملی را با افتخار دریافت نموده است.

این شرکت با برنامه ریزی، سرمایه گذاری و اجرای پروژه‌های گوناگون در حوزه محیط زیست توانسته از سال ۱۳۸۸ تاکنون گواهینامه ایزو ۱۴۰۰۱ را دریافت نماید که آخرین نسخه آن به شرح زیر می‌باشد:

ایزو ۱۴۰۰۱ با هدف ارائه یک چارچوب منسجم به سازمان‌ها جهت حفاظت از محیط زیست و پاسخ به تغییرات زیست محیطی با توجه به شرایط اقتصادی و اجتماعی سازمان‌ها است. این استاندارد الزاماتی جهت دست یابی به نتایج تعیین شده زیست محیطی سازمان‌ها ارائه می‌دهد.

این الزامات کمک میکنند تا سازمان به اهداف زیر دست یابد:

۱- حفاظت از محیط زیست از طریق پیشگیری یا کاهش پیامد‌های نا مطلوب بر محیط زیست

۲- کاهش آثار نامطلوب بالقوه شرایط زیست محیطی برسازمان
۳- کمک به سازمان در براورده سازی الزامات تطابق
۴- ارتقا عملکرد زیست محیطی
۵- کنترل‌ها زیست محیطی بر تمامی چرخه حیات محصولات

انتهای پیام/

بانک آینده، طرح «پاییز»؛ مساعدت در بخشودگی خسارات تأخیر بدهکاران خود را تا پایان سال ۱۴۰۱، تمدید کرد.

به گزارش اقتصادرسا ؛بانک آینده، طرح «پاییز»؛ مساعدت در بخشودگی خسارات تأخیر بدهکاران خود را تا پایان سال ۱۴۰۱، تمدید کرد.

تمام مشتریان بدهکار بانک آینده می‌توانند با بهره‌مندی از امتیازات و شرایط جدید این طرح با مراجعه به شعبه‌ای که از آن تسهیلات گرفته‌اند، بدهی خود را آسان‌تر، تسویه کنند.

روتیتر: پنل تخصصی "مسئولیت اجتماعی و مطالبات سازمان‌ها، نهادهای محلی و مردمی" برگزار شد

 در دومین روز از بیستمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست، پنل تخصصی "مسئولیت اجتماعی و مطالبات سازمان‌ها، نهادهای محلی و مردمی" در غرفه شركت صنایع پتروشیمی خلیج فارس برگزار شد.

 

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، در این نشست تخصصی، سپهدار انصاری نیک مدیر عامل پتروشیمی بندر امام، با اشاره به اهمیت مسئولیت اجتماعی، گفت: حذف جیوه از چرخه تولید، حداث بزرگترین تصفیه خانه صنعتی فاضلاب کشور با ظرفیت ۴۰ هزار مترمکعب در روز و بازیافت ۷۰ درصد از پساب خروجی و نيز کاشت هشت میلیون نهال در خوریات بندر ماهشهر، از مهمترین اقدامات این شرکت در زمینه مسئولیت اجتماعی است.

در بخش دیگری از این پنل، حجت نظری مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد با تشریح اقدامات انجام شده در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی توسط شورای راهبردی و کمیته مسئولیت اجتماعی شرکت‌های تابعه هلدینگ خلیج فارس در عسلویه گفت:ساخت ۲۳۰ واحد مسکونی برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در چهار شهرستان منطقه، کمک به توسعه صنایع دستی استان بوشهر، کمک به تجهیز بیمارستان‌ها، تامین اقلام ورزشی، تحکیم بنیاد خانواده، ارتقا دانش تحصیلی و کمک به بیماران صعب العلاج از جمله اقدامات انجام در این حوزه بوده است.

با گشایش نماد معاملاتی سکه مرکزی، عرضه اولیه اوراق گواهی سکه بانک مرکزی به روش حراج تک‌قیمتی در بورس کالای ایران با موفقیت انجام شد. 

