روتیتر: بازار پگاه در اوراسيا بزرگتر شد:

در پی بازرسی‌های صورت گرفته، کد IR شرکت شیر پاستوریزه پگاه خراسان، جهت صادرات به منطقه اوراسیا، صادر شد.

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، پس از طی مراحل قانونی و ممیزی های چند گانه شرکت پگاه خراسان کد IR  برای صادرات محصولات تولیدی به اتحادیه اوراسیا  را، دریافت كرد.

 با دریافت این كد، بازار صادراتی کشورهای اتحادیه اوراسیا  در زمره بازارهای هدف پگاه خراسان قرار گرفته و این شرکت توانایی صادرات ۱۱ گروه از فرآورده های شیری به کشورهای این اتحادیه را کسب كرد.

 

روتیتر: آشنايي با ارزش غذايي خامه

وجود ویتامین A در خامه به بهبود سلامت دید و چشم کمک می‌کند. این ویتامین به چشم‌ها کمک می‌کند تا با تغییر نور سازگار شوند، دید در شب را تقویت می‌کند و چشم‌ها را مرطوب نگه می‌دارد.

به گزارش اقتصادرسا به نقل ازروابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، خامه یا سرشیر یکی از فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر در لایه‌های بالای شیر پیش از هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. ویتامین B2 برای رشد و توسعه‌ی بافت‌هایی مانند چشم، پوست، غشاء‌های مخاطی، بافت‌های همبند، سیستم ایمنی و عصبی حیاتی است. به علاوه، خامه سلامت پوست، مو و ناخن را بهبود می‌بخشد.

خامه و پيشگيري از بروز سرطان
ویتامین A، ویتامین محلول در چربی است و خامه سرشار از ویتامین A، ویتامینی محلول در چربی است. در واقع این ویتامین یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که رادیکال‌های آزاد موجود در بدن را از بین می‌برد و از ابتلا به بیماری‌های مختلف، از جمله سرطان پیشگیری می‌کند.

ویتامین A با تقویت گلبول‌های سفید خون، عفونت را در بدن از بین می‌برد. در واقع سیستم ایمنی بدن سیستم منحصر به فردی است که از بروز بیماری‌های عفونی و غیرعفونی، جلوگیری می‌کند.

تامین انرژی بدن با خامه
خامه مي‌تواند تامین کننده بخشی از انرژی مورد نیاز بدن باشد و با استفاده از آن در وعده صبحانه یا بعضی فرآورده‌های قنادی (حاوی خامه)، می‌توان به این هدف رسید. خامه از نظر فرآیند تولیدش جزو فرآورده‌های لبنی است. اما به دلیل میزان چربی بالا و از نظر گروه ‌بندی برحسب ریزمغذی‌ها، در گروه چربی‌ها دسته‌‌بندی می‌شود.

مواد غذایی موجود در خامه همانند شیر است. در خامه با افزایش درجه جداسازی، مقدار مواد مغذی محلول در آب کاهش و مواد مغذی محلول در چربی افزایش می‌یابد؛ مثلا میزان ویتامین «A » در خامه با ۱۰ درصد چربی، دو تا سه برابر بیشتر از شیر است.

 

شرکت صنایع شیر ایران می‌تواند از ظرفیت تفاهم‌نامه‌های فی مابین سازمان ملی استاندارد با کشورهای مختلف برای صادرات بیشتر استفاده کند.

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، غلامرضا شریعتی رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، در دیدار با عبداله قدوسی مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران با اعلام این مطلب افزود: صنایع لبنی پتانسیل بالایی در حوزه ارزآوری برای کشور دارند و با توجه به قرار گیری صنایع لبنی در رتبه یک صادرات مواد غذایی این موضوع در توسعه صادرات غیر نفتی حائز اهمیتی ویژه است.

وی با اشاره به ایجاد نظام کارشناسان کیفیت در کشور هم توضیح داد: وقتی صنایع لبنی در حوزه صادرات مواد غذایی حائز رتبه اول کشور هستند، بدان معناست که پتانسیل خوبی در حوزه استاندارد داشته اند که توانسته اند صادرات داشته باشند.

