وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی فرشاد مهدی پور را به عنوان معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی این وزارتخانه منصوب کرد.

 


به گزارش جامعه ایده آل به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حکم محمدمهدی اسماعیلی خطاب به فرشاد مهدی پور آمده است:

«بسمه‌تعالی

جناب آقای دکتر فرشاد مهدی پور

با عنایت به شایستگی­ ها و سوابق ارزشمند جناب­عالی در حوزه مطبوعات، رسانه و فضای مجازی و شناخت از روحیه انقلابی و تعامل سازنده با اصحاب  رسانه، به موجب این حکم به سمت «معاون امور مطبوعاتی و اطلاع ­رسانی» منصوب می­ شوید.

   امید است با اتکال به خداوند  قادر متعال و بهره ­گیری از ظرفیت اصحاب رسانه و نیروی انسانی متعهد و انقلابی و مأموریت محوری در امر بازآرایی نظام رسانه ­ا ی کشور با همکاری دیگر دستگاه ­های مرتبط با امعان­ نظر به اهداف و شرح وظایف معاونت­ و مأموریت­ های ذیل اهتمام وافر را به کار گیرید و قرین توفیق و تأیید باشید:

1. حمایت مادی و معنوی از مطبوعات و اصحاب رسانه به ویژه مطبوعات و رسانه ­های محلی و منطقه­ ای و تدوین آیین­ نامه ­های صنفی

2. تقویت زیرساخت پایگاه­ های خبری و نشریات الکترونیک با توجه به شرایط و تحولات فناوری­ های نوین و تقویت سواد رسانه ­ای و مجازی و آموزش ­های ­تخصصی

3. بهره­ گیری از ظرفیت مطبوعات، خبرگزاری ­ها ، سایت ­های خبری و رسانه­ های اجتماعی برخط در جهت انتشار و معرفی  مناسب از رشد و شکوفایی و دستاوردهای انقلاب اسلامی  و اهداف رسانه­ ای و تبلیغاتی نظام در داخل و خارج از کشور

4.  پی­گیری تدوین و تصویب نظام جامع رسانه­ ای کشور مبتنی بر آسیب ‌شناسی دقیق از وضعیت فعلی و رفع برخی تبعیضات و کاستی‌ ها در توزیع کاغذ، نظام یارانه و حوزه نشر

5. توسعه مبادلات رسانه ­ای با سازمان ­های منطقه­ ای و بین ­المللی با عنایت به رویکردهای رسانه­ ای و فرهنگی دولت مردمی

6. همکاری با صندوق اعتباری هنر به منظور  حمایت از اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی با هدف توزیع عادلانه امکانات و تسهیلات در ابعاد مختلف  و به طور شفاف در چارچوب قوانین و مقررات

7. باز طراحی ساختار معاونت متناسب با تحولات فضای  مجازی و توجه به رسانه‌ های اجتماعی

8. ساماندهی فعالیت ­های رسانه­ ای مکتوب و مجازی دولت در بخش­ های مختلف

9. تکمیل نحوه اجرایی سازی مصوبه شورای عالی فضای مجازی در مورد مقابله با اخبار جعلی

انتظار می‌رود گزارش پیشرفت کارها در هر یک از بندها مستمراً به این‌جانب ارائه شود.

مزید توفیقات جناب­عالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی، ظل توجهات حضرت ولیعصر(عج) و رهبری حکیمانه حضرت آیت ­الله العظمی امام خامنه­ ای(مدظله­ العالی) از خداوند منان خواستارم.»

گفتنی است، فرشاد مهدی پور متولد 1357 و دانش آموخته مقطع دکترای سیاستگذاری فرهنگی  است.

از جمله سوابق مطبوعاتی وی می توان به موسس و سردبیر روزنامه صبح‌ نو، عضو هیات مدیره خبرگزاری مهر و روزنامه‌های جام‌جم، صبح‌نو و تهران‌تایمز و سایت خبری فردا، مدیر خبرگزاری‌های خانه ملت و شانا (پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نفت)، سردبیری هفته‌ نامه‌ های پنجره، سروش‌ هفتگی و آینده ‌سازان،  دبیری روزنامه ‌های همشهری و خبر و خبرنگاری در روزنامه‌های قدس و جام‌جم و خبرگزاری فارس اشاره کرد.

