با حضور مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه آذربایجان غربی، وضعیت حضور ویترینی پگاه، در شهرستان پیرانشهر ، بررسی شد.
به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، سید فضل اله قریشی مدیرعامل پگاه ارومیه، هدف از اجرای برنامه بازارگردی را ارزیابی بازار، ارتباط مستقیم با مشتریان و افزایش سهم بازار توصیف کرد.
در این برنامه بازارگردی که روح اله عابدی و محمداخلاقی اعضای هیئت مدیره پگاه آذربایجان غربی و ابوالفضل آلیلو مدیر بازارگستر شعبه ارومیه نیز حضور داشتند، حضور ویترینی پگاه در تعدادی از فروشگاههای پیرانشهر، ارزیابی شد.
گفتنی است، در این برنامه، از موزعین و ویزیتورهای برتر این شعبه نیز، تقدیر شد.
برنامههای بازارگردی شرکتهای تابعه پگاه، به صورت منظم و هفتگی در مناطق مختلف کشور، اجرا میشود.
انتشار دستاوردهای کسب شده، منجر به ایجاد احساس رضایت در ذینفعان، میشود و از جمله رسالتهای روابط عمومیها، است.
به گزارش اقتصادرسا به نقل ازروابط عمومی و امور بینالملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، بیژن رمضانی مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، در گردهمایی سراسری مدیران روابط عمومی شرکتهای تابعه با اعلام این مطلب افزود: انتشار اخبار و اطلاعات دستاوردهای حوزههای اقتصادی و بازار سرمایه شرکتهای متبوع، منجر به اعتلای برند و افزایش مطلوبیت میشود.
وی تصریح کرد: بازنشستگان ذینفعان اصلی این هلدینگ هستند و اطلاع رسانی دقیق از مسیر صحیح از جمله حقوق اصلی آنان، است.
او افزود: ایجاد درگاه شفافیت در صندوق بازنشستگی کشوری با رویکرد اطلاع رسانی صحیح به ذینفعان انجام شده و انتظار میرود در شرکتهای تابعه نیز به صورت رویه پیگیری و پیروی، شود.
رمضانی همچنین با اشاره به پتانسیل موجود در شرکتهای تابعه استانی، خواستار همگرایی بیشتر در راستای آگاهی بخشی، با بهره گیری از شبکههای نوین ارتباطی و کانونهای بازنشستگان، شد.
گفتنی است، در این کارگاه آموزشی و با حضور حامد شمس رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به مباحث حوزه شبکههای اجتماعی، بحرانهای خبری، عملیات روانی و ضد رسانه، روابط عمومیهای نوین شبکهای و ترفندهای نوین روابط عمومی تجاری، نیز پرداخته شد.
مدیر تضمین کیفیت شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، بهعنوان عضو کمیسیون ماده ۱۲ قانون مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، منصوب شد.
به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، این حکم از سوی محمد حسین عزیزی مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به شهریار دبیریان مدیر تضمین کیفیت شرکت صنایع شیر ایران، اعطا شد.
اعلام فهرست رنگها، اسانسها و سایر مواد قابل افزودن به مواد خوراکی و آشامیدنی، همچنین تعیین نوع جنس ظرف مورد استفاده از جمله وظایف این کمیسیون، است.
در این کمیسیون، پیشنهادات مصرف افزودنیها در صنعت خوراکی و آشامیدنی بررسی، ریسکهای ناشی از مصرف افزودنیها ارزیابی و لیست رنگها، مواد اولیه و طعم دهندههای مجاز خوراکی به منظور سیاستگذاری، تهیه میشود.
گفتنی است، مدت زمان این حکم، به مدت ۲ سال، تعیین شده است.
آزمایش تشخیص کرونا ویژه همکاران شرکت بازارگستر پگاه منطقه ۳، انجام شد.
به گزارش اقتصادرسا به نقل ازروابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، این اقدام به منظور افزایش ایمنی همکاران و در دفتر مرکزی بازار گستر پگاه منطقه ۳، اجرا شد.
گفتنی است، آموزش نحوه اجرای دستورالعملها جهت پیشگیری از ابتلا و شیوع بیماری کرونا، از دیگر برنامههایی بود، که اجرا شد.
برنامه بازارگردی عبداله قدوسی مدیر عامل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، از شهر تهران، در حال برگزاری است.