او با اشاره به اهمیت استاندارد در توسعه سلامتی جامعه تصریح کرد: با هدف و جلوگیری از تقلب و قاچاق کالا، استاندارد برخی محصولات تولیدی پگاه تسریع شده و به زودی تدوین و ابلاغ خواهد شد.

عبداله‌قدوسی مدیرعامل صنایع شیر ایران نیز در این نشست تصریح کرد: سالهاست شرکت‌های تابعه پگاه به‌عنوان واحدهای نمونه استاندارد ملی یا استانی معرفی می‌شوند و این نشان از استمرار و ارتقاء کیفیت در مجموعه است.

او تاکید کرد: در راستای جلب رضایت مشتریان و اعتقاد به اصل کیفیت استانداردهای داخلی پگاه به مراتب از استانداردهای ملی سختگیرانه‌تر است .

همین موضوع دلیلی شده تا شاهد رشد محسوس صادرات محصولات پگاه به افغانستان، روسیه، سوریه، عراق و سایر کشورها باشیم.

وی در خصوص نقش مهم صادرات در ارزآوری کشور اعلام کرد: صنایع شیر ایران در سال ۹۹ اقدام به صادرات ۸۴ هزار تن لبنیات کرده است که در سال جاری با توسعه بازارها، بیش از گذشته خواهد شد.

مدیرعامل پگاه با اشاره به پتانسیل بالای صنایع لبنی در بخش صادرات خاطرنشان کرد: از ۳ سال گذشته رتبه اول صادارات به صنایع لبنی اختصاص یافته است و پگاه در جایگاه اول صادرکننده لبنیات در کشور است.

 

روتیتر: در راستاي توسعه بازار لاکتومیل پگاه انجام شد:

اولین همایش تغذیه، رشد و تکامل نوزادان و کودکان با محوریت معرفی لاکتومیل در پایتخت کشور سوریه، برگزار شد.

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومي وامور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، اين همایش با حضور جمعی از متخصصین و پزشکان نوزادان و کودکان و با هدف معرفي شيرخشك نوزاد پگاه با نشان «لاكتوميل»، برگزار شد.

این جلسه با مشاركت نماینده شرکت شیرخشک نوزاد پگاه در سوریه انجام و بررسي منحنی‌های رشد و تکامل در نوزادان، نقش تغذیه در سلامت نوزادان و کودکان و همچنین تغذیه در مادران باردار و شیرده، از محورهاي اين همايش بود.

گفتنی است، لاکتومیل از سال ۹۸ به کشور سوریه صادر می‌شود و توانسته جایگاه مناسبی را در این کشور، كسب كند.

 

روتیتر: در راستای مسئولیت اجتماعی پگاه انجام شد:

همکاران شرکت شیر خشک نوزاد پگاه، با حضور در سازمان انتقال خون، در طرح اهداء خون، مشارکت کردند.

به گزارش اقتصادرسا ؛این اقدام همکاران شیرخشک نوزاد پگاه، همزمان با فراخوان سازمان انتقال خون ایران مبنی بر کاهش ذخایر خونی در استان، انجام شد.

حمدالله نادری مدیر کنترل کیفیت شرکت شیرخشک نوزاد پگاه، هدف این امر خدا پسندانه را نهادینه کردن فرهنگ اهدای خون در جامعه، برشمرد.

گفتنی است، همکاران شرکت شیرخشک نوزاد پگاه به صورت ادواری و منظم اقدام به این عمل انسان دوستانه می‌کنند.

 

روتیتر: در راستاي توسعه تعامل و فروش انجام شد:

مشاور عالی مدیرعامل شرکت پخش سراسری بازارگستر پگاه، از بازارگستر منطقه یک، بازدید کرد.

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، امروز دوشنبه ۱۶ فروردین در دیدار محمد زنگنه مشاور ارشد و قائم مدیرعامل و منصور جوادی مدیر منابع انسانی شرکت پخش سراسری بازارگستر پگاه با جمعی از مدیران پگاه منطقه یک، راه‌های توسعه فروش به بحث و تبادل نظر، گذاشته شد.

در این دیدار، احمدحسین غلامی مدیرعامل شرکت بازار گستر پگاه منطقه یک، خلاصه گزارش عملکرد شرکت را، ارائه کرد.