همچنین از جمله سوابق پژوهشی وی موسس مرکز مطالعات فضای مجازی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی،  رییس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی  و ... است.

مهدی پور همچنین دارای تالیفاتی در حوزه ارتباطات، رسانه و فضای مجازی است.

پیش از این محمد خدادی عهده این مسئولیت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.

روتیتر: دکتر میرهاشم موسوی:

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی گفت: سیاست‌های کلی تامین اجتماعی که به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده و در دستور کار است اهمیت زیادی دارد و باید در همه بخش‌های حاکمیتی با جدیت پیگیری شود.

 

به گزارش اقتصادرسا به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، دکتر میرهاشم موسوی در جلسه‌ای با مدیران حوزه معاونت حقوقی، مجلس، دولت و امور بین‌الملل این سازمان اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه و همین طور قانون بودجه سال 1401 نیز اهمیت بالایی دارند که باید در همه این موارد پیگیری دقیق و جدی برای انتقال دیدگاه‌های سازمان انجام شود.

وی ارتباط مناسب و موثر با مجلس، دولت و نهادهای بین‌المللی را اساس کار معاونت حقوقی، مجلس دولت و امور بین‌الملل دانست و افزود: البته وظیفه این معاونت بسیار فراتر از برقراری ارتباط است و انتظار می‌رود که انتقال نقطه نظرات تخصصی و کارشناسی سازمان به مجلس و دولت و همچنین انتقال و پیگیری صحیح مطالبات و دیدگاه‌های این مراجع در سازمان توسط این معاونت انجام شود.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی افزود: نخستین نکته‌ای که در حوزه مجلس و دولت باید مورد توجه قرار گیرد، تغییر چشم‌انداز و نگرش مراجع تصمیم‌گیری نسبت به تامین اجتماعی است که برای تحقق این هدف باید دیدگاهها و نظرات کارشناسی و تخصصی بطور صحیح و به نحو مناسب پیگیری شود.

موسوی ادامه داد: نکته دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد، تعامل مثبت و سازنده است که باید با جدیت مورد توجه قرار گیرد و تعاملات سازمانی شرایطی را فراهم کند که بتوانیم درباره مسائل مهم سازمان با همکاری مراجع مختلف، تصمیم محکم و درست بگیریم و تصمیمات را به خوبی اجرا کنیم.

وی برنامه‌محوری را از مسائل بسیار مهم در این سازمان برشمرد و گفت: در حوزه حقوقی، مجلس، دولت و امور بین‌الملل نیز برنامه ریزی اهمیت مضاعف دارد و باید اساس کار باشد. در این حوزه باید پیش‌بینی شرایط محتمل آینده را نیز داشته باشیم.

موسوی تصریح کرد: پیش‌بینی آینده این نیست که تصویری از آینده ترسیم شود بلکه هدف نهایی ما ساختن آینده و تأثیرگذاری بر تحولاتی است که در آینده روی می‌دهد.

وی اصلاح برخی تصورات درباره تأمین اجتماعی را از دیگر مسائل حائز اهمیت برشمرد و گفت: بسیاری افراد تحلیل درستی از فعالیت سازمان ندارند. فهم درست از سازمان تامین اجتماعی اگر در جامعه شکل گیرد امکان اتخاذ تصمیم درست درباره مسائل مهم سازمان تامین اجتماعی را فراهم می‌کند.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی انتقال تجارب موفق بشری را از اقدامات درست و از الزامات این سازمان برشمرد و گفت: ما در تامین اجتماعی رویکرد دینی خود یعنی اصول عدالت و تکافل اجتماعی و همچنین فراهم آوردن آرامش و آسایش جامعه را مبنای عمل قرار می‌دهیم و در کنار آن تجارب موفق بشری را نیز مطالعه می‌کنیم و کارهایی که در سایر کشورها در حوزه تأمین اجتماعی انجام می‌شود را هم بررسی می‌کنیم.