به گزارش اقتصادرسا به نقل ازروابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، با هدف ارزیابی بازار و ارتباط مستقیم با مشتریان، عبداله قدوسی مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران، از سوپرمارکتهای شرق تهران، بازدید کرد.
در این برنامه حضور ویترینی محصولات پگاه در محله نارمک، هفت حوض، تهرانپارس، سبلان و شهرستان پردیس شهر تهران، ارزیابی شد.
ارائه محصولات جدید با نگاه سختگیرانه در کیفیت و چابکی، در اولویت قرار گیرد.
به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، عبداله قدوسی مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران در جلسه «کمیته لانچ« پگاه با اعلام این مطلب افزود: کیفیت محصول اولویت اول مصرف کننده است و باید در این حوزه با چابکی عمل کرد.
وی با اشاره به ظرفیت داخلی موجود در شرکتهای گروه تصریح کرد: استفاده از پتانسیل موجود بهرهوری را ارتقاء خواهد داد.
قدوسی افزود: ورود و معرفی محصول به بازار با سخت گیری انجام شود چراکه توجه به خوشمزگی و بسته بندی مناسب لازمه توسعه بازار و جلب رضایت مشتریان است.
مدیرعامل صنایع شیر ایران تاکید کرد: در راستای لزوم توجه به اصل یکسانسازی در بستهبندی محصولات، شرکتهای گروه موظف به اجرای مصوبات شورای تبلیغات و کمیته لانچ در حوزه طراحی هستند.
گفتنی است، «کمیته لانچ« شرکت صنایع شیر ایران با محوریت بررسی تولید محصولات جدید و زیباسازی و یکسان سازی بسته بندی محصولات بهصورت منظم به ریاست محمدعلی کارگر مطلق معاون تحقیق، توسعه و هماهنگی تولید شرکت، برگزار میشود.
در مراسم سالروز ملی صادرات در استان چهارمحال و بختیاری، شرکت شیر خشک نوزاد پگاه شهرکرد، به عنوان صادر کننده نمونه استانی، معرفی شد.
به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، در بیست و چهارمین سالروز ملی صادرات که استاندار، جمعی از مسئولین استان و مظفر علیخانی معاونت امور استانها وتشکلهای اتاق بازرگانی کشور حضور داشتند، از حمید خدائی مدیر عامل شرکت شیر خشک نوزاد پگاه شهرکرد، بهعنوان صادرکننده نمونه استانی، تقدیر شد.
مظفر علیخانی ضمن قدردانی از شرکت های برتر تصریح کرد: توجه به امر صادرات یکی از راه حل های برون رفت از مشکلات اقتصادی است که توسعه صادرات، امنیت اقتصادی، اشتغال مولد و رفاه پایدار را، در پی دارد.
گفتنی است، در حاشیه این مراسم، از محصولات تولیدی شرکت های برتر نیز، نمایشگاهی برگزار شد.
شهریار دبیریان مدیر تضمین کیفیت شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، بهعنوان رئیس تدوین استاندارد نوشیدنی شیری میوهای، انتخاب و معرفی شد.
به گزارش اقتصادرسا به نقل ازروابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، در جلسه تجدید نظر استاندارد نوشیدنی شیری میوهای، مدیر تضمین کیفیت شرکت صنایع شیر ایران، بهعنوان رئیس تدوین این استاندارد، منصوب شد.
این جلسه، با حضور نمایندگان سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی قزوین و اداره استاندارد قزوین، برگزار شد.
گفتنی است، شرکت صنایع شیر ایران، در راستای تعاملات موثر با سازمان ملی استاندارد، در تدوین استانداردهای فرآوردههای لبنی به عنوان رئیس یا دبیر تدوین این استانداردها، حضور و مشارکتی، فعال داشت.
به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، صبح امروز سهشنبه ۲۱ بهمنماه، همزمان با دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، در مراسمی با حضور اکبر افتخاری مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، عبداله قدوسی مدیرعامل، ولی ملکی رئیس هیئت مدیره و محمدرضا ویژه عضو هیئت مدیره صنایع شیر ایران و مدیرعامل پگاه تهران، ۹ پروژه به صورت ویدیو کنفرانس در استانهای تهران، اراک و خوزستان، افتتاح شد.
بر اساس این گزارش، خط جدید تولید نوشیدنیهای گازدار و آب میوه در پگاه خوزستان با ظرفیت ۵۰ هزار بطری تولید روزانه و با سرمایهگذاری ۱۰ میلیارد تومان به بهرهبرداری، رسید.