زنگنه نیز ضمن تقدیر از تلاش مدیران و همکاران مجموعه، بر تسریع تحقق اهداف و توسعه فروش تأکید کرده، افزود: با ارائه و اجرای برنامه‌های تعیین شده، پگاه به جایگاه واقعی خود در منطقه دست خواهد یافت.

گفتنی است، در این برنامه از شعبه رشت و بعضی از فروشگاه های سطح شهر رشت نیز بازدید و وضعیت حضور ویترینی محصولات پگاه، ارزیابی شد.

 

روتیتر: در بازدید مدیرعامل صنایع شیر ایران با همکاران شرکت بازرگانی اعلام شد:

مشاور عالی مدیرعامل شرکت پخش سراسری بازارگستر پگاه، از بازارگستر منطقه یک، بازدید کرد.

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، امروز دوشنبه ۱۶ فروردین در دیدار محمد زنگنه مشاور ارشد و قائم مدیرعامل و منصور جوادی مدیر منابع انسانی شرکت پخش سراسری بازارگستر پگاه با جمعی از مدیران پگاه منطقه یک، راه‌های توسعه فروش به بحث و تبادل نظر، گذاشته شد.

در این دیدار، احمدحسین غلامی مدیرعامل شرکت بازار گستر پگاه منطقه یک، خلاصه گزارش عملکرد شرکت را، ارائه کرد.

زنگنه نیز ضمن تقدیر از تلاش مدیران و همکاران مجموعه، بر تسریع تحقق اهداف و توسعه فروش تأکید کرده، افزود: با ارائه و اجرای برنامه‌های تعیین شده، پگاه به جایگاه واقعی خود در منطقه دست خواهد یافت.

گفتنی است، در این برنامه از شعبه رشت و بعضی از فروشگاه های سطح شهر رشت نیز بازدید و وضعیت حضور ویترینی محصولات پگاه، ارزیابی شد.

 

روتیتر: با حضور مدیرعامل صنایع شیر ایران برگزار شد:

با حضور مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت صنایع شیر ایران، گردهمایی سراسری مدیران عامل شرکت تابعه پگاه، برگزار شد.

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، در این جلسه که صبح امروز شنبه ۷ فروردین ماه برگزار شد، عبداله قدوسی مدیرعامل صنایع شیر ایران، ضمن ارائه گزارش عملکرد و دستاوردهای شرکت در سال گذشته، افزود: ثبت رکوردهای جدید در حوزه‌های مختلف پگاه، موجب خرسندی و رضایت سهامدار، است.

وی، با اشاره به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری تصریح کرد: از ظرفیت موجود، باید نهایت بهره برداری در راستای توسعه بیش از پیش شرکت، انجام شود.

عبداله قدوسی، بر تمرکز شرکت‌های پخش سراسری بازار گستر پگاه و بازرگانی صنایع شیر ایران بر توسعه فروش داخلی و صادرات، تاکید کرد.

ولی ملکی رئیس هیئت مدیره صنایع شیر ایران نیز، بر حمایت همه جانبه هیئت مدیره بر تحقق اهداف پیش رو تاکید کرد.

در این جلسه، مدیرعامل شرکت پخش سراسری بازار گستر پگاه و معاون صادرات شرکت بازرگانی صنایع شیر ایران نیز، حضور داشتند.

گفتنی است، معاونین مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران و مدیران عامل شرکت تابعه نیز که به صورت مجازی در این نشست حضور داشتند، به بیان مسائل و نظرات پرداختند.

 

از جمله مواد غذایی بسیار مفید برای سلامتی بدن انسان لبنیات‌ها هستند که کمک فراوانی برای رشد و تامین مواد غذایی مورد نیاز ما دارند. فرآورده‌های مواد لبنی مثل کشک همه مانند خود شیر بسیار مفیدند.

به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، کشک اسیدهای آلی سرشاری دارد؛ از این رو می‌‌توان به عنوان یک ضد عفونی‌‌کننده برای دستگاه هاضمه و همچنین سلامت روده کوچک و بزرگ از آن استفاده کرد.