ابراهیم جواهری، معاون حقوقی، امور مجلس، دولت و بین‌الملل سازمان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در این حوزه ارائه کرد و اظهار داشت: مطابق بررسی و ارزیابی ای که توسط مجلس شورای اسلامی انجام شده است بیش از ۱۰ درصد طرح‌ها و لوایح در دستور کار مجلس، با سازمان تامین اجتماعی ارتباط مستقیم دارد و در تمامی طرح‌ها و لوایح پیشنهادی، نظرات کارشناسی و تخصصی سازمان تأمین اجتماعی به نمایندگان محترم و کمیسیون‌های تخصصی مجلس ارائه می‌شود.

 

روتیتر: دکتر میرهاشم موسوی:

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی گفت: در حوزه درمان تأمین اجتماعی در نخستین گام باید روابط ما با حوزه سلامت کشور تنظیم شود و تعاملات بین بخشی با وزارت بهداشت و سایر حوزه‌ها مورد توجه خواهد بود.

به گزارش اقتصادرسا به نقل از  اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، دکتر میرهاشم موسوی در جلسه‌ای با مدیران حوزه معاونت درمان سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: پاسداری از سلامت مردم و بیمه شدگان بر عهده همکاران حوزه درمان است و از زحمات همکاران این حوزه درمان تشکر می‌کنیم و به روح شهدای سلامت کشور به ویژه شهدای سازمان تامین اجتماعی درود می‌فرستیم.
وی ارتقا و تحول در حوزه درمان تأمین اجتماعی را یکی از اولویت‌های این سازمان ذکر کرد و افزود: مهمترین خدمتی که سازمان تامین اجتماعی به جامعه تحت پوشش ارائه می‌دهد و برای همه مردم اهمیت ویژه دارد، حوزه درمان است و باید برنامه‌های این حوزه را بیش از گذشته جلو ببریم و خدمات را ارتقا دهیم.
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی راهبردی در این سازمان گفت: هیچ برنامه‌ای را بدون رویکرد برنامه‌ریزی راهبردی جلو نمی‌بریم و برنامه‌محوری در همه حوزه‌ها از اولویت های ما خواهد بود. باید بدانیم در هر حوزه در چه شرایطی هستیم و باید به کجا برسیم و شاخصها و اهدافی که باید به آن برسیم را مدون می‌کنیم.
موسوی ایجاد تحول را مستلزم فراهم شدن شرایط و الزامات دانست و اظهار داشت: تحول بدون نرم‌افزار و سخت‌افزار لازم امکان پذیر نیست و آنچه همواره باید مورد توجه قرار گیرد این است گه تحول نیازمند هماهنگی بین بخشی است و باید در همه حوزه‌های عملکرد سازمان به دنبال هماهنگی و هم‌افزایی باشیم.
وی ادامه داد: باید وجه مشترک بخش‌های مختلف سازمان را مورد توجه قرار دهیم و همه مجموعه سازمان تامین اجتماعی باید به یک واحد منسجم برای تحقق اهداف و وظایف سازمانی تبدیل شود.
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه بخش عمده نیروی انسانی این سازمان در حوزه درمان مشغول به خدمت هستند، گفت: در حوزه درمان منابع انسانی اهمیت مضاعف دارد و برآورده شدن مطالبات این عزیزان را باید مورد توجه قرار دهیم و برای افزایش رضایتمندی همکاران حوزه درمان اقدام خواهیم کرد.
موسوی دفاع از منافع بیمه شدگان تأمین اجتماعی را مهمترین هدف این سازمان برشمرد و تأکید کرد: منافع سازمان تأمین اجتماعی در حوزه درمان این است که بهترین خدمت با بهترین کیفیت و با استانداردهای لازم و بهترین هزینه به مردم ارائه شود.
وی با تأکید بر تفویض اختیارات لازم به مدیران حوزه درمان تأمین اجتماعی گفت: مدیران تأمین اجتماعی متناسب با مسئولیت‌های خود اختیارات لازم را خواهند داشت هر اختیاری که موجب بهبود عملکرد شود، را به مدیران تفویض می‌کنیم.
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی، نظارت و ارزیابی دقیق ادارات کل و مدیریت‌های درمان تأمین اجتماعی سراسر کشور را از دیگر اولویت‌ها برشمرد و اظهار داشت: الگوی مشخصی برای انتصاب مدیران باید داشته باشیم و صلاحیتهای عمومی و تخصصی مدیران را به درستی شناسایی کنیم. معاونت درمان باید مدیران حوزه درمان استان‌ها را براساس شاخص‌های دقیق رتبه‌بندی و مشخص کند که کدام مدیران با برنامه‌ها و سیاست‌های کلان سازمان هماهنگی بیشتری دارد.
موسوی برلزوم طراحی الگوی ارائه خدمات درمانی در سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرد و افزود: خرید خدمات راهبردی بهترین الگو برای حوزه درمان تامین اجتماعی خواهد بود و ما بهترین و با کیفیت‌ترین خدمات را در اختیار جامعه شریف بیمه شدگان و بازنشستگان قرار می دهیم.
وی توسعه عادلانه خدمات درمانی را از دیگر شاخص‌های دارای اهمیت ویژه برشمرد و گفت: عدالت در همه حوزه‌ها مهم است و در عرصه سلامت اهمیت مضاعف دارد. برقراری عدالت در حوزه سلامت باید در صدر اولویت‌ها قرار گیرد و توسعه خدمات باید با اولویت مناطق محروم انجام شود.
دکتر امیرعباس منوچهری، معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از حوزه درمان این سازمان پرداخت و گفت: از مجموع حدود 70 هزار نفر کارکنان سازمان تأمین اجتماعی، ۵۰ هزار نفر از کادر درمان هستند و حدود 8 هزار پزشک و 17 هزار نفر کادر پرستاری در نزدیک به 400 بیمارستان و مرکز درمانی سراسر کشور مشغول خدمت به جامعه تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند.