همچنین دو خط تولید شیر بطری یک لیتری esl با سرمایهگذاری ۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان و حجم تولید ۱۵۰۰ کیلوگرم در ساعت و خط تولید استریل ۲۰۰سی سی با سرمایهگذاری ۴۳۰ هزار دلار و ظرفیت تولید ۱۸۰۰ کیلوگرم در ساعت، در پگاه اراک، افتتاح شد.
صبح امروز همچنین با حضور مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، مدیرعامل، رئیس و عضو مدیره صنایع شیر ایران و مدیران ارشد این شرکت، ۶ پروژه به صورت همزمان در شرکت پگاه تهران افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
خط تولید پنیر سنتی شامل بلغاری و لیقوان با قابلیت دریافت ۳۶ تن شیر در روز که منجر به افزایش ظرفیت دریافت شیر پگاه تهران و تولید ۵ تن پنیر بلغاری در روز میشود با سرمایهگذاری ۶ میلیارد تومان و اشتغالزایی برای ۲۲ نفر افتتاح شد.
امروز همچنین خط تولید پنیر uf و بسته بندی به ارزش هشت و نیم میلیارد تومان، بکارگیری ۱۸ نفر و با قابلیت بستهبندی کاپهای ۳۵۰ و ۴۰۰ گرمی و ظرفیت تولید ۲۵۰۰ کاپ در ساعت با حضور دکتر اکبر افتخاری مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به بهرهبرداری رسید.
افتتاح و راهاندازی دستگاه اتوماتیک بسته بندی پودر mpc با سرمایهگذاری یک و نیم میلیارد ریال، راهاندازی و افتتاح دستگاه کمپرسور خنک کننده با قابلیت افزایش سرما در خط تولید پگاه تهران، با سرمایهگذاری ۵ میلیارد تومان و احداث سردخانه استریل با ایجاد ظرفیت ۴۰۰ تنی سردخانه محصولات استریل و esl و جلوگیری از ضایعات و استهلاک ماشینآلات با سرمایهگذاری ۳ میلیارد تومان از دیگر پروژههای افتتاح شده در پگاه تهران بود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین ضمن بازدید از خطوط تولید پگاه تهران، برج خنک کننده کارخانه شیرخشک این شرکت را هم افتتاح کرد. این برج خنک کننده به عنوان ششمین پروژه شرکت پگاه تهران از مصرف هزار و ۵۰۰ متر مکعب آب جلوگیری کرده و اثربخشی بالایی برای مصرف بهینه انرژی به دنبال خواهد داشت. این پروژه با سرمایهگذاری دو میلیارد ریال، اجرایی شده است.
اکبر افتخاری مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، در جریان این مراسم، با قدردانی از مدیران و کارکنان شرکتهای پگاه درکل کشور و تاکید بر اینکه افتتاح و راهاندازی خطوط جدید تولید در هر کارخانهای مانند راه یافتن خون تازهای در رگهای انسان است، گفت: راهاندازی هر خط تولید جدید در یک کارخانه باعث انگیزه و کارآمدی بیشتر، ایجاد اشتغال و افزایش تولید و پویایی در آن کارخانه و مجموعه اقتصادی، خواهد شد.
وی با تاکید بر ادامه روند افزایش تولید، کیفیت و راهاندازی خطوط جدید تولیدی و مورد نیاز در شرکتهای تابعه هلدینگ صنایع شیر ایران اظهار داشت: امروز و همزمان با دهه مبارک فجر و ایام با سعادت ولادت فاطمه زهرا (س) و امام علی (ع) و در شصت و ششمین سال از تاسیس مجموعه صنایع شیر ایران میتوان گفت که اجرای چنین پروژههایی خون تازهای در رگهای پگاه و تولید کشور است و این شرکت با توسعه و تولید بیشتر، جوان میماند.
در این مراسم عبدالله قدوسی مدیر عامل صنایع شیر ایران نیز با قدردانی از مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری برای حمایتهای بی دریغ این صندوق از شرکتهای وابسته گفت: تلاش ما افزایش سودآوری و کمک به بهبود معیشت بازنشستگان است و در این مسیر از همه توان و ظرفیتهای موجود، استفاده میکنیم.