کشک بسیار مغذی و دربردارنده کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و نیاسین (ویتامین ب۳) است. این خوراکی خوش‌طعم به تامین انرژی مورد نیاز بدن کمک می‌کند، هر صد گرم کشک حدود ۱۰۵تا ۱۲۰ کیلو کالری انرژی تولید می‌کند. مقدار مواد مغذی موجود در کشک به نحوه فرآوری و همچنین شیر یا ماده اولیه آن بستگی دارد و هر چه کشک بافت متراکم‌تری داشته باشد، دارای پروتئین بیشتری است. همچنین، هر چه کشک دارای درصد رطوبت پایین‌تری باشد و فراوری کمتری روی آن صورت گرفته باشد، موادمغذی مخصوصا کلسیم بیشتری دارد.

فواید و خواص کشک
درمان پوکی استخوان:
یکی دیگر از خواص کشک، درمان پوکی استخوان است. کشک با کلسیم فراوانش با شیر برابری می‌کند؛ مهمترین مصرف درمانی کشک، پیشگیری از بروز یا پیشرفت بیماری پوکی استخوان است؛ میزان مناسب کلسیم، فسفر و نسبت این دو ماده مغذی در ترکیب کشک موجب پیشگیری از پوکی استخوان می‌شود.

لاغری:
یکی از خواص کشک، لاغری است. در کشک هیچ گونه مواد قندی وجود ندارد؛ بنابراین مصرف این ماده برای رژیم لاغری مفید است. استفاده از مقداری کشک قبل از غذا، موجب کاهش اشتها می‌شود و از آنجا که محتوای مواد سفید کلسیم دار آن نیروبخش است و هیچ گونه مواد قندی در آن نیست، از اضافه وزن و چاقی مفرط جلوگیری می‌کند. در واقع کشک با دارابودن مقدار زیادی پروتئین به افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش احساس گرسنگی کمک می‌کند و از این طریق سبب کاهش وزن و تناسب اندام می‌شود.

پیشگیری از بروز فشار خون بارداری:
حفظ فشار خون طبیعی نیز یکی دیگر از خواص کشک در بارداری است. کشک حاوی پتاسیم، ماده‌ای معدنی، است که انقباضات ماهیچه‌ها را در بدن کنترل می‌کند؛ از جمله ماهیچه‌ی قلب. مصرف کافی پتاسیم به قلب کمک می‌کند بتواند خون را به طور موثر و با ریتم صحیح در بدن به گردش در آورد و به این ترتیب، کشک فشار خون را در سطوح طبیعی، حفظ می‌کند.

حفظ سلامت جنین:
در صورتی که از نوع کم‌نمک کشک استفاده شود، دارای فواید و مزایای زیادی است. برای خانم‌های باردار مفید است که به‌منظور حفظ سلامت جنین خود از کشک در حجم کم و میزان نمک کم استفاده کنند.

بدنسازی و تناسب اندام:
کشک علاوه بر کلسیم حاوی تمام اسید آمینه‌های مورد نیاز بدن است و به میزان قابل توجهی پروتئین دارد. قطعا می‌دانید که مهم‌ترین نقش پروتئین ها در بدن حفظ بافت‌ها و تولید آن‌ها است؛ چون بدنسازان به پرورش اندام و تقویت عضلات خود علاقه دارند؛ باید بدانند که با ورزش‌های سنگین نیاز به پروتئین در بدن آن‌ها افزایش پیدا می‌کند؛ در نتیجه ورزشکاران و بدنسازان باید کشک را در وعده غذایی یا میان‌ وعده‌های خود همراه آجیل و تخم‌مرغ میل کنند.

کاهش احساس گرسنگی:
همان‌طور که گفته شد، کشک به مقدار قابل توجهی کلسیم و پروتئین دارد. بنابراین بهتر است که افراد به جای مصرف خوراکی‌‌های غیرمغذی و غیر مفید از این خوراکی مفید و خوش‌طعم استفاده کنند. این خوراکی علاوه بر اینکه حجم کمی از معده را اشغال می‌کند، سبب کاهش احساس گرسنگی در افراد می‌شود.

ضد پیری و افزایش طول عمر:
نتایج بدست آمده از تحقیقات نشان داده است که کشک دارای مقادیر فراوان پیش ساز گلوتاتیون است. این مواد به خوبی از دستگاه گوارش جذب می‌شوند. خواص مهم گلوتاتیون در کنترل رادیکال‌های آزاد موجب پیشگیری از سرطان‌ها، کند شدن روند پیری و افزایش طول عمر سلول‌ها می‌شود. به بیماران سرطانی بعد از هر وعده غذا ۲تا ۳ قاشق کشک پاستوریزه بخورانید.

توصیه‌های بهداشتی:
با توجه به اینکه کشک سرشا از منابع پروتئین حیوانی است، بنابراین محیط مناسبی برای رشد میکروارگانیزم‌های مختلف است که اغلب سبب مسمومیت حتی مرگ می‌شود. بنابراین توجه به موارد زیر ضروری است:

از کشک‌‌های بسته بندی (پاستوریزه) شده که دارای برچسب و مجوز بهداشتی هستند، استفاده کنید.

کشک را در یخچال نگه‌داری کنید و از فروشندگان هم بخواهید همین کار را در مغازه‌های خود انجام دهند.

افرادی که به فشار خون بالا مبتلا هستند، کشک بی ‌نمک استفاده کنند.

 

روتیتر: عبداللّٰه قدوسی در جمع بازاریابان منطقه۴:

مطالبات بازاریابان در اولویت برنامه های مدیرعامل پخش قرارگیرد.


به گزارش اقتصادرسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران(پگاه)، عبداللّٰه قدوسی مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران عصر امروز در میان مدیر، بازاریابان و سرپرستان شعبه اصفهان این شعبه را الگویی برای دیگر شعب و مناطق دانست و گفت: انگیزه بازاریابان کلید تحول روند صنایع شیر است که یک شروع اصولی است.

او افزود: فروشگاه و مغازه محوری این شعبه، نقطه تمایز آن نسبت به بقیه شعب است.

قدوسی همچنین قدم برداشتن برای بازاریابان و شعبه اصفهان را افتخاری برای خود و همکارانشان عنوان و از مدیرعامل شرکت پخش سراسری خواست که درخواست‌ها و مطالبات این قشر زحمتکش را تا حصول نتیجه به جد پیگیری کند.

روتیتر: عبداله قدوسي در بازديد از پگاه شهركرد مطرح كرد:

مدیریت مشارکتی، خرد جمعی و بهره‌گیری از نظام پیشنهادات، شاه کلید موفقیت و توسعه، است.

 

به گزارش اقتصادرسا به نقل از  روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شبر ایران (پگاه)، عبداله قدوسی مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران در بازدید از شرکت شیرخشک نوزاد پگاه با اعلام این مطلب افزود: آموزش و مهارت‌آموزی منابع انسانی نیز از ابزارهای ضروری است که شرکت‌ها را در مسیر توسعه قرار می‌دهد.

وی با تقدیر از عملکرد شرکت‌های پگاه گلپایگان، اصفهان و شهرکرد به جهت کسب بالاترین میزان بهره‌وری در میان شرکت‌های گروه صنایع شیر ایران تاکید کرد: این موفقیت نشانه عملکرد تیمی این مجموعه‌هاست.

قدوسی افزود: تمرکز بر اجرای منشورهای ده‌گانه، ارتقای کیفیت و کاهش قیمت تمام شده، منجر به افزایش سوددهی و استفاده بهینه از ظرفیت موجود در شرکت صنایع شیر ایران است.

او با اشاره به حمایت و همراهی مناسب صندوق بازنشستگی کشوری از شرکت صنایع شیر ایران گفت: در حال حاضر شرایط توسعه روزافزون این مجموعه فراهم است.

مدیرعامل صنایع شیر ایران گفت: در شرایط تحریم‌های ظالمانه علیه کشور، تمرکز بر حوزه صادرات و ارزآوری بسیار حیاتی، است.

گفتنی است، در حاشیه بازدید از پگاه شهرکرد، نماینده کارگری شرکت از عبداله قدوسی به جهت تکریم و توجه ویژه به منابع انسانی، تقدیر کرد.

 

تبلیغات

کد اعلام وصول پایگاه خبری اقتصاد رسا

 کلیه حقوق اقتصادرسا محفوظ می باشد

پیاده سازی و طراحی توسط گروه نرم افزاری دیما

Back to Top