 

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با صدور پیامی به مناسبت هفته دفاع مقدس توفیق پیمودن راه پرافتخار خدمت به مردم به رسم شهیدان و ایثارگران را از درگاه خداوند متعال طلب کرد.


به گزارش اقتصادرسا به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، متن پیام صادر شده از سوی دکتر میرهاشم موسوی به شرح زیر است:

بسم رب الشهداء و الصدیقین
همه روزها و همه موقعیت‌ها، گاهِ آزمایش و امتحان است و "هفته دفاع مقدس" نماد درخشنده مردآزمایی ملت بزرگ ایران.
اینجانب همواره خود را مدیون جانفشانی‌های زنان و مردان و جوانان و نوجوانان ملتم می‌دانم و در هر جایگاهی که باشم از خود می‌پرسم که اگر هر یک از آن ستارگان آسمان وطنم اینک در مسئولیتی که بنده حقیر قرار دارم، قرار داشتند چگونه می‌اندیشیدند و چگونه تصمیم می‌گرفتند و چگونه عمل می‌کردند. این پرسش‌ها به همه ما یادآور می‌شود که اولاً میراث‌دار چه هستیم و ثانیاً با نشانه‌هایی که ایشان با اندیشه و تصمیم و عمل خود در سخت‌ترین شرایط برای آیندگان و همه ما به امانت گذاشته‌اند چگونه بهترین مسیرهای رسیدن به فلاح و نجات و رفاه و خدمت به مردم و نظام برآمده از اراده ایشان را بیابیم و بپیماییم. از خداوند متعال می‌خواهم که همگی ما را در پیمودن راه پرافتخار خدمت به مردم به رسم شهیدان و ایثارگران هدایت و مدد کند.
خدایا به ما بیاموز تا بدانیم، اگر شهیدان اینک در جایی که ما هستیم بودند چه می‌کردند تا ما نیز همان‌گونه عمل کنیم.

تبلیغات

کد اعلام وصول پایگاه خبری اقتصاد رسا

 کلیه حقوق اقتصادرسا محفوظ می باشد

پیاده سازی و طراحی توسط گروه نرم افزاری دیما

Back to Top