روتیتر: در راستای توجه به حفظ سلامت و ایمنی غذایی پگاه رخ داد:

شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان، در روز جهانی ایمنی غذایی ۱۴۰۰، به‌عنوان واحد غذا نمونه کشوری، انتخاب شد.

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، پگاه گيلان در راستای تولید محصولات سلامت محور و با کیفیت شامل محصولات پروبیوتیک و غنی شده با ویتامین، نشان سیب سلامت را، دریافت کرد.

اين نشان‌ها در راستاي مشتری مداری و رعایت الزامات ایمنی مواد غذایی ISO22000 ، از سوی سازمان غذا و داروی کشور، به پگاه گيلان، اعطا شد.

صنعت غذا در هرجای دنیا با به‌روزرسانی فناوری و بهره‌گیری از ابزارهای فناوری، توانسته مسیرهای تازه‌ای برای بهبود کیفی محصولات ارائه‌شده و کاهش قیمت تمام‌شده ایجاد کند. بر همین اساس است که بهره‌گیری و استفاده از فناوری‌های روز دنیا، سبب افزایش بهره‌وری و کارآیی شده و باعث ایجاد تنوع محصولات می‌شود.

 


صنعت غذا در هرجای دنیا با به‌روزرسانی فناوری و بهره‌گیری از ابزارهای فناوری، توانسته مسیرهای تازه‌ای برای بهبود کیفی محصولات ارائه‌شده و کاهش قیمت تمام‌شده ایجاد کند. بر همین اساس است که بهره‌گیری و استفاده از فناوری‌های روز دنیا، سبب افزایش بهره‌وری و کارآیی شده و باعث ایجاد تنوع محصولات می‌شود.

در حوزه صنایع لبنی و فرآورده‌های آن نیز، با توجه به نوع تولید، کاهش ضایعات و مدیریت و بهینه‌سازی مصارف حامل‌های انرژی ازجمله مسائل کلیدی بوده و هست؛ تا کاهش هزینه‌های تولید، افزایش بازدهی و انعطاف‌پذیری در تامین خواسته‌های مشتری و بازار کسب شود. همه موضوعات یادشده، بخشی از مزیت‌های رقابتی ایجاد شده توسط فناوری و فناوری‌های به کار گرفته‌ شده است که درنهایت هم به تولید محصول سالم و منطبق با استانداردها منجر می‌شود. بر همین اساس در چرایی توجه به فناوری به‌روز تولید نمی‌توان تردید داشت. در این حوزه ذکر این نکته ضروری است که اگر تولیدکنندگان فناوری‌های سطح بالا یا های‌تک را در اختیار داشته باشند، تولیدات آنها از نظر کیفی و کمی ارتقا خواهد یافت و همچنین قیمت تمام‌شده محصولات آنها نیز کاهش خواهد یافت که به افزایش رقابت‌پذیری آنها منجر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: کلید کنترل تورم در دستان وزیر جهادکشاورزی دولت سیزدهم