مطالعه بر روی موش های آزمایشگاهی نشان می دهد مصرف زیاد چربی و قند در دوره کودکی می تواند منجر به تغییر میکروبیوم های روده در طول عمر شود، حتی اگر فرد در آینده تغذیه سالم تری داشته باشد.
به گزارش اقتصادرسا، مطالعه محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان میدهد که در موشهای بالغ دارای رژیم غذایی ناسالم در دوره خردسالی، کاهش قابل توجهی در کل تعداد و تنوع باکتریهای روده وجود دارد.
«تئودور گارلند»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «ما موشها را مورد مطالعه قرار دادیم، اما تأثیر ناشی از آن معادل با داشتن رژیم غذایی غربی و سرشار از چربی و قند در دوران کودکی بود و میکروبیوم روده آنها تا شش سال پس از سن بلوغ هنوز تحت تأثیر این رژیم دوره کودکی است.»
میکروبیوم ها به تمام باکتریها و همچنین قارچها، انگلها و ویروسهایی گفته میشود که در داخل و درون یک انسان یا حیوان زندگی میکنند. بیشتر این میکروارگانیسم ها در رودهها یافت میشوند و بیشتر آنها مفید هستند، باعث تحریک سیستم ایمنی بدن، تجزیه غذا و کمک به سنتز ویتامینهای اصلی میشوند.
در یک بدن سالم، بین ارگانیزمهای بیماری زا و ارگانیزمهای مفید تعادل وجود دارد. با این حال، اگر این تعادل، از طریق استفاده از آنتی بیوتیک، بیماری یا رژیم غذایی ناسالم، به هم بخورد، بدن میتواند مستعد ابتلاء به بیماری شود.
محققان معتقدند رژیم غذایی غربی در ابتدای عمر دارای تأثیرات بلندمدتی بر میکروبیوم های روده است.
مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ارتباط با مصرف مکمل های تغذیه ای در دوران کرونا، نکاتی را متذکر شد.
به گزارش اقتصادرسابه نقل از مهر ؛شیما هادوی، گفت: از ابتدای کرونا شاهد مصرف بیرویه مکملها و گروه خاصی از مواد خوراکی هستیم که مصرف آنها هیچ پایه و اساس علمی ندارد.
وی افزود: مکملها به خودیخود بد نیستند و میبایست زمانی استفاده شود که فرد دچار کمبود آن ماده مغذی در بدن است. اکثر این مواد مغذی با رعایت یک رژیم غذایی مناسب برای بدن تأمین میشوند.
مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، توضیح داد: مثلاً با استفاده از ۳ تا ۵ واحد میوه و سبزی و برای مثال گنجاندن فلفل دلمهای قرمز در برنامه غذایی میزان نیاز بدن به ویتامین C تأمین میشود. حال با ازدیاد دریافت ویتامین C که دوزهای موجود در بازار آن بسیار بیشتر از میزان نیاز بدن فرد است، مطالعات نشان دادهاند که منجر به اختلالاتی از قبیل کاهش جذب مس، افزایش دفع کلسیم اگزالات ادراری (که در افرادی که سابقه سنگ کلیه از نوع اگزالات کلسیم را دارند باعث بزرگ شدن سنگ و تشدید آن میشود)، فرسایش و پوسیدگی دندان در نوع جویدنی ویتامین، افزایش احتمال ریفلاکس و سوزش سر دل در افراد با سابقه زخمها و التهاب مری و ریفلاکس، افزایش جذب آهن که در افراد باسابقه غلظت خون منجر به تشدید بیماری و…، میشود.
وی افزود: مکمل مورد اقبال دیگر زینک یا روی است که در منابع پروتئینی وجود دارد که در حد متعادل خوب است، ولی در دورهای بالا نباید مصرف شود و همچنین افزایش دریافت آن جذب آهن و مس را نیز کاهش میدهد.
هادوی با عنوان این مطلب که ویتامین D نقش ضدالتهابی مهمی در سیستم ایمنی بدن دارد، در عین حال تاکید کرد: مصرف بیرویه آن منجر به افزایش سنگ کلیه در بیماران قلبی عروقی منجر به آریتمی و…، میشود.
مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: با توجه به اینکه برای تمام افراد نمیتوان یک نسخه پیچید، توصیه میشود مکملهای غذایی را تحت نظر کارشناس تغذیه و یا پزشک مصرف کنید تا با توجه به نیاز بدنتان میزان دوز مورد نیازتان تنظیم شود.
کلیه حقوق اقتصادرسا محفوظ می باشد