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، طی معاملات امروز، هر ۱۰۰ ورقه گواهی سکه بانک مرکزی (معادل یک سکه طلای تمام بهار آزادی طرح جدید) به قیمت ۱۵ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان به متقاضیان فروخته شد.

ذکر این نکته ضروری است که از فردا معاملات ثانویه اوراق گواهی سکه بانک مرکزی آغاز خواهد شد و همه مردم می‌توانند این اوراق را معامله نمایند.

همچنین بازارگردانی اوراق مذکور با هدف تضمین نقدشوندگی، از فردا و توسط بانک مرکزی انجام خواهد شد.

 

وزیر نفت گفت: تاکنون سرمایه‌گذاران و شرکت‌های روسی قرارداد ۷ میدان نفتی و گازی را با ایران به ارزش ۴.۵ میلیارد دلار نهایی کرده‌اند که برخی از پروژه‌ها تاکنون ۷ تا ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند.

به گزارش اقتصادرسا به نقل از شانا، آقای جواد اوجی بعدازظهر نهم آبان‌ در نشست هماهنگی با نمایندگان کارگروه‌های مختلف طرف ایرانی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و روسیه برای بررسی اسناد تدوین‌شده، احداث مشترک کارخانه پمپ‌های درون‌چاهی از سوی شرکت‌های روسی و ستاد اجرایی فرمان امام در اهواز را یکی از پروژه‌های مهم میان دو کشور دانست و افزود: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده سالانه ۱۵۰ پمپ درون‌چاهی در این کارخانه تولید خواهد شد. این پمپ‌ها با فناوری خاصی که دارند می‌توانند تولید چاه‌های نفت را دو تا سه برابر افزایش دهند.

روتیتر: طی جلسات جداگانه‌ای ارائه شد؛

گزارش عملکرد واگذاری اموال مازاد پنج بانک دولتی در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ و شش‌ماهه ابتدای سال جاری، طی جلسات جداگانه‌ای به وزیر اقتصاد ارائه شد و خاندوزی بر پیگیری جدی واگذاری اموال مازاد نظام بانکی تاکید کرد.



به گزارش اقتصادرسا، از وزارت امور اقتصادی و دارایی، اعضای هیات مدیره پنج بانک ملی، سپه، تجارت، صادرات و ملت، با حضور در محل وزارت اقتصاد، طی جلساتی جداگانه، گزارش عملکرد خود در این خصوص را به سید احسان خاندوزی ارائه کردند.

بنابر این گزارش، در این جلسات، گزارش اقدامات و آمار عملکرد بانک‌هایی مذکور در خصوص واگذاری املاک و سهام آن‌ها در محدوده زمانی یک ساله شروع بکار دولت سیزدهم و نیز برنامه زمان‌بندی فروش این املاک تا پایان سال ۱۴۰۱ ارائه شد.

این گزارش حاکی است، "موانع و چالش‌های پیش روی فروش املاک مازاد"، "وجود برخی ابهامات در نحوه ارزیابی املاک توسط کارشناسان رسمی دادگستری یا قوه قضائیه"، "بررسی امکان بازسازی، تغییر کاربری و هر گونه تغییر به منظور تسهیل در فروش املاک" و... نیز از جمله برخی درخواست‌ها و موارد مطروحه هیات مدیره در گزارش پنج بانک دولتی مذکور به وزیر اقتصاد بود.

گفتنی است، خاندوزی طی سخنانی حین استماع و بررسی گزارش عملکرد بانک‌های دولتی مورد اشاره، پیگیری جدی واگذاری اموال مازاد را تکلیف قانونی نظام بانکی و یکی از توقعات بسیار مهم وزارت اقتصاد از بانک‌ها خواند که در سند تحول اقتصادی دولت نیز مورد تأکید قرار گرفته است.

تبلیغات

کد اعلام وصول پایگاه خبری اقتصاد رسا

 کلیه حقوق اقتصادرسا محفوظ می باشد

پیاده سازی و طراحی توسط گروه نرم افزاری دیما

Back to Top