پس به بیانی ساده، باید گفت که راه ارتقای کمیت و کیفیت و رقابتی کردن تولیدات داخلی و تولید آنها، ارتقای فناوری و فناوری در بخش تولید است. اما در این حوزه، تحریم‌های ظالمانه طی سال‌های طولانی در ایران سبب ایجاد مشکلاتی درروند تامین دستگاه‌ها، تجهیزات جدید و قطعات شده بود و حتی در برهه‌هایی کار توسعه را متوقف کرده بود. در شرایطی که در حوزه بین‌المللی گاهی برای نقل و انتقالات مالی محصولات فروخته‌شده و تامین مواد اولیه و صادرات محصولات با مشکلاتی روبه‌رو شدیم، بسیاری بر این باور بودند که امکان رقابت جهانی سخت‌تر شده و با وجود این چالش‌ها کاری نشدنی پیش‌روی ماست! هرچند هنوز مشکل در تامین مواد اولیه، دستگاه‌ها و جابه‌جایی ماشین‌آلات از چالش‌هایی است که تولیدکنندگان با آنها مواجه هستند اما در همین شرایط، صنعت لبنی ایران و خاصه شرکت صنایع شیر ایران، به‌عنوان یک پیشرو همیشگی، برنامه‌ریزی‌هایی را با همکاری شرکت‌های توانمند ایرانی صورت داد تا فرصت‌های جدیدی ایجاد شده و با انجام مهندسی معکوس، ساخت تجهیزات و قطعات تخصصی این صنعت انجام شود. در عمل طی ۳ دهه گذشته، خطوط تولید نه‌تنها متوقف نشد که ارزآوری و ارتقای سطح دانش فنی کشور در این حوزه نیز کسب شد و در این میان جایگاه بومی‌سازی فناوری و به‌روزرسانی داخلی بر همگان روشن شد تا تحققی باشد بر توانستن در این بخش. بر این پایه، امیدواریم دولتمردان با نگاهی ویژه به صنعتگران داخلی و توانمندی‌های ایجادشده در درون کشور، شرایطی را فراهم سازند که نوسازی صنایع مختلف با سرعت بیشتری محقق شود. چراکه در حوزه نوسازی تجهیزات صنایع غذایی، نیازمند توجه به این بخش هستیم تا شاهد کاهش مصرف انرژی و هزینه نیروی انسانی و درنهایت ارتقای تولید باشیم./ دنیای اقتصاد

*‌ مدیرعامل صنایع شیر ایران (پگاه)

نویسنده : عبدالله قدوسی

روتیتر: رییس کمیته صندوق‌های بازنشستگی مجلس:

اقتصادرسا _راه‌اندازی خط توليد آبميوه شركت پگاه خوزستان اقدامی شایسته در زمینه افزایش تولید و ایجاد فرصت‌های جدید شغلی در شهرستان شوش است.

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومي و امور بين الملل شركت صنايع شير ايران (پگاه)، محمد کعب عمیر رئیس کمیته صندوق‌های بازنشستگی مجلس شورای اسلامی و نماينده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامي ضمن اعلام اين مطلب افزود: پگاه خوزستان در زمینه اشتغال و تولید عملکرد قابل قبولی داشته و در این زمینه شایسته تجلیل است.

او تصريح كرد: اين شركت پیش از این با چالش مالی مواجه بود اما در چند سال اخیر با تلاش و برنامه ریزی، اقدامات خوبی در زمینه افزایش و تنوع تولید داشته است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ضمن اعلام آمادگی برای حمایت و پشتیبانی هر چه بیشتر از روند تولید در شرکت پگاه خوزستان افزود: با برنامه ریزی می توان فرصت‌های شغلی در زمینه صنعت شیر و صنایع پایین دستی آن در سطح استان خوزستان و شهرستان شوش، ایجاد کرد.

 

روتیتر: در مسابقه پگاه مشارکت بیشتر باعث شد:

15 نفر برتر مسابقه کهکشان راه شیری پگاه، که بیشترین مشارکت جویی را داشتند با جایزه تقدیر شدند.

به گزارش اقتصادرسا و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، این برندگان با بالاترین میزان مشارکت، حائز کسب بیشترین امتیاز شدند که ۱۴ نفر، همکاران و خانواده پگاهی هستند.
حمیدرضا هنرمند، علیرضا محمدی، سعید برومند، مرتضی رستمی، مهدی پور رضا، ساور اولیایی، رضا حسین پور گوهری، ایوب میررضایی، سجاد داورپناه، محمد صناعی، ندا آرمند، راحله خدایاری، زینب میرچناری، سکینه حوری و مومنی برگزیدگان این دوره از مسابقه کهکشان راه شیری پگاه هستند.
در این دوره و به قید قرعه به ۶۵ برنده مسابقه و ۱۵ نفر که بالاترین امتیاز را کسب کردند، جوایزی شامل مچ‌بند سلامتی، اسپیکر بلوتوث، اندروید باکس و هدست بلوتوث، اهدا شد.
گفتنی است، مراسم قرعه کشی با حضور محمدعلی کارگر مطلق معاونت تحقیق، توسعه و هماهنگی تولید و نماینده مدیرعامل و جواد اورسجی مدیر حراست شرکت صنایع شیر ایران، برگزار و از سه پلتفرم اینستاگرام پگاه، آپارات پگاه و درگاه سایت خبر تصویری به‌صورت زنده پخش شد.

روتیتر: همه چیز درباره «شیر کامل»

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های شیر کامل، میزان اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در آن است. اسیدهای چرب امگا ۳ تاثیر قابل توجهی بر سلامت قلب، بهبود عملکرد ذهن و کاهش خطر ابتلا به سرطان دارند.

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی صنایع شیر ایران (پگاه)، «شیرکامل‌» خالص‌ترین شکل شیر بوده و بهترین گزینه برای کودکان تازه به راه افتاده و کودکانی که شیرهای خشک را قبول نکرده و یا از شیر مادر تغذیه نمی‌شوند، به حساب می‌آید.

شیر کامل مغذی و سالم موجب قوی‌تر شدن بنیه‌ی نوزادان به دلیل وجود کلسیم و چربی در آن می‌شود. همچنین محتوای کالری موجود در شیر به رشد و نمو کودک کمک می‌کند. همچنین به دلیل آن‌که تنها مرحله‌ی ابتدایی پردازش و فرآوری را می‌گذراند، در قسمت فاکتور طعم و مزه امتیاز بیشتری را بدست می‌آورد.

در دهه‌های اخیر، همه توصیه‌های تغذیه‌ای مصرف محصولات لبنی کم چرب را برای همه افراد در سنین بالای ۲ سال پیشنهاد می‌دادند. ولی دانشمندان در سال‌های اخیر این توصیه را زیر سوال برده‌اند. در یک لیوان شیر کامل اسیدهای چرب امگا ۳ بیشتری وجود دارد و این مقدار در شیر کامل به مقدار قابل توجهی بیشتر از شیر بدون چربی و شیر کم چرب است. همچنین مطالعات نشان داده‌اند که مقدار اسیدهای چرب امگا ۳ در شیر کامل ارگانیک نسبت به شیر کامل عادی بیشتر است.

علاوه بر چربی، مواد مغذی دیگری نیز در شیر وجود دارد. ویتامین D موجود در شیر، ماده مغذی است که مقدار آن به مقدار چربی موجود در شیر وابسته است. از آنجا که این ویتامین محلول در چربی است، بنا‌براین حضور آن در شیر به وجود چربی وابسته است. برخی از تولیدکنندگان شیر، ویتامین D را به محصولات خود اضافه می‌کنند.

شیر کامل و کاهش وزن

بسیاری از افراد با این فرض که شیر کامل با محتوای چربی و کالری بالا منجر به افزایش وزن می‌شود، از مصرف آن خودداری می‌کنند. در حالی که این موضوع درست نیست! بسیاری از مطالعات نشان داده‌اند که مصرف لبنیات با محتوای چربی بالا به پیشگیری از افزایش وزن کمک می‌کند. بنا بر یک مقاله مروری بر روی ۱۶ مطالعه انجام شده، ۱۱ مورد از این مطالعات نشان داده‌اند که مصرف لبنیات پرچرب منجر به کاهش خطر چاقی می‌شوند.

به عنوان مثال در مطالعه انجام شده بر روی ۱۷۸۲ مرد که لبنیاتی با چربی بالا به مقدار زیاد مصرف می‌کرده‌اند، خطر افزایش چاقی شکمی در آنها ۴۸ درصد نسبت به مردانی که همین محصولات را به مقدار متوسط مصرف کرده‌اند، کاهش یافته است.

همچنین در مطالعه‌ای دیگر بر روی ۲۰۰۰۰ زن که طی یک بازه زمانی ۹ ساله بیش از یک نوبت در روز شیر کامل مصرف کرده‌اند و زنانی که شیر مصرف نکرده یا از شیر کم چرب استفاده کرده‌اند، نتایج به دست آمده نشان داده است که دسته اول به مقدار ۱۵ درصد کمتر دچار افزایش وزن شده‌اند.

 

روتیتر: معاون وزیر کار در بازدید از پگاه تبریز:

سرمایه گذاری برای توسعه تولید و اجرای پروژه‌های جدید شرکت‌های زیر مجموعه صندوق بازنشستگی کشوری، در اولویت فعالیت وزات تعاون، کار و رفاه قرار دارد.

به گزارش اقتصادرسا  به نقل از روبط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران(پگاه)، حجت اله میرزایی معاونت اقتصادی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در بازدید از شرکت پگاه آذربایجان شرقی با بیان این مطلب افزود: این وزارت خانه در محورهای رفع مشکلات پرداخت حق بیمه های تأمین اجتماعی، روابط کار بین کار فرمایان با کارگران، تخصیص تسهیلات اشتغال زا برای بنگاه‌های تولیدی و رفع موانع اقتصادی بنگاه‌های وابسته به صندوق های بازنشستگی خود را مسئول می‌داند.

او افزود: شرکت‌های تولیدی وابسته به صندوق بازنشستگی حتما ارزش سرمایه خود را به روز و وارد بازار بورس شوند. همچنین، برای توسعه فعالیت‌های خود وارد مشارکت با بخش خصوصی شده و از فرصت‌های اقتصادی این بخش، بهره‌مند شوند.

معاونت اقتصادی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی زنجیره پگاه را یک زنجیره منحصر به فرد توصیف کرده افزود: پگاه با ۶۷ سال قدمت برندی قابل اعتماد برای مصرف کننده است.

مرتضی اعیانی مدیرعامل پگاه تبریز نیز ضمن ارائه گزارش دستاوردها گفت: امیدواریم با سرمایه‌گذاری مناسب و بهره‌‍مندی از تسهیلات ارزان قیمت، علاوه بر نوسازی این صنعت، با خرید تجهیزات جدید به نوآوری و تولید محصولات جدید بیشتری دست یابیم تا علاوه بر افزایش سهم بازار، به تنوع بخشی سبد لبنیات مصرف کنندگان هم کمک کنیم.

 

روتیتر: با هدف حمايت از مصرف كنندگان پگاه رخ داد:

طرح فروش ویژه، پودر (MPC) شرکت شیر پاستوریزه پگاه تهران، در فروشگاه‌های زنجیره‌ای هایپرمی به اجرا درآمد.


به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، در این طرح و با هدف حمایت از مصرف کنندگان، پودر (MPC) شرکت پگاه تهران با ۱۰ درصد تخفیف در فروشگاه‌های زنجیره‌ای هایپرمی، عرضه می‌شود.

پودر پروتئین پگاه تغلیظ شده شیر یا همان (MPC) حاوی ۷۰ درصد پروتئین است و به افرادی که در تغذیه‌ی خود پروتئین مورد نیازشان تامین نمی‌شود، از جمله ورزشکاران، افرادی که محدودیت کالری در رژیم خود دارند، کودکان و سالخوردگان، توصیه می‌شود.

گفتنی است، فروشگاه‌های زنجیره‌ای هایپرمی در تهران، کرج، نمک آبرود، اصفهان، یزد، مشهد، تبریز، اردبیل و محمود آباد شعبه دارد.

روتیتر: محصولی تازه به سبد پگاه اضافه شد:

علامت تجاری «پودر کیک موزی پگاه»، به مالکیت پگاه درآمد.


به گزارش اقتصادرسا به نقل ازروابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، رضا طاهری مدیر امور حقوقی و املاک شرکت صنایع شیر ایران خبر داد: نشان تجاری «پودر کیک موزی پگاه»، تحت مالکیت شرکت صنایع شیر ایران، به ثبت رسید.

این محصول جدید پگاه در ۷ طبقه از جمله بسته بندی، توزیع و صادرات ثبت شده است.

روتیتر: عملكرد حوزه كيفيت پگاه در سال ۹۹ بررسی شد:

بررسی عملکرد سال گذشته شرکت صنایع شیر ایران، در حوزه کیفیت، خبر از کسب تندیس واحد برتر کیفی و دریافت ۳ نشان نمونه استاندارد کشوری دارد.

 

به گزارش  اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، پگاه در سال ۹۹ تندیس واحد برتر کیفی از سوی سازمان غذا و دارو را کسب و ۵۹ نشان ایمنی و سلامت محصول را نیز دریافت و به‌روز رسانی کرد.

بر پایه این گزارش، کسب ۳ نشان نمونه استاندارد کشوری، ۲۶ عنوان نمونه استاندارد استانی و ۹ لوح واحد برتر از سوی سازمان غذا و دارو نیز در کارنامه کیفیتی شرکت صنایع شیر ایران در سال ۹۹، به ثبت رسید.

همچنین، با هدف توسعه بازارهای صادراتی پگاه در سال گذشته، ۱۲ مورد کد صادراتی IR را کسب و به روز رسانی و اولین نشان حلال از سوی سازمان ملی استاندارد را دریافت کرد.

 

روتیتر: ۱۸تا۲۱ تیر در نمایشگاه بین‌المللی ادامه دارد :

شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، در اولین دوره نمایشگاه اختصاصی اوراسیا تهران ۱۴۰۰ حضور یافت.

به گزارش اقتصادرسا به نقل ازروابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، این نمایشگاه با وسعت ۱۵۰۰ مترمربع و حضور ۱۵۰ شرکت از ۱۸ تا ۲۱ تیرماه، در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می‌شود.

در اولین نمایشگاه تخصصی اوراسیا بازرگانان، تولید کنندگان، کار آفرینان و مدیران ارشد کشورهای عضو شامل: روسیه، ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان و ایران حضور دارند و فضای نمایشگاهی شامل پنج پاویون از پنج کشور عضو اتحادیه اقتصادی و شرکت‌های ایرانی است.

شرکت بازرگانی پگاه به نمایندگی از شرکت صنایع شیر ایران، در سالن ۴۴ خلیج فارس، غرفه ۱۶ و از ساعت ۱۰ الی ۱۸، میزبان بازدید کنندگان است.

گفتنی است، دبیر اتحادیۀ اقتصادی اوراسیا، رئیس اتاق بازرگانی و معاون وزیر صنعت تجارت روسیه، ریاست شورای تجاری روسیه و ایران، ریاست اتاق بازرگانی مسکو، قزاقستان، ارمنستان، بلاروس، پاکستان، عراق، افغانستان، سوریه، لبنان، عمان، قطر، ترکیه ، هندوستان از جمله میهمانان خارجی VIP نمایشگاه هستند.

 

روتیتر: عملكرد صنایع شیرایران با نگاه آینده‌نگر تحلیل شد:

مدیران توانمند، علاوه بر تامین سود سهامدار ، درآمد منابع انسانی را هم افزایش می‌دهند.

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، عبداله قدوسی مدیرعامل صنایع شیر ایران، در جلسه تحلیل عملکرد سال ۹۹ شرکت‌های تابعه صنایع شیر ایران با اعلام این مطلب افزود: در بازدهی اقتصادی باید مطابق الگوی شرکت‌های موفق حرکت کنیم تا سودآوری به نسبت سرمایه مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی تاکیدکرد: توقع سهامداران افزایش سودآوری است که تحقق این خواسته در اولویت ماست و نباید به عقب بازگشت.

مدیرعامل صنایع شیر ایران با اشاره به نقش سلامت محوری پگاه افزود: کاهش قیمت تمام شده با حفظ کیفیت، توجه به منشورهای دهگانه، تنوع بخشی بر اساس نیاز بازار، توسعه فروش داخلی و افزایش صادرات و توجه به منابع انسانی ملاک و الگوی عمل شرکت‌های گروه قرار گیرد.

در این جلسه که با حضور معاونین و مدیران شرکت صنایع شیر ایران برگزار شد، حسن زنوزی معاون هماهنگی و امور شرکت‌ها با ارائه گزارش تحلیلی و جامع در خصوص عملکرد شرکت‌های تابعه، اقدامات پپیشنهادی و تحلیلی برای بهبود عملکرد را ارائه داد.

گفتنی است، مدیران عامل و معاونین شرکت‌های گروه نیز به‌صورت ویدئو کنفرانس در این جلسه حضور داشتند.

 

تبلیغات

کد اعلام وصول پایگاه خبری اقتصاد رسا

 کلیه حقوق اقتصادرسا محفوظ می باشد

پیاده سازی و طراحی توسط گروه نرم افزاری دیما

Back